Hotelli Tikkurila - Kokouskabinetti - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa

Hotelli Tikkurila - Kokouskabinetti

Järjestä kokous helposti ja edullisesti!

Hotelli Tikkurilan kokouskabinetissa järjestät täyden palvelun kokoukset kätevästi ja kustannustehokkaasti. Hotelli Tikkurila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä lentokenttää ja juna-asemaa, josta pääset Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa. Lisäksi Hotelli Tikkurilan yhteydessä ja lähiympäristössä on loistavat mahdollisuudet harrastaa erilaista liikuntaa.

Tilan kapasiteetti ja varustelu

  • Kokoustilaan mahtuu noin 20 henkilöä
  • Videotykki
  • TV-ruutu HDMI-liitännällä
  • Fläppitaulu
  • Ilmainen pysäköinti paikan päällä

Kunnon ruoka vai kevyemmät kokouseväät?

Onko mitään parempaa kuin kokouksen vetäjän ilmoittama tauko? On, lounastauko! Kun suunnataan tutun toimiston ulkopuolelle kokoustamaan, odotetaan kohteelta arjesta poikkeavia ratkaisuja. Tällainen on esimerkiksi herkulliset tarjoilut!

Voit tilata kokoustarjoilut kätevästi kauttamme. Vaihtoehdoistamme löytyy kaikki runsaista menukokonaisuuksista aamiaisiin ja kahvitarjoiluista illallisiin. Tarjoilut järjestetään kokouksenne yhteyteen. Lisäksi hotellin kahvilan yhteydessä on toinen tila, jonka voi myös varata kokouksiin ja muihin tapaamisiin.

Chilipaahdettua lohta ja punajuurifetapaistosta, uuniperunoita valitsemallasi täytteellä vai paahtopaistia punaviinikastikkeessa? Muun muassa näistä vaihtoehdoista voit valita maukkaan kokousbuffetin. Voit myös kertoa erityistoiveesi menun suhteen ja suunnittelemme yhdessä juuri teille sopivan kokonaisuuden!

Yhteystiedot

Läntinen Valkoisenlähteentie 52 01300 Vantaa

Hotelli Tikkurila myyntipalvelu

043 825 2928
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokoustilat alk. --

Lisäpalvelut

Majoitu luonamme kokoustilaisuuden yhteydessä! Tarjoamme kokousvieraille majoituspalvelua 1-8 henkilön huoneissa. Hotellissamme on 32 savutonta huonetta ja vuodekapasiteettimme on 127. Kysy lisää myös aktiviteeteista tilaisuutesi yhteyteen!

HotelliOmat juomatCateringTV / ValkokangasMajoitusSaunaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Kokoukset ja seminaarit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Hotelli Tikkurila

Hotelli Tikkurilassa majoitut tai järjestät yksityistilaisuuden kätevästi, viihtyisästi ja kohtuuhintaan! Loistavat kulkuyhteytemme lentokentälle, juna-asemalle ja koko eteläiseen Suomeen takaavat onnistuneen vierailun. Hotellimme lähiympäristö tarjoaa myös mahdollisuuden erilaisiin liikunnallisiin aktiviteetteihin.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme