Hohtokeilaus alk. 36€/rata

Ruusulan keilahalli

Elämä ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta niitäkin hetkiä on!

Tule keilaamaan, hohtokeilaamaan ja pelaamaan biljardia Ruusulan keilahalliin. Tämä Suomen vanhin edelleen toiminnassa oleva keilahalli on perinteinen illanviettopaikka pääkaupunkiseudulla ja kenties tunnetuin keilahalli vapaa-ajan viettäjien keskuudessa.

Ruusulan keilahallissa on 24 rataa, joista vähintään puolet on aina valaistu hohtovaloin. Hohtokeilaamaan pääset siis aina aukioloaikojen puitteissa! Perjantaisin ja lauantaisin koko halli on varattu hohtokeilaajille.

Ruusulan keilahallissa on myös kaksi 9-jalkaista pool-pöytää, kaksi darts-taulua sekä kaksi tyylikästä tilaussaunaa. Oli kyseessä sitten synttärit, polttarit tai pikkujoulut, meille voit tulla viettämään elämystentäyteistä iltaa! Varaa saunatilat yksityiskäyttöön ja tilaa kylkeen maittavat tarjoilut. Radoille viileät juomat ja perään tuliset löylyt. Jos tämä ei ole ruusuilla tanssimista, niin sitten ei mikään!

Keilailu on myös mitä mainion tapa viettää aikaa koko perheen kesken. Tämä vapaa-ajan vietteenä suosittu urheilulaji sopii kaikenikäisille! Pyrimme aina ottamaan huomioon myös perheiden tarpeet. Meiltä löytyy hyvät ja laadukkaat välineet myös perheiden pienimmille.

Yhteystiedot

Ruusulan keilahalli myyntipalvelu p. 044 700 4304
Ruusulankatu 3-5, 00260 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Hohtokeilaus alk. 36€/rata

  • Keilaradat 34 €/rata/tunti (ma-ke, su)
  • Hohtokeilaus 36 €/rata/tunti (ma-ti)
  • Hohtokeilaus 42 €/rata/tunti (ke-la)
  • Hohtokeilaus 36 €/rata/tunti (su)
  • Kenkävuokra 2 €/hlö
  • Eteispalvelu 2 €/hlö perjantaisin 16:00 – 24:00 ja lauantaisin klo 14:00 – 24:00
  • Biljardi 16 €/tunti

Lisäpalvelut

Radoilta saunaan ja ruokailemaan! Ruusulan keilahallissa on kaksi laadukasta tilaussaunaa. Saunojen yhteydessä olevat saunakabinetit soveltuvat hyvin esimerkiksi polttareihin ja kaveriporukoiden saunailtoihin. Nappaa virvokkeet oleskelutilan kylmäkaapista ja yhdistä saunomiseen jokin maittavista menuistamme! Kysy lisää tarjouspyynnössä ja vietä iltaa pidemmän kaavan kautta.

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Talin ja Ruusulan keilahallit

Nämä monien mahdollisuuksien keilahallit sijaitsevat Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme monipuolisia palveluita ja elämyksiä kaikenkokoisille ryhmille sekä yrityksille. Keilailu on erinomaista tekemistä perheille, kaveriporukoille ja työyhteisöille!

Tutustu yritykseen
tarjousHohtokeilaus alk. 36€/rata
Katso tarjoustiedot