Lasten synttärit - Ohjelmaa ja tekemistä lapsille - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Lasten synttärit

Valmistaudu yllättämään lapset vuoden parhaimmilla synttärijuhlilla! Tältä sivulta löydät helposti pitopalvelun, aktiviteetit ja/tai juhlatilan lasten synttäreitä varten, jotta juhlien järjestämisestä tulisi sinulle helpompaa. Syötä juhlien kriteerit, hae ja löydä parhaat vaihtoehdot. Voilà!
Lasten synttärit Sea life
Täydellinen paketti lasten synttäreille

Aktiviteetti ja juhlapaikka ovat kaikki kaikessa kun lasten synttäreitä suunnitellaan. Koristellaanko koti vai vuokrataanko erillinen tapahtumatila? Teeman mukaisilla koristeilla oma koti muuttuu pienellä vaivalla näyttävän juhlavaksi. Tapahtumatila antaa enemmän valinnanvaraa – halutaanko juhlat järjestää kenties keilahallissa, seikkailupuistossa tai saunatilassa, jossa on uima-allas? Selaa täältä vaihtoehtoja, inspiroidu ja lähetä tarjouspyyntöjä!

Hurmaa pieni päivänsankari unelmien juhlilla! Ikimuistoiset lasten synttärit järjestyvät yllättävän helposti – seuraa vain meidän vinkkejämme ja voit keskittyä relaamaan ja nauttimaan vauhdikkaiden pirskeiden tunnelmasta.

Lasten juhlissa mielikuvitusta saa ja pitääkin käyttää. Hauskoista teemoista herkullisiin tarjoiluihin ja jännittävään ohjelmaan, luovuuden saa suunnittelussa päästää todella valloilleen! Parhaat vinkit ja ideat saa usein itse juhlien tähdeltä. Sopisiko hänelle paremmin merirosvo- vai prinsessateema? Jäätelökakku vai karkkibuffa? Taikuri vai tanssitunti? Tee tapahtumasta sankarin näköinen, ja juhla sujuu kuin leikiten!

Tutulla teemalla hauskimmat hipat

Kätevintä on ensimmäisenä lähteä liikkeelle juhlien varsinaisesta teemasta. Ideoinnissa voi hyödyntää esimerkiksi lapsen lempiväriä, -lelua tai -elokuvaa. Teeman ympärille voi helposti rakentaa herkulliset tarjoilut, kivat koristeet ja hauskat aktiviteetit. Nappaa vinkit talteen ja inspiroidu seuraavista juhlateemoista:

Yksisarvis-synttäreillä voi juhlatilan koristella kimaltelevilla sateenkaaren väreillä ja leipoa värikkään yksisarviskakun tai glitter-muffinsseja. Legendaarinen aasinhäntä-leikki muuntautuu myös hauskasti teemaan sopivaksi vaihtamalla aasin tilalle yksisarvisen. Maagiset juhlat on taattu!

Merirosvojuhlat luodaan panostamalla teemaan sopiviin asuihin silmälappuineen ja koristelemalla paikka merellistä tunnelmaa huokuvaksi. Voisiko juhlatilana toimia esimerkiksi ihan oikea laiva? Jännittävä aarteenmetsästys tarjoaa seikkailufiilistä vaikka muille jakaa. Näihin pirskeisiin Kapteeni Koukkukin haluaisi osallistua!

Ryhmä Hau -syntymäpäivät saavat innokkaat fanit haltioitumaan. Vieraat voivat ottaa lempilelunsa mukaan ja pukeutua suosikkihahmonsa mukaisesti. Kasvomaalauspiste sopii näihin juhliin kuin kuono päähän! Myös tarjoiluissa on helppo ammentaa inspiraatiota koiramaisesta teemasta. Hau, kuinka hauskaa!

Pienet pirskeet vai kutkuttavat karkelot?

Seuraavaksi on hyvä siirtyä vieraslistan suunnitteluun. Kutsutaanko juhliin lähinnä lapsen ystävät vai myös sukulaisia ja perhetuttuja? Millainen budjetti lapsen syntymäpäivän viettoon on varattu? Vieraslistan koko on ensin hyvä rajata budjettiin sopivaksi. Oikea tila lasten synttäreitä varten on helpompi valita, kun juhlijoiden lopullinen määrä on lyöty lukkoon.

Panosta kivoihin kutsuihin!

Vieraiden kutsut kannattaa lähettää ajoissa, jotta kalenterit eivät ehdi täyttyä juhlapäivän kohdalta. Innokas askartelija tekee lasten synttärikutsut kätevästi käsin, kun taas verkkovelho luo upeat sähköiset kutsut tietokoneella. Kutsujen ulkoasussa kannattaa myös hyödyntää syntymäpäivien teemaa ja käyttää esimerkiksi teemavärejä ja -hahmoja. Kutsuissa on hyvä mainita valmiiksi, jos vierailta toivotaan teemaan sopivaa pukeutumista. Voit myös kertoa juhlien ohjelmasta ja virittää vieraat jo valmiiksi juhlatunnelmaan!
juhlat

Tekemistä lapsille

Lasten synttäreihin olennaisena kuuluu tietenkin myös ohjelma! Juhlijoita voi viihdyttää erilaisilla leikeillä, peleillä, tehtävillä ja esityksillä. Tuolileikki, levyraati ja pinjata saavat innokkaimmankin juhlijan pysähtymään ja keskittymään ohjelmanumeroon. Esiintyjinä taikurit, prinsessat ja supersankarit ovat usein suosittuja. Juhlat voi päättää aarteenetsintään tai legendaariseen ongintaan, joista jokainen vieras saa pienen ystävälahjan mukaansa kotiin lähtiessään.
Tekemistä lapsille
Happens lasten synttärit aktiviteetit

Herkkuja muksujen makuun

Järjestä juhlat kaikilla herkuilla ja luo menu hyvissä ajoin ennen h-hetkeä. Lastenjuhlissa tarjoilut kannattaa pitää simppelinä. Ikisuosikkeina kakut, muffinsit ja jäätelöt katoavat suuhun kuin suuhun ja pitävät juhlavieraiden energiat kohdillaan. Sokeristen herkkujen lisäksi on hyvä tarjota myös jotakin täyttävämpää, kuten minipizzoja, nakkipiiloja ja cocktail-tikkuja. Perinteisten tarjoilujen lisäksi voi olla hauska kokeilla myös uusia reseptejä – miltä kuulostaisi söpöt cake popsit tai nonparelleilla kuorrutetut espanjalaiset churrot?

Ta-daa, täydelliset lasten synttärit ovat näin hoidossa! Tämän tapahtuman lapsesi muistaa vielä pitkään. Toivotamme huippuhauskaa juhlapäivää!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme