Aktiviteetit tapahtumaan, juhlaan ja arkeen - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Aktiviteetit

Heittäydy pois mukavuusalueeltasi ja antaudu uuden oppimiselle tai vietä aikaa tutun suosikkitekemisen parissa! Pelailua, kisailua tai seikkailua, syntymäpäiville, polttareille tai työporukan virkistystapahtumaan – etsi aktiviteetteja ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä Happensin kautta!
Varala Urheiluopisto - virkistyspäivä - Happens
Tekemistä riittää

Löydä teille sopivin aktiviteetti yllä olevan hakupalkin avulla, selailemalla tältä sivulta tai kaupunkikohtaisesti Helsingistä, Espoosta, Turusta tai Tampereelta.

Arkeen ja juhlaan, sisällä tai ulkona!

Puuttuuko polttariohjelma tai onko aikeisessasi järjestää firman historian hillittömin virkistyspäivä? Ehkä haluat hauskaa tekemistä lapsille? Erilaisten taitoja kehittävien kurssien suosio on ollut tasaisessa nousussa jo vuosien ajan. Nykyään lähes kaikkea voi opetella hauskojen kurssien parissa. Eikä kyse ole todellakaan mistään luennoimisesta! Meiltä löydät mm. useita leivonta- ja kokkauskursseja, luonnonkosmetiikkakurssin, nahka- ja korutyöpajan, sirkus- ja akrobatiatunteja sekä tietenkin erilaisia cocktailkoulutuksia!

Kun oman elämänsä Picassot suuntaavat taide- tai jäänveistokurssille, luontoihmiset hyppäävät fatbiken selkään ja hurjastelevat Nuuksion metsiä tutkimaan! Sadepäiviin iloa tuo pakohuoneet ja talvella menopeliksi vaihtuu liukulumikengät. Kesällä viiletetään rib-veneellä tai vuokrataan firman bileisiin yksityinen risteily! Suomenlinnassa puolestaan tutustutaan historiallisen linnoituksen saloihin ja virtuaalisessa elokuvaelämyksessä lennetään Suomen halki 12 minuutissa. Huh, tästäkö kaikesta pitäisi valita? Onneksi koskaan ei ole väärä hetki uusille kokemuksille! Katso myös mm. SuperPark, Silver River seikkailukeskus ja Salmisaaren liikuntakeskus.

Psst! Aktiviteetin kylkeen voi joskus tarvita tilankin. Katso vuokratiloja tästä »

Voiko hauskoja kokemuksia luoda koskaan liikaa? Kun olet vailla tekemistä perheellesi tai haluat tarjota ystävillesi unohtumattoman hetken, meillä on takataskussamme idea, jos toinenkin! Menoa ja meininkiä, hikoilua, spa-viikonloppu ohjelmanumeroineen vai jokin elämyksellinen diy-kurssi? Valitse vain tilaisuuteen sopiva aktiviteetti ja pakene arkea hauskan tekemisen parissa! Meiltä löydät lukuisia aktiviteetteja, jotka voit kokea ympäri vuoden.

Valikoimastamme löytyy useita aktiviteetteja, jotka sopivat koko perheelle. Pakopelien ystävät voivat varata pelin perinteisesti sisätiloista, mutta meiltä löydät myös mm. etänä ja luonnossa pelattavia pakopelejä. Hauska twisti, jota kannattaa kokeilla, kun säät sallivat! Kun taas kaivataan pientä kilpailua, kannattaa suunnata vaikkapa kuplafutiskentälle, keilaamaan, beach volley-kentälle tai laserpeliareenalle! Honkalintu tarjoaa useita hauskoja elämyksiä luonnossa.

Ajasta ja paikasta riippumatta

Upeita aktiviteetteja löydät ympäri pääkaupunkiseudun ja monet palvelut tilaat myös etänä. Kotiin, vuokratilaan tai työpaikalle tilaat retrovideopelejä, mysteeripelejä, kokkauskurssin tai vaikkapa liikunnallisia ulkoilupelejä! Kun tilaat aktiviteetin luoksesi, ei tarvitse huolehtia kuljetuksista ja erilaista oheistoimintaakin on helppo järjestää. Tilaa samalla Happensin kautta vaikkapa catering tai varaa sitten illaksi tila jatkoille… Nyt alkaa kuulostaa hyvältä paketilta!
Happens kokkauskurssi etänä etäaktiviteetti

– parasta seuraa unohtamatta!

Kahdestaan, kymmenen henkilön porukalla tai isomman ryhmän kesken? Esimerkiksi keilaamaan, teemajuhliin, teatterielämykseen tai luontoseikkailuihin voit suunnata jopa sadan henkilön voimin, kun taas jokin intiimimpi diy-kurssi, kylpylähetki tai rib-veneretki sopii paremmin alle kymmenen henkilön porukalle. Kun aktiviteetin pariin heittäydytään parhaassa seurassa, voiko päivä mennä pieleen? Tuskinpa!
Happens beach volley peli

Järjestä läheisellesi henkeäsalpaava yllätys

Mitä lahjaksi ystävänpäivänä tai vuosipäivänä? Koruja on, ravintolat koluttu… uusi auto tulisi tarpeeseen, mutta taitaa olla yli budjetin. Entä, jos viettäisitte juhlapäivää yhdessä hauskan aktiviteetin parissa? Tekeminen on usein tavaraa parempi lahja, sillä kokemukset ovat muistoja, jotka säilyvät erityisenä mielessä pitkään! Ruokapöydässä muistellaan vielä vuosienkin päästä sitä, kun vaimo voitti… vai annettiinko vaimon vain voittaa? Oli miten oli, hauskaa oli takuulla!

Meiltä löydät kätevästi jokaiseen aikatauluun ja budjettiin sopivan vaihtoehdon. Haluatko varata useamman aktiviteetin samalle päivälle? Vai onko tekemiselle aikaa korkeintaan pari tuntia? Huolettaako ryhmänne suuri koko tai se, että pienellä porukalla aktiviteetista tulee hintava? Ei huolta, Happensin kautta sopivan aktiviteetin etsiminen on helppoa ja innostavaa. Tarjouspyyntöjen lähettäminen on ilmaista ja pystyt yhdellä klikkauksella lähettämään kyselyitä vaikka alustan kaikkiin mieluisiin palveluihin! Ei muuta kuin tutkimaan!

Elämykset | Etäaktiviteetit | Viihdekeskus Flamingo | Saunatilat | Juhlatilat | Kokoustilat | Juhlasalit

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme