Elämykset rikastuttamaan elämää - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Elämykset

Elämykset tekevät elämästä rikkaamman, joten miksi et tarttuisi hetkeen ja heittäytyisi elämyksen vietäväksi? Kerää porukka kasaan ja muodosta yhteinen hetki, jonka muistatte lopun elämää! Risteily merellä, retki kansallispuistossa, laserpeli, cocktail- tai kokkauskurssi... Ideoita on paljon, joten nyt vain etsimään juuri teille sopivaa elämystä!
Happens elämys fööni vapaalentotunneli helsinki

Kun kaipaat uusia kokemuksia tai haluat antaa ikimuistoisen lahjan läheiselle, meillä on loistava ratkaisu! Valitse sopiva elämys ja irtaudu täydellisesti arjesta mielekkään tekemisen parissa. Haluatko hempeää hemmottelua vai adrenaliinia nostattavaa extreme-urheilua? Löydät meiltä kätevästi vinkit molempiin ja kaikkeen siltä väliltä!

Suosituimmat elämykset ovat usein liikunnallisia aktiviteetteja, luonnossa liikkumista, kulinaristisia kokemuksia tai hyvinvointia hiveleviä hoitoja. Läheltäsi voi löytyä esimerkiksi surffaamista, viskinmaistelua, pakohuoneita, SuperPark tai ihana luksus-spa, jossa nauttia vaikkapa kuumakivihieronnasta. Monet suuntaavat innolla myös villiin menoon ilmassa, maassa tai vedessä. Helikopterilennot, tankofutis ja lauttaseikkailu sopivat kuin nenä päähän korkeuksia ja vauhtia rakastaville. Erilaiset kurssit ja itsensä kehittämiseen liittyvät aktiviteetit ovat olleet jo vuosia nousevan mielenkiinnon kohteena. Haaveiletko osallistuvasi yksityisristeilylle, korutyöpajaan, virtuaaliseen kokkikouluun tai tanssitunnille? Älä aikaile, vaan tee unelmistasi totta jo nyt!

Elämyksiä joka makuun

Vaihtoehtoja riittää runsaasti jokaiseen budjettiin ja aikatauluun. Erilaiset elämykset voivat olla tunnin tai parin kokemuksia tai kestää yhdestä useampaan kertaan tai päivään. Halusit sitten ottaa hetkisen omaa aikaa ja rentoutua pitkän päivän jälkeen tai lähteä joko päiväreissuun tai seikkailemaan vielä pidemmälle aktiviteettimatkalle, löydät varmasti hauskaa tekemistä! Edullisella ohjelmalla itseään voi hemmotella säännöllisesti, kun taas hintavammat kokemukset voi säästää erityisiin hetkiin, kuten lahjaksi ja palkinnoksi hienoista saavutuksista.

Elämyksiä Espoossa

Espoo pursuaa tekemistä, joten nyt retkikengät jalkaan ja reippailemaan vaikkapa Nuuksion kansallispuistoon! Espoon luonto tekee hyvää ja hiljaisuus antaa aikaa ajatuksille. Tervetuloa Espooseen!
Lue lisää
Happens - elämyksiä espoossa nuuksion kansallispuisto

Spesiaalia ohjelmaa erityisiin tapahtumiin

Koitatko keksiä tekemistä polttareihin, tykypäivälle tai pikkujouluihin? Järjestä ohjelmaa hauskan elämyksen parissa! Oli se sitten kuumailmapalloajelu, mönkijäsafari tai cocktailkurssi, juhlaseurue ylistää sinua luovuudestasi. Erilaiset elämykset sopivat loistavasti myös koko perheen yhteiseksi tekemiseksi viikonloppuna tai lomalla. Lähtekää kanoottiretkelle, kylpyläreissulle tai pakohuonepeliin ratkomaan, kuka on perheen nokkelin pakenija!

 

 

Kaikille sopivia elämyksiä

Sopiva tekeminen on hyvä valita juurikin porukan mukaan. Jos olet yksin liikkeellä, saat luvan olla itsekäs! Oletko aina haaveillut huimapäisestä benji-hypystä tai vauhdikkaasta koskenlaskureissusta? Anna mennä, hurjapää! Varovaista ja turvallisuudenhakuista ystävää sen sijaan tuskin kannattaa pakottaa pienkoneen kyytiin pelkkä laskuvarjo selässään. Sopikaa näin kaikille mieleisestä ohjelmasta ja lähtekää nauttimaan yhteisestä ajasta uusien kokemuksien parissa!

Missä vain, milloin vain!

Upeita elämyksiä löydät koko Suomesta. Kaupungissa, maalla, metsässä tai vesistöissä, voit olla varma, että löydät aina mielenkiintoista tekemistä läheltä sinua ympäri vuoden! Halutessasi pääset nauttimaan ainutlaatuisesta luonnosta ja rentoutumaan raikkaaseen ilmaan, tai päinvastoin, antaudut urbaaniin kaupunkiseikkailuun, jossa tutustut kaupunkiin täysin uudesta näkökulmasta. Kumpi kuulostaisi houkuttelevammalta juuri tällä hetkellä?
Tutustu esimerkiksi Salmisaaren liikuntakeskukseen »
Happens elämys fatbike ajelu nuuksio

Elämyksiä kotoa käsin

Yllättävän moni aktiviteetti onnistuu myös omasta kodista käsin. Erilaisten verkkoelämysten tarjonta on kasvanut jo pitkään, ja voit osallistua helposti erilaisiin tapahtumiin ja tunneille etänä. Museokierros tai konsertti kotisohvalta? Oma henkilökohtainen kitaranopettaja näytön toisella puolella? Kyllä kiitos! Virtuaalisten kokemusten lisäksi voit myös luoda valitsemaasi paikkaan elämysten keskipisteen. Palkkaa huippukokki kokkaamaan viiden tähden illallinen tai varaa hemmotteleva hieronta suoraan luoksesi kotiin tai tapahtumatilaan.
virtuaalikokkauskurssi kokkikurssi

Anna lahjaksi yhteistä aikaa

Tiesitkö jo, että elämys on täydellinen lahja? Jos tavoitteena on keksiä jotakin unohtumatonta ystävänpäiväksi, jouluksi, tupaantuliaisiin, vuosipäiväksi, syntymäpäiville tai valmistujaisiin, on elämyslahjalla helppo osua maaliin – napakymppi! Elämykset sopivat lahjana erityisesti henkilölle, jolla vaikuttaa olevan jo kaikkea. Näytä lahjansaajalle, että olet ajatellut häntä ja keksinyt jotakin, josta hän on jo pitkään haaveillut tai ei ole edes tiennyt vielä toivovansa. Yllätä puoliso, ystävä tai työporukka tällä kertaa erilaisella lahjalla! Mökkireissussa, keilausillassa tai kiipeilyhallissa vietetty yhteinen aika lämmittää mieltä lahjapakettia enemmän. Tavaran sijaan aineeton lahja on usein ekologisempi vaihtoehto, jonka luomat muistot säilyvät mielessä materiaa pidempään.

Aiheuta riemunkiljahduksia ikimuistoisilla elämyksillä! Iloa, onnea, innostusta, jännitystä ja ultimaattista rentoutusta. Nämä hetket eivät hevillä unohdu. Sykähdyttävän pakahduttavaa!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme