Royal Line - Katso kuvat ja lue lisää - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Royal Line

Juhlat meren aalloilla vai näyttävässä juhlasalissa maan kamaralla? Vietitte sitten hääpäivää auringonlaskuun risteillen tai yritystapahtumaa avarassa juhlatilassa, tunnelma ja palvelun laatu ovat taattu! Tutustu Royal Linen palveluihin ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä Happensin kautta.

Yksityiset risteilijät kaikenkokoisiin tilaisuuksiin

Meri ja merinäkymät samalla iskulla! Keinu tanssilattialla aaltojen tahdissa ja nauti lasi kuohuvaa Helsingin edustaa ja saaristoa ihaillen. Polttarit pienellä porukalla vai suuri yritystapahtuma jopa yli sadalle henkilölle? Yksityisellä risteilyllä järjestyy kaikenlaiset perhejuhlat, virkistyspäivät ja miksei vihkiminen tai kokouskin! Kun Suomen kesä antaa parastaan, kuka voisikaan vastustaa raikasta meri-ilmaa, silmiä hiveleviä maisemia ja taivaalla lämmittävää aurinkoa? Sään yllättäessä aikaa vietetään avarissa sisätiloissa ja tarjoilut ja juomat hoituvat ammattitaitoisella palvelulla. Royal Line tarjoaa räätälöityjä täyden palvelun risteilyitä suurille ja pienille ryhmille: DJ, oma baaritiski, esiintyjä, herkullinen illallinen, vierailu saaristossa… Kaikki kyytiin!

Lumoava Juhlasali Laulu-miehet

Helsingin keskustassa sijaitsevassa Juhlasali Laulu-miehissä vietät puolestaan arvokkaat hääjuhlat, syntymäpäivät, muistotilaisuudet sekä seminaarit, kokoukset ja muut yritystilaisuudet. Tanssilattialla jammaillaan flyygelin soiton tahtiin ja tekniikka pelaa vaativimmissakin tapahtumissa. Palvelu ja tarjoilut aina taattua Royal Line -laatua! Tutustu laivoihin ja juhlasaliin alta.

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön vaikka kaikille Royal Linen risteilijöille ja juhlasaliin yhdellä kerralla. Royal Linen myyntipalvelu on sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan käytännön asioista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa se on!
Happens ruokailu risteilyllä

Tutustu tapahtumanjärjestämiseen!

Aktiviteetit | Juhlatilat | Saunatilat | Catering

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme