Saunatilat - Järjestä täydellinen saunailta - Happens.fi

Saunatilat

Saunailta suunnitteilla? Päädyit oikeaan paikkaan, sillä täältä löydät kaikki parhaat saunatilat täydelliseen saunailtaan. Sopisiko saunamökki järven rannalta vai sittenkin sauna Helsingin kattojen yllä? Etsi juuri teille sopiva saunatila tältä sivulta ja järjestä vuoden paras illanvietto!
Happens saunatilat vuokraa sauna

Sauna on suomalaisuuden kulmakivi. Siellä nauretaan ja ollaan hiljaa, yhdessä ja yksin. Siellä on päätetty isänmaamme tärkeistä asioista ja juteltu täysin turhanpäiväistä jargonia, mutta se mikä tekee saunasta meille niin tärkeän on sen kyky yhdistää meitä pohjolan kansaa. Vuokraa nyt saunatila koko firman väelle, kaveriporukalle, polttareihin tai mihin tahansa. Näin saat kaikki saman kiukaan ääreen tekemään tärkeitä (ja ei niin tärkeitä) päätöksiä.

Täydellinen saunailta koostuu mainiosta seurasta, oli kyseessä sitten polttarit, synttärit, työporukan virkistys, padel-pelin jatkot tai ihan vain perinteinen illanvietto. Saunatilojen varaus kauttamme on hulvattoman helppoa – valitse porukallesi sopivin saunottelu tarjonnastamme. Emme anna sinun hikoilla tässä “urakassa”, vaan lempein ottein avaamme parhaat vinkit onnistuneeseen saunailtaan.

Mielettömät saunatilat makuun kuin makuun

Ensinnäkin hahmottele porukkasi koko. Onko teitä tulossa kompakti kuuden hengen joukko saunomaan vai saattaako paikalle tupsahtaa kaveri jos toinenkin? Mikäli saunojien määrä on yllätys, varaudu varaamalla hieman isommat saunatilat alle. Meiltä löytyy isollekin lössille lauteet, eipä ainakaan tarvitse hikoilla kaverin kyljessä kiinni!

Hauskasta seurueesta huikeisiin herkkuihin

Kun on kaverit valittu saunaseuraksi, tuleekin makoisampi valinta eteen. Mitä ihmettä sitä saunaillassa tarjoilisi? Hyviä vaihtoehtoja ovat tietenkin virvokkeet. Tällä puolella on hyvä ottaa aapisopas käteen ja katsoa, onko paikalla A-oikeudet. A-oikeuden omaavilta saunoilta saat kylmät kaljat käteen kätevästi. Monet saunatilat tarjoavat oman jääkaapin, jonne voit tilata valmiiksi erilaisia virvoitusjuomia sekä olutta, siideriä ja lonkeroa. Kaikissa saunatiloissa ei ole anniskeluoikeuksia, joten niihin voit napata hyvin omat juomat mukaan. Eikun kippis ja löylyihin!

Vaikka saunajuomat saavatkin mielen lämpimäksi, hyvä ruoka maistuu aina! Varaa saunatilat omien mieltymysten mukaan, moniin saunatiloihin on saatavilla ruoat suoraan ravintolan köökistä. Ruokatarjoilut voi myös tilata cateringin kautta ja osassa saunatiloista voi nautiskella omia eväitä. Moni valitsee saunailtaansa ihan perinteisen makkaran lisukkeineen, mutta erikoisempiakin vaihtoehtoja on nähty. Miltä kuulostaisi esimerkiksi tulinen aasialainen ruoka tai raikkaat salaatit? Pitkässä saunaillassa tarjoillaan myös menu pitkänä, eli useampi ruokalaji illan aikana. Ruokailupuolella vain vatsa on rajana!

Vilvoittelua ja villiä ohjelmaa

Jotkut rakastavat viilentyä avannossa tai lumihangessa. Meille muille taas on tärkeää päästä viilentymään ei niin extreme-keinoin, joko terassille, pihalle, paljuun, pulahdusaltaaseen tai ihan mereen asti. Valitse saunatila siis mieltymystesi mukaan – näetkö itsesi Helsingin kattojen yllä ihailemassa kaupungin siluettia vai luonnonhelmassa pulahtamassa mereen? Terassi tai olohuone hyvillä sohvilla toimii aina, eihän siellä saunassa voi koko iltaa viettää! Valitse siis saunatilasi toiveidesi mukaan. Mikäli ilta jatkuu kantabaarin tanssilattialle, kannattaa myös saunatilojen sijainti ottaa huomioon.

Reivausta vai rentoilua?

Saunaillassa nautitaan joko rauhallisesta menosta ja kiukaan sihinästä tai kunnon jytästä. Osa saunatiloistamme tarjoaa huikeat äänentoistomahdollisuudet, nyt laitetaan siis poppi raikamaan! Mikäli illalla on myös tulossa peli, kannattaa tsekata tilan televisiotarjonta. Rauhallisempaa menoa etsiville suosituksemme on takka, puiden rätinä se vasta onkin rentouttavaa!
Happens sauna vuokraa saunatila

Aktiviteetit kuntoon!

Ennen ja jälkeen saunaa on myös mahdollista nauttia vaikka mistä aktiviteeteista! Miltä kuulostaisi biljardi tai hohtokeilaus ennen löylyjä? Voittaja saa sitten vastata löylyveden täysikaadosta kiukaalle. Kovempaa menoa kaipaaville suosittelemme fatbike ajelua ja rauhallisille luonnonystäville samoilua Nuuksion rauhallisissa metsissä. Kaikkea siis löytyy – meidän kautta saunoja ei jää ilman saunatilaa!
Happens elämys fatbike ajelu nuuksio

Helppoa ja hauskaa – keskity nauttimaan!

Sitten vielä käytännön asioita. Pyyhkeet löytyvät usein tilan puolesta, kätevää kun ei tarvitse matkassa raahata! Saunavuoron pituus kannattaa määrittää illan kulun mukaan. Mikäli ohjelmaa on paljon, seuraava menopaikka kutsuu ja saunottelu ei sisällä ruokailua, muutama tunti löylyjä varmasti riittää mainiosti. Polttareissa ja illanvietoissa taas aikaa kannattaa varata rutkasti! Muutama lisätunti ei ole ikinä pahitteeksi, eikä koko aikaa tarvitse saunassa viettää. Hyvien ystävien seurassa aika kun lentää!

Onnistuneen saunaillan kruunaa tietenkin hyvä meininki ja kipakat löylyt. Eikun hymy huulille ja lauteille mars! Toivotamme auvoisia löylyjä ja herkullisia hetkiä.