Elämykset rikastuttamaan elämää - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Elämykset

Elämykset tekevät elämästä rikkaamman, joten miksi et tarttuisi hetkeen ja heittäytyisi elämyksen vietäväksi? Kerää porukka kasaan ja muodosta yhteinen hetki, jonka muistatte lopun elämää! Risteily merellä, retki kansallispuistossa, laserpeli, cocktail- tai kokkauskurssi... Ideoita on paljon, joten nyt vain etsimään juuri teille sopivaa elämystä!
Happens elämys fööni vapaalentotunneli helsinki
Hiki pintaan

Kun kaipaat uusia kokemuksia tai haluat antaa ikimuistoisen lahjan läheiselle, meillä on loistava ratkaisu! Valitse sopiva elämys ja irtaudu täydellisesti arjesta mielekkään tekemisen parissa. Haluatko hempeää hemmottelua vai adrenaliinia nostattavaa extreme-urheilua? Löydät meiltä kätevästi vinkit molempiin ja kaikkeen siltä väliltä!

Suosituimmat elämykset ovat usein liikunnallisia aktiviteetteja, luonnossa liikkumista, kulinaristisia kokemuksia tai hyvinvointia hiveleviä hoitoja. Läheltäsi voi löytyä esimerkiksi surffaamista, viskinmaistelua, pakohuoneita, SuperPark tai ihana luksus-spa, jossa nauttia vaikkapa kuumakivihieronnasta. Monet suuntaavat innolla myös villiin menoon ilmassa, maassa tai vedessä. Helikopterilennot, tankofutis ja lauttaseikkailu sopivat kuin nenä päähän korkeuksia ja vauhtia rakastaville. Erilaiset kurssit ja itsensä kehittämiseen liittyvät aktiviteetit ovat olleet jo vuosia nousevan mielenkiinnon kohteena. Haaveiletko osallistuvasi yksityisristeilylle, korutyöpajaan, virtuaaliseen kokkikouluun tai tanssitunnille? Älä aikaile, vaan tee unelmistasi totta jo nyt!

Elämyksiä joka makuun

Vaihtoehtoja riittää runsaasti jokaiseen budjettiin ja aikatauluun. Erilaiset elämykset voivat olla tunnin tai parin kokemuksia tai kestää yhdestä useampaan kertaan tai päivään. Halusit sitten ottaa hetkisen omaa aikaa ja rentoutua pitkän päivän jälkeen tai lähteä joko päiväreissuun tai seikkailemaan vielä pidemmälle aktiviteettimatkalle, löydät varmasti hauskaa tekemistä! Edullisella ohjelmalla itseään voi hemmotella säännöllisesti, kun taas hintavammat kokemukset voi säästää erityisiin hetkiin, kuten lahjaksi ja palkinnoksi hienoista saavutuksista.

Elämyksiä Espoossa

Espoo pursuaa tekemistä, joten nyt retkikengät jalkaan ja reippailemaan vaikkapa Nuuksion kansallispuistoon! Espoon luonto tekee hyvää ja hiljaisuus antaa aikaa ajatuksille. Tervetuloa Espooseen!
Lue lisää
Happens - elämyksiä espoossa nuuksion kansallispuisto

Spesiaalia ohjelmaa erityisiin tapahtumiin

Koitatko keksiä tekemistä polttareihin, tykypäivälle tai pikkujouluihin? Järjestä ohjelmaa hauskan elämyksen parissa! Oli se sitten kuumailmapalloajelu, mönkijäsafari tai cocktailkurssi, juhlaseurue ylistää sinua luovuudestasi. Erilaiset elämykset sopivat loistavasti myös koko perheen yhteiseksi tekemiseksi viikonloppuna tai lomalla. Lähtekää kanoottiretkelle, kylpyläreissulle tai pakohuonepeliin ratkomaan, kuka on perheen nokkelin pakenija!

 

 

Kaikille sopivia elämyksiä

Sopiva tekeminen on hyvä valita juurikin porukan mukaan. Jos olet yksin liikkeellä, saat luvan olla itsekäs! Oletko aina haaveillut huimapäisestä benji-hypystä tai vauhdikkaasta koskenlaskureissusta? Anna mennä, hurjapää! Varovaista ja turvallisuudenhakuista ystävää sen sijaan tuskin kannattaa pakottaa pienkoneen kyytiin pelkkä laskuvarjo selässään. Sopikaa näin kaikille mieleisestä ohjelmasta ja lähtekää nauttimaan yhteisestä ajasta uusien kokemuksien parissa!