Auditoriot yrityskäyttöön - varaa ja vuokraa - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Auditoriot

Seminaari, koulutustilaisuus, konsertti vai suurempi kokoustapahtuma? Tarvitsit auditoriota sitten muutamaksi tunniksi tai koko päiväksi lämpiöineen ja tarjoiluineen, löydät tapahtumaasi sopivan auditorion kätevästi Happensin kautta.
Happens A Grid - Jeti Otaniemi kokoustila auditorio
Suurempiin tilaisuuksiin
Hieman pienempään tarpeeseen

Auditorioita harvemmin tarvitaan vain muutamille kymmenille osallistujille, mutta Happensilta löytyy sopivia vaihtoehtoja myös pienempiin tilaisuuksiin. Valitse sopiva auditorio sijainnin, varustelun ja istumapaikkojen perusteella. Helsingin keskustan kupeesta löydät kaksi pienempiin tapahtumiin sopivaa auditoriota – Hotel Arthurin auditorion enintään 70 henkilölle ja upean Flying Cinema Toursin auditorion enintään 50 henkilölle. Otaniemessä sijaitsevassa A Gridissä 70 henkilöä vetävää auditoriota puolestaan koristaa säkkituolit!

Auditoriot kaikenkokoisiin tilaisuuksiin

Happensin avulla suunnittelet ja järjestät suurimmatkin tapahtumat helposti ja vaivattomasti. Kun etsit tilaisuutesi teemaan sopivaa auditoriota, kannattaa huoletta lähettää tarjouspyynnöt useampaan samankokoiseen ja saman tyyppisillä yksityiskohdilla varusteltuun auditorioon. Näin saat varmuudella valittua juuri sinun tapahtumallesi sopivan tilan ja pääset sopimaan tarkemmin mahdollisista erityistoiveista. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin alta!

Auditoriona elokuvateatteri? Katso myös Finnkino ja BioRex!

Muista tiedustella lisäpalveluita!

Tarjoilut pitkää seminaaria rytmittämään? Pullakahvit koulutustapahtuman väliajalle? Lämpiö esittelytilaksi tai taukohuoneeksi? Muista tiedustella tarjouspyynnön yhteydessä tarvittavia lisäpalveluita tilavuokran yhteyteen. Useat auditoriot tarjoavat esimerkiksi teknistä tukea ja lisälaitteita sekä erilaisia pöytäjärjestelyitä ja muita kalustusvaihtoehtoja tapahtuman tyypistä riippuen.

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön yhteen tai vaikka kaikkiin sopivalta vaikuttaviin auditorioihin yhdellä kerralla. Palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan tapahtuman yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa täydellisen tapahtumatilan varaaminen on!
Happens auditorio suomen kansallismuseo

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme