Kabinetit - Löydä paras kabinetti kokoukseen - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kabinetit

Etsitkö kabinettia kokoukseen tai yksityiseen illalliseen? Happensilta löytyy vaihtoehtoja roppakaupalla. On saunallisia kabinetteja, isoja ja pieniä kabinetteja, keskustasta ja luonnon ääreltä sekä tietysti useasta eri kaupungista. Etsi kabinetteja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä!
Ravintola Töölö kabinetti

Happensilta löydät sopivan kabinetin juuri sinun tilaisuuttasi varten. Ehkä pitkän pöydän ääreen istahtaa johtoryhmä? Ehkä tarkoitus on suunnitella firman tulevia askeleita hieman isommalla tiimillä? Workshop tilaisuus tai kickoff? Tai sitten halutaan illallistaa fiinisti ja järjestää kuuluisa kabinetti-illallinen! Onko mitään juhlavamman kuuloista?

Oli tiedossa sitten pienempi tai suurempi palaveri, kokous tai muu tilaisuus, valikoimaa riittää runsaasti eri sijainneilta. Vinkeillämme varaat juuri oikean kabinetin ja järjestät helposti täydellisen yksityistilaisuuden: valintasi mukaan täydellä palvelulla tai pelkällä tilavuokralla. Laitetaanko kylkeen vielä sauna ja yhteinen aktiviteetti? Aloita kabinettien etsiminen alta! Olemme nostaneet muutamia vaihtoehtoja eri kaupungeista, mutta jos etsis kabinettia Helsingistä löydät ne sivulta Kabinetit Helsinki. Kaikki Happens.fi:n kabinetit löydät näppärästi yllä olevasta hakupalkista. Aseta kriteeriksi sijainti, osallistujamäärä tai haluamasi lisäpalvelut!

Helsingin suosituimmat kabinetit

Helsingistä löytyy kabinetteja niin keskustasta kuin hieman syrjempääkin. On modernit kokoustarpeet täyttäviä vaihtoehtoja sekä hieman normista poikkeavia kabinettitiloja. Tunnelmallisia ravintolakabinetteja unohtamatta! Lähde liikkeelle avoimin mielin!

Vai kabinetti Espoosta?

Espoosta kabinetteja löytyy esimerkiksi Nuuksiosta, Otaniemestä ja Keilaniemestä. Ehkä valintasi on kokoustila saunalla tai kabinetti ruokailulla?

Kabinetteja Vantaalla

Ravintolasta vai hotellista? Vantaalla kabinetteja löytyy hyvien kulkuyhteyksien varrelta mm. Tikkurilasta sekä Technopoliksen tiloista. Katso alta kabinetteja Vantaalla: