Ruusulan keilahalli - Sauna- ja kokoustilat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-20Kokoustilat alk. --,-- €/tunti

Ruusulan keilahalli - Sauna- ja kokoustilat

Kaikki, mitä tarvitset, on lähempänä kuin uskotkaan!

Suomen vanhimmassa keilahallissa on sen 80-vuotisen historian aikana järjestetty monenlaisia tapahtumia. Ruusulan keilahalli on elämyskeskus, jossa järjestät rennot ja viihteelliset kokoukset sekä juhlat ja seminaarit hauskanpitoa ja maittavia tarjoiluita unohtamatta.

Töölön sydämessä sijaitsevassa Ruusulan keilahallissa on kaksi laadukasta tilaussaunaa ja niiden yhteydessä olevat saunakabinetit soveltuvat hyvin esimerkiksi tiimipäivien viettoon ja rentoihin kokouksiin sekä pikkujouluihin ja saunailtoihin.

Tilan tiedot ja kapasiteetti

  • Yksityistilat saunaosastoineen 20 henkilön tilaisuuksiin
  • Kokouskabinetissa on 16 henkilön pöytä
  • Televisio
  • WiFi-yhteys
  • Äänentoistojärjestelmä

Tarjoilut ja tekemistä saman katon alta!

Nauti maittavaa ruokaa ja yhdistä tilaisuuteesi hohtokeilausta ja biljardia, joko ennen saunomista tai sen jälkeen! Kauttamme voit tilata tarjoilut suoraan kabinetteihin. Tilat ovat anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen tilaan ei ole mahdollista. Oleskelutiloista löytyy juomakaappi, jonne toimitamme valmiiksi erilaisia virvoitusjuomia sekä olutta, siideriä ja lonkeroa.

Yhteystiedot

Ruusulankatu 3-5, 00260 Helsinki

Ruusulan keilahalli myyntipalvelu

044 700 4304
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokoustilat alk. --,-- €/tunti

Saunakabinetti ja pyyhkeet sisältyvät tilavuokraan.

Lisäpalvelut

Keilailu on mitä mainion tapa viettää aikaa työyhteisön tai kaveriporukan kesken! Tämä vapaa-ajanvietteenä suosittu urheilulaji sopii kaikenikäisille, joten mikset haastaisi leikkimieliseen kisaan vaikkapa pomoasi?

  • Keilailu
  • Biljardi
A-oikeudetA-oikeudetÄänentoistoAikuisten keskenAktiviteetitAstiastoAstiastoBuffetCateringCocktailEsteetönFarkut jalassaHenkilökuntaKaikenikäisilleLeikkisäLiikunnallinenSaunaSisälläTalviaktiviteettiTarjoilutTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Talin ja Ruusulan keilahallit

Nämä monien mahdollisuuksien keilahallit sijaitsevat Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme monipuolisia palveluita ja elämyksiä kaikenkokoisille ryhmille sekä yrityksille. Keilailu on erinomaista tekemistä perheille, kaveriporukoille ja työyhteisöille!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme