Saunatilat Espoo - Tutustu ja varaa - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Saunatilat Espoo

Etsitkö saunatilaa Espoosta? Mahtavaa, olet saapunut juuri oikeaan paikkaan! Happensilta löydät Espoon parhaat saunatilat ja lähetät vaikka kaikkiin paikkoihin ilmaisen tarjouspyynnön kätevästi yhdellä kertaa. Ei muuta kuin saunailtaa suunnittelemaan!
Happens - Haltia Lake Lodge - Saunatila Vilpola kokoustila

Pyyhkeet, aivot ja huolet narikkaan

Nyt saunotaan kunnolla! Happensin tarkoitus on auttaa suunnittelemaan ja järjestämään erilaisia juhlia ja tilaisuuksia helposti. Meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia saunatiloja Espoosta. Oli tiedossa sitten polttarit, työporukan virkistysilta, synttärit tai eeppinen kisakatsomo, löydät Happensilta takuulla sopivan saunatilan. Selaa vaihtoehtoja ja lähetä tarjouspyynnöt sijainniltaan ja tyyliltään sopivimpiin kohteisiin.

Mökki luonnon helmassa

"Espoolainen luonto on paras", sanoi jokainen espoolainen. Mutta tottahan se on, ainakin jos on saunatiloja katsominen! Espoon luonnosta löytyy hulppeita saunamökkejä ja huviloita. Mikä parasta – matka taittuu loistaville sijainneille helposti ja nopeasti. Selaa rantasaunoja ja huviloita alta:

Saunaillan ABC: muista nämä, kun varaat saunatilaa!

Tilan yksityiskohdat

Saunatilaa valittaessa kannattaa miettiä tilaisuuden teemaa ja kulkua ainakin alustavasti. Onko tarkoitus vain saunoa jonkun muualla suoritetun aktiviteetin päätteeksi vai tarvitsetteko kenties tilaa myös ohjelmanumerolle saunomisen yhteyteen? Vietetäänkö aikaa rennosti istuskellen vai juhlistetaanko jotain tärkeää merkkipaalua pidemmän kaavan kautta? Haluatko, että tilasta löytyy mukavat sohvat vai kunnon pöydät ja tuolit? Tutustu rauhassa erilaisiin vaihtoehtoihin.

Tarjoilut

Saunatiloissa on erilaisia käytäntöjä tarjoiluiden suhteen ja niihin onkin tärkeä perehtyä etukäteen. Jos omien juomien ja ruokien tuominen on tärkeää, valitse saunatila sen mukaan. Mikäli taas haluat saapua tilaan, jossa jääkaappi on pullollaan virkistäviä saunajuomia, on sekin mahdollista! Kysy tarjoiluista aina heti tarjouspyynnön yhteydessä, niin pääset kaikista helpoimmalla.

Sijainti

Onko saunatilan läheisyydestä tärkeä löytyä majoitusmahdollisuuksia, ravintoloita tai muita elämyksiä tarjoavia palveluita? Mieti saunatilan sijaintia mahdollisen muun ohjelman mukaan ja muista tiedustella majoituspalveluista ja esimerkiksi ryhmäkuljetuksista saunatilalta tarjouspyynnössä!

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happensin kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön joko yhteen tai useampaan löytämääsi saunatilaan kätevästi samalla kerralla. Saunatilojen palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan saunaillan yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa saunatilan varaaminen on!

Tutustu tapahtumanjärjestämiseen!

Aktiviteetit | Juhlatilat | Catering

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme