Yksityistilat alk. 35€/tunti

Talin keilahalli / Yksityistilat

Sauna on yksi parhaista paikoista luovaan ideointiin ja keilaus loistava tapa luoda rento ilmapiiri. Miltä kuulostaisi näiden yhdistäminen?

Talin keilahallissa järjestät pienet ja suuret tilaisuudet ja tapahtumat seminaareista koulutuspäiviin ja pikkujouluista näyttäviin illallisjuhliin. Talin keilailustadion on ainutlaatuinen tapahtumapaikka, jossa on ratkottu keilailun maailmanmestaruuksia, suomenmestaruuksia ja monia muita arvostettuja titteleitä. Keilailun huiput ympäri maailman kokoontuvat vuosittain kilpailemaan maineesta ja kunniasta näille tarunhohtoisille radoille. Talissa tunnelma ja puitteet ovat kohdallaan jopa satojen vieraiden tapahtumiin!

Toteutamme tilaisuutesi pitkällä kokemuksella ja suunnittelemme mielellämme juuri teille sopivan kokonaisuuden. Käyttöönne voitte varata tiloja keilahallin puolelta, ravintolasta, kokoustiloista ja saunaosastolta – keilausta ja tarjoiluita unohtamatta!

Saunaosasto kabinetteineen soveltuu maksimissaan 20 henkilön tilaisuuksiin. Talin keilahallin saunakabinetti on monikäyttöinen kokous- ja yksityistila, jossa voit ruokailla ja nauttia talon virvokkeita kylmäkaapista. Kabinetissa on laadukas tekniikka sekä muun muassa takka, sohvaryhmä, nojatuoleja sekä televisio. Valitse sopivat tarjoilut, vuokraa sauna edullisesti käyttöösi ja nauti tunnelmallisista löylyistä lempeällä saunasumulla! Ruokailun voi toteuttaa myös keilahallin Tali Cafe:ssa tai muissa kabineteissa.

Yhteystiedot

Talin keilahalli myyntipalvelu p. 044 700 4304
Huopalahdentie 28, 00350 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Yksityistilat alk. 35€/tunti

Kokoustilat alk. 35 €/h.

Saunatilat alk. 150 €/2h (su-to), lisätunnit 60 €
Saunatilat alk. 200 €/2h (pe-la), lisätunnit 75 €

Talin saunapaketti keilauksella alk. 35 €/hlö sis.

  • 1h keilausta ja keilakengät
  • sauna ja saunakabinetit 2 tunniksi

Paketti min. 8 henkilöä.

Lisäpalvelut

Keilaus

Voit halutessasi liittää tapahtumaasi myös keilailua, biljardia ja muita pelejä tai vaikka kierroksen golfia simulaattorissamme.

Tarjoilut

Toteutamme monipuolisia ruokatarjoiluita kaikenlaisiin kokous- ja yksityistilaisuuksiin. Keittiömme valmistaa ennakkotilauksesta sauna- tai juhlamenut isoillekin ryhmille. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Talin ja Ruusulan keilahallit

Nämä monien mahdollisuuksien keilahallit sijaitsevat Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme monipuolisia palveluita ja elämyksiä kaikenkokoisille ryhmille sekä yrityksille. Keilailu on erinomaista tekemistä perheille, kaveriporukoille ja työyhteisöille!

Tutustu yritykseen
tarjousYksityistilat alk. 35€/tunti
Katso tarjoustiedot