Tablet Band - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa

Tablet Band

Bändi kasaan ja lavalle!

Musisointia virkistyspäivään? Oma bändi pystyyn? Kyllä ja kyllä – nimittäin TE itse! Tablet Band on uusi tilausaktiviteetti, joka mahdollistaa kaikille soittokokemuksen bändissä. Muutamalla painalluksella markkinointipomosta saadaan kitaristi ja toimarista maailmanluokan rumpali!

Miten Tablet Band toimii?

Tässä konseptissa aikaisempaa musiikkiosaamista ei tarvita. Riittää, että tuntee kirjaimet ja osaa laskea neljään. Myöskään minkäänlaista tietotekniikan hallitsemista ei vaadita. Tablet Band -soittotilaisuus on ikimuistoinen tapahtuma, joka yhdistää, virkistää ja luo mukavaa tiimihenkeä hauskasti ja helposti.

Tablet Bandin voit varata aktiviteetiksi esimerkiksi:

  • Yritystilaisuuksiin
  • Virkistyspäiviin
  • Seminaareihin
  • Juhliin
  • Polttareihin
  • Syntymäpäiville

Mitä muuta tarvitset?

Tilaisuuden toteuttaminen vaatii kokoushuoneen tai muun tilan, pöydät sekä tuolit. Tablet Bandin henkilökunta toimittaa paikalle tarvittavan musiikkilaitteiston, jonka pystytys sekä purku suoritetaan pikaisesti.

Yhteystiedot

Koko Suomi

Tablet Band myyntipalvelu

040 756 6577
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Aktiviteetti alk. --

Lisäpalvelut

Aikuisten keskenEtä/HybridiFarkut jalassaKaikenikäisilleKesäaktiviteettiLapsilleLasillisen kanssaOhjaajaSisälläTalviaktiviteettiTiimityöTilausaktiviteetit

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Tablet Band

Tablet Band on hauska bändiharjoitus, joka toteutetaan tableteilla helppokäyttöisellä ohjelmalla. Tablet Band -musiikkiesitys luodaan yhteistyöllä, eikä aikaisempaa kokemusta minkäänlaisesta soittamisesta tarvita. Asiakaspalautteiden mukaan kehitetty aktiviteetti on saavuttanut lyhyessä ajassa suuren suosion!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme