Talin Keilahalli - Keilaus, hohtokeilaus & biljardi - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-150Hohtokeilaus alk. 29€/rata

Talin keilahalli

Suuria tunteita, suuria onnistumisia ja suurta urheilun juhlaa. Suomen suurin keilahalli on nähnyt kaiken!

Vaikka Talin keilahallin radat ja olosuhteet ovat maailman huippuluokkaa, ei Talin keilahallia ole tarkoitettu vain ammattilaisille. Talissa on ratkottu keilailun maailmanmestaruuksia, suomenmestaruuksia ja lajin huiput ympäri maailman kokoontuvat vuosittain keilaamaan maineesta ja kunniasta näille tarunhohtoisille radoille!

Keilailu sopii kaikille iästä riippumatta!

Talin keilahallissa on ainutlaatuinen tunnelma, jonka kaikki voivat kokea. Keilata voivat niin aloittelijat kuin vapaa-ajan tekemistä etsivät hohtokeilaajatkin.

Tämä todellinen keilailustadion on avaruutensa takia ainutlaatuinen koko maailmassa ja herättää hämmästystä kävijöissä, olivatpa he mistä päin maailmaa tahansa. Talin keilahallissa on 36 huippuluokan keilarataa, kolme snooker-pöytää ja kolme pool-pöytää, golf-simulaattori sekä paljon erilaisia pelejä pöytäfutiksesta legendaariseen Sega Rallyyn.

Synttärit, polttarit, saunailta tai muut juhlat?

Voit myös hyödyntää edullista bilepakettiamme, joka keilailun ja kenkävuokran lisäksi sisältää pienen ruokatarjoilun! Halutessanne voitte varata käyttöönne myös yksityisen saunaosaston, jossa ruokaillaan ja nautitaan talon virvokkeita kylmäkaapista. Sohvaryhmä, nojatuolit ja televisio luovat rennon tunnelman, jossa on hyvä puida juuri päättynyttä hohtokeilauskilpailua!

Yhteystiedot

Huopalahdentie 28, 00350 Helsinki

Talin keilahalli myyntipalvelu

044 700 4304
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Hohtokeilaus alk. 29€/rata

Keilaradat

  •  20 €/rata/tunti (ma-pe ennen klo 16, su ennen klo 12)
  •  29 €/rata/tunti (ma-pe klo 16 jälkeen, su klo 12 jälkeen)
  • 29 €/rata/tunti (la)

Hohtokeilaus

  • 29 €/rata/tunti (perjantai)
  • 32 €/rata/tunti ( perjantai 16:00 jälkeen ja lauantai )

 

  • Kenkävuokra 2 €/hlö
  • Biljardi 12 €/tunti
  • Snooker 14 €/tunti

Lisäpalvelut

Saunaosasto ja ruokatarjoilut

Talin keilahallin saunakabinetti soveltuu hyvin esimerkiksi polttareihin ja kaveriporukoiden saunailtoihin. Yhdistä saunomiseen keilausta ja tilaa saunakabinettiin maittavat tarjoilut etukäteen! Tila on anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen ei ole mahdollista. Ravintolamme juomavalikoima on saatavilla myös saunakabinetissa.

Voitte halutessanne liittää saunailtaan myös biljardia, muita pelejä tai vaikka kierroksen golfia simulaattorissamme. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringCocktailEsteettömyysHenkilökuntaHiki pintaanSaunaTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Talin ja Ruusulan keilahallit

Nämä monien mahdollisuuksien keilahallit sijaitsevat Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme monipuolisia palveluita ja elämyksiä kaikenkokoisille ryhmille sekä yrityksille. Keilailu on erinomaista tekemistä perheille, kaveriporukoille ja työyhteisöille!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme