Pakohuoneet - Tutustu ja varaa - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Pakohuoneet

Pakohuoneet ovat nousseet viimevuosina huippusuosioon erilaisten tilaisuuksien ohjelmanumerona. Tältä sivulta löydät erilaisia pakohuonepelejä ja muita ongelmanratkaisua vaativia aktiviteetteja – löydä tapahtumasi teemaan ja ajankohtaan sopiva vaihtoehto ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä Happensin kautta.
Pakohuoneet pakohuonepelit

Pakene tuttua ja turvallista!

Happensin tarkoitus on inspiroida ja innostaa ihmisiä kokemaan uutta ja hyppäämän ulos mukavuusalueeltaan. Me rohkaisemme tutustumaan elämyksiin, jotka vaikuttavat alkuun kenties hieman eksoottisiltakin. Tämä teema toteutuu myös palvelustamme löytyvissä pakohuonepeleissä. Osa niistä ei ole kaikista tavallisimpia pakopelejä, mutta sitäkin kiinnostavampia! Selaa vaihtoehtoja ja tartu rohkeasti mahdollisuuteen järjestää hauskaa tekemistä porukallesi.

Pakohuoneessa yhteishenki on koetuksella

Pakohuonepelit sopivat loistavasti esimerkiksi työporukan illanviettoihin, virkistyspäiviin tai pikkujouluihin. Pakohuone on seikkailu, josta selviäminen vaatii paitsi ongelmanratkaisukykyä, myös pettämätöntä yhteistyötaitoa. Hauskanpitoa ei tietenkään unohdeta! Rento elämys on täydellinen ohjelmanumero myös vaikkapa syntymäpäiville tai polttareille. Mikset pakenisi arkea hauskan aktiviteetin pariin ihan ilman sen suurempaa syytäkin? Tutustu erilaisiin pakohuoneisiin ja ongelmanratkaisupeleihin.

Pakohuonepelejä etänä ja luonnossa

Luit oikein! Pakopelejä voi pelata myös luonnossa tai tilata pelattavaksi haluamaasi sijaintiin tai juhlatilaan. Trendikästä, eikö? Ratkaise jännittävä pakopeli Suomenlinnassa tai Nuuksiossa, tai tilaa ainutlaatuiset mysteeripelit vaikka toimistolle pitkää palaveripäivää keventämään.

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happensin kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön joko yhdelle tai useammalle pakohuonepelejä tarjoavalle yritykselle kätevästi samalla kerralla. Palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan käytännön asioista keskenään ilman välikäsiä. Näin helposti Happens.fi toimii!
Mysteerit odottavat Happensissa

Tutustu tapahtumanjärjestämiseen!

Aktiviteetit | Juhlatilat | Saunatilat | Catering

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme