Salmisaari Golf - Pelit ja kurssit - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa

Salmisaari Golf - Pelit ja kurssit

Juhlat, polttarit tai tiimipäivä tulossa?

Tai miksei ihan tavallinen golfista kiinnostuneen keskiviikkoiltapäiväkin! Salmisaari Golf on ensiluokkainen golfsimulaattorikeskus, jossa pääset viettämään aikaa golfin maailmassa. Tiloistamme löydät golfsimulaattoreita, hauskoja viihdepelejä sekä mahdollisuuksia tutustua suositun laji saloihin ohjatusti. Varoitus: saatat innostua pelaamaan golfia toden teolla!

Golfsimulaattorit

Salmisaari Golfissa käytössä on kolme Trackman 4 -golfsimulaattoria, joissa jokaisessa voi pelata tai harjoitella jopa 6 henkilöä kerrallaan. Kokonaisuudessaan golfia pääsee kokeilemaan simulaattoreilla jopa 20 henkilön ryhmällä.

Simulaattoreilla pääset pelaamaan yli 120 kentällä, kuten legendaarisilla St. Andrewsin ja Pebble Beachin kentillä. TrackMan 4 -golfsimulaattori on niin todellinen, että luulet oikeasti olevasi kentällä!

Kilpailua ja hauskanpitoa golfin ympärillä!

Tiloissamme on mahdollista myös kilpailla ja pitää hauskaa erilaisten viihdepelien parissa. Muun muassa lipunryöstöä, lähimmäksi lippua, dinosauruksia, monstereita ja muita hauskoja viihdepelejä voi pelata isommalla ryhmällä!

Lajiin tutustuminen vasta-alkajille

Miten sitä mailaa pidettiinkään kädessä? Aloittelijoille tarkoitetut tutustumiskurssimme ovat hauskaa tekemistä vaikkapa polttareille, synttäreille tai virkistyspäivään! Kurssilla tutustutaan pelivälineisiin, niiden käsittelyyn, pallon lyömiseen, sanastoon ja sääntöihin. Kurssin päätyttyä pelaajat ovat valmiita jatkokurssille tai Green Card kurssille keväällä kenttien avauduttua!

Ryhmävalmennus kaiken tasoisille

Mikäli porukassanne on sekä kokeneempia golfareita että aloittelijoita, suosittelemme varaamaan ryhmävalmennuksen. Järjestämme valmennuksen lisäksi myös esimerkiksi kursseja swingin analysointiin. Ryhmävalmennukset onnistuvat enintään 30 henkilön ryhmille.

Yhteystiedot

Energiakatu 4, 00180 Helsinki

Salmisaari Golf myyntipalvelu

020 127 8080
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Pelivuorot alk. 25€

Pelivuorot jäsenille

  • Alkaen 25 €/h
  • Prime time alk. 45 €/h

Lajiin tutustuminen

  • Kurssi alkaen 99 €/pelaaja
  • Enintään 30 osallistujaa

Ryhmävalmennus

  • Kurssi alkaen 35 €/h per pelaaja
  • Enintään 30 osallistujaa

Lisäpalvelut

Löytyykö porukastanne rautaisia golftaitureita?

Ajatuksia ammattigolfista -kurssilla Minea ”Minni” Blomqvist-Kakko ja valmentaja Timo Rauhala jakavat ajatuksiaan ammattiurheilusta. Minkälaista Golf-ammattilaisen arki on ja miten synnyttää nautintoa omaan harjoitteluun ja pelaamiseen?

  • Kurssi alkaen 360,00 €
A-oikeudetBuffetCateringHiki pintaanHyvinvointiPöytiintarjoiluSisälläTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Salmisaari Golf

Salmisaari Golf on monipuolinen golfsimulaattorikeskus ja tilakokonaisuus niin golfin ystäville kuin tapahtumatilaa etsivillekin. Sijaitsemme Salmisaaren Liikuntakeskusta vastapäätä Technopoliksen aulassa, vain alle 10 minuutin päässä Helsingin ydinkeskustasta!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme