Kokoustilat Espoo - Parhaat kokouspaikat Espoo - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kokoustilat Espoo

Espoosta löydät kokoustiloja kaiken suuruisille osallistujamäärille, ja suurempaakin suuremmille tavoitteille. Oli tiedossa sitten rento lounaspalaveri markkinointi-ideoinnin merkeissä tai tärkeä neuvottelu johtoryhmän kesken, jokainen kokous on yhtä tärkeä. Ja tärkeä on myös itse kokoustila! Etsi kokoustiloja Espoossa Happensin kautta.
Kokoustilat Espoo - Happens

Kokoustilat Espoo

Kokouspaikka Espoosta hakusessa? Olet saapunut oikealle sivulle. Tältä sivulta löydät kootusti kokoustiloja Espoosta sekä vinkkejä kokoustilan varaamiseen ja kokouksen järjestämiseen. Ehkä etsit kompaktia kabinettia tai suurta seminaarisalia? Oli kokoustilan tarve minkälainen tahansa, Happensilta löydät sopivan vaihtoehdon. Inspiroidu erilaisista Espoon kokouspaikoista ja lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt kätevästi kerralla kaikkiin mieluisiin kokoustiloihin. Tarjouspyyntöjä voi lähettää ilmaiseksi rajattoman määrän!

Happensin kautta kokoustilan etsiminen on hauskaa, nopeaa ja vaivatonta. Kaikki kokoustilat löydät haluamillasi kriteereillä yllä olevasta hakupalkista ja alempaa tältä sivulta voit tutustua muutamiin nostoihimme. Kun valinnan vaikeus estää suunnittelun etenemistä, siirry tutustumaan tällä sivulla annettuihin kokousjärjestelyvinkkeihin!

Kokouspaikat Espoo

Alla nostoja sekä isommista että pienemmistä kokouspaikoista Espoossa.

Espoo kokoustilat saunalla

Energiaa vievän työpäivän jälkeen on mukava heittää löylyä ja mikäs sen parempaa kuin että sauna löytyy suoraan kokoustilan vierestä! Espoossa on useita saunallisia kokoustiloja ja kabinetteja. Löydä suosikkisi tästä!

Mieti kokoustilaa varatessasi muun muassa näitä yksityiskohtia

Kokoustilan sijainti lienee tässä vaiheessa ainakin suunnilleen selvä eli Espoon seudulla on tarkoitus kokoustaa. Espoo on kokouspaikkana hyvin monipuolinen ja vaihtoehtoja löytyy niin kaupungin sykkeestä kuin hieman syrjempääkin luonnon helmasta. Espoossa keskeisiltä sijainneilta löytyy esimerkiksi Sihi Lounge, Technopolis Otaniemi, Aalto-yliopiston kokoustilat ja BowlCircus Sello. Ihanaa kartanotunnelmaa tarjoaa Backbyn Kartano ja Bodomin Kartano, kun taas kokoushotelli Korpilampi puolestaan tarjoilee yritysvieraille monipuolista palvelua.

Minkälainen osallistujamäärä? Muista, että vain muutaman henkilön tiimipalaverille löytyy ryhmätyötiloja ja pienempiä kabinetteja, eikä suurta tapahtumasalia kannata varata, vaikka miljöö näyttäisikin houkuttavalta.

Huomio varustelu! Kokoustilan varustelun ja pohjan ominaisuuksia määrää oleellisesti tilaisuuden ohjelma. Sopiiko neuvottelupöytä, pöytäryhmät vai auditorio parhaiten? Entä tarvitseeko isoa screeniä, mikrofonia vai kenties useampia näyttöjä? Kaikille oma pöytä vai riittääkö tuolirivit? Eri kokoustilojen kuvia selatessa ja lisätietoihin tutustuessa näkee nopeasti, onko paikka sellainen, joka teidän tiimillenne sopisi.

Mikäli Espoo ei ole paikkana kiveen hakattu, kannattaa selata myös läheltä löytyviä kokoustiloja Helsingistä.

Visit Espoo kokouspalvelu

Kun järjestät kokousta ja etsit sopivaa kokoustilaa Espoosta, kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös Visit Espoon maksuton neuvontapalvelu kokous- ja tapahtumajärjestäjille. Visit Espoon neuvontapalvelun avulla järjestelyiden kanssa ei tarvitse koskaan jäädä yksin, vaan saat vinkkejä kokoustiloista sekä apua järjestelyihin täysin maksuttomasti.
Tutustu Visit Espoon palveluun »
Visit Espoon kokous- ja kongressipalvelut - Happens

Yhteinen aktiviteetti kokouspäivään

Kun kerta on lähdetty jonnekin kokoustamaan, on saatu koko tiimi yhdessä liikkeelle. Suosittelemmekin konseptia nimeltä kaksi kärpästä yhdellä iskulla eli kokouksen kylkeen myös yhteinen aktiviteetti, kun kerta menossa ollaan jo! Espoosta löydät kokoustilojen lisäksi monenlaisia aktiviteetteja, joita on hauska kokeilla työporukan kesken. Ja tarjoaapa moni kokoustilakin erilaisia elämyksiä lisäpalveluna: muista tutustua ja kysellä vaihtoehtoja tarjouspyynnössä!
Katso aktiviteetteja Espoossa »
Aktiviteetit Espoo - Happens

Muista vielä kokoustarjoilut

Nälkäinen kokoustaja on aikaansaamaton kokoustaja. Kun kärttyinen tunnelma alkaa syntymään ja keskittymiskyky hiipuu, on aika suunnata kokoustarjoiluiden pariin. Varmista siis hyvissä ajoin, että sellaiset on saatavilla! Espoon kokouspaikat tarjoavat usein tilan kylkeen maittavat kokouseväät, ellei ne kuulu kokouspakettiin automaattisesti. Muista toivoa aamiaista, lounasta, kahvitarjoiluita tai illallista tilaisuuden tarpeiden mukaan. Voit myös etsiä cateringpalvelun Espoosta, mikäli aikeissa on varata pelkkä kokoustila, johon omien tarjoiluiden tuominen on mahdollista.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme