Salmisaaren liikuntakeskus - Varaa Happensista - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Salmisaaren liikuntakeskus

Tule viihtymään, liikkumaan ja viettämään aikaa erilaisten aktiviteettien parissa Salmisaaren liikuntakeskukseen! Monipuolisesta liikuntakeskuksesta aivan Helsingin keskustan vierestä löydät lukuisia elämyksiä ja tilakokonaisuuksia niin arkeen, juhlaan kuin erilaisiin yritystilaisuuksiinkin. Tutustu ja varaa tekemistä Happensin kautta!
Salmisaaren liikuntakeskus - Varaa Happensista

Salmisaaren liikuntakeskus – monta kerrosta koettavaa

Salmisaaren liikuntakeskuksen moni varmasti tunnistaakin saavuttaessa Länsiväylää pitkin Helsingin päätyyn. Suuri rakennus kätkee sisäänsä suuren määrän nähtävää, tekemistä ja koettavaa. Sekä suuren määrän liikunnan parissa koettavia onnistumisen tunteita! Ei hätää, Salmisaaren liikuntakeskukseen ei tarvitse saapua hiki hatussa ja hampaat irvessä urheilemaan. Päinvastoin, hauskanpito on läsnä jokaisessa elämyksessä, eikä aiempaa kokemusta tarvita mihinkään keskuksesta löytyvistä aktiviteeteista. Tule työporukalla viettämään virkistyspäivää, perheen kanssa viettämään synttäreitä tai järjestä ystävälle yllätyspolttarit usean eri lajikokeilun parissa.

Mistä aloitetaan?

Lasertaistelu Megazonessa, hohtokeilamatsi Gr8:ssa vai ylimääräisen jännityksen karsiminen kiipeilyareenalla? Kannattaa myös kokeilla innostaisiko pieni temppuilu Skillz Gymillä, vankila-arvoitusten ratkominen Prison Islandissa tai hikoilu rantalentiksen parissa Biitsillä. Lopuksi nyt ainakin mennään saunomaan! Jo nyt varmaan mietit, että tarvinnee tehdä Salmisaaren liikuntakeskukseen useampikin vierailu…

Varaa Happensin kautta

Happensin kautta lähetät ilmaiset tarjouspyynnöt kerralla vaikka kaikkiin Salmisaaren liikuntakeskuksen palveluihin. Palveluntarjoajat ovat sinuun suoraan yhteydessä ja pääsette sopimaan yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa se on!

Katso Salmisaaren liikuntakeskuksen palveluita

Happensista löydät lähes kaikki Salmisaaren liikuntakeskuksen aktiviteetit. Selaa alta!

Kiipeilyareena Salmisaari

Kiipeily Helsingissä onnistuu Salmisaaren urheilukeskuksessa. Kiipeilyareena Salmisaari on yksi pääkaupunkiseudun tunnetuimmista ja suosituimmista kiipeilykeskuksista, eikä ihme! Salmisaaren kiipeilyareena pitää sisällän 3000 neliömetriä kiipeilyseinää kahdessa kerroksessa. Kiipeilyareenan voit bongata lähes mistä tahansa liikuntakeskusta, sillä keskellä urheilukeskusta sijaitsevan areenan korkein seinä kohoaa jopa 29 metrin korkeuteen.
Kiipeilyareena Salmisaari »
Salmisaaren liikuntakeskus - Varaa Happensista

Biitsi Salmisaari – tervetuloa rannalle!

Kun yhtäkkiä keksit, että ”hei, haluaisin kokeilla beach volleyta”, ota silloin suunta Salmisaareen. Biitsi Salmisaarella treenaat beach volley otteitasi täysmittaisella sisähiekkakentällä tai järkkäät kunnon pirskeet palmujen alla! Miltä kuulostaisi rantaliikuntatunti tai pikkujoulut +28’C lämmössä? Hot, hot, hot! Ja voipa Biitsi Salmisaaressa kokoustaa tai viettää saunaillankin.
Biitsi Salmisaari »
Salmisaaren liikuntakeskus - Varaa Happensista

Salmisaari Golf – Liikuntakeskuksen vierestä löydät myös Salmisaari Golfin

Salmisaari Golfin golfsimulaattori Helsingissä on suosittu paikka niin golfin aktiivisille treenaajille kuin lajista kiinnostuneillekin. Sijainti aivan Salmisaaren liikuntakeskuksen vieressä on loistava niin Helsingistä kuin muualtakin pääkaupunkiseudulta saapuville. Salmisaari Golf on myös viihtyisä paikka järjestää erilaisia juhlia. Kenties synttäri- tai polttarisankaria on puraissut golfkärpänen? Suunnatkaa silloin tänne pippaloita pitämään!
Salmisaari Golf »
Salmisaaren liikuntakeskus - Varaa Happensista

”Lisää tekemistä Helsingistä!”

Sanoo jokainen elämyksien makuun päässyt. Onneksi vielä hetkeen ei tarvitse lopettaa uusien hauskojen aktiviteettien kokemista. Happensista löydät nimittäin tekemistä Helsingistä joka lähtöön! Eikä kannata kaupungin rajoistakaan niin välittää, aivan Salmisaaren liikuntakeskuksen läheltä Keilaniemestä löydät muun muassa Vesiurheilukeskus Laguunin, jossa kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa vaikkapa Laguuni Challengea tai Wakeboardingia. Lisää aktiviteetteja voit selata esimerkiksi aktiviteetit Helsinki ja Espoo -sivuilta.

Tuttuun tapaan tarjouspyynnöt lähtee kätevästi ilmaiseksi Happensin kautta. Joten ei muuta kuin hauskoja hetkiä kaikille seikkailunhaluisille!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme