Hotelli Tikkurila - Saunakabinetti - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa

Hotelli Tikkurila - Saunakabinetti

Tila haussa pienemmän porukan saunailtaan?

Hotelli Tikkurilan saunakabinetissa järjestät helposti kotoisan saunaillan! Oletko liikkeellä ystävien, polttariporukan tai työkavereiden kanssa? Saunakabinettimme on loistava vaihtoehto enintään 10 henkilön illanviettoihin. Istahda lauteille tarinoita jakamaan, katsele oleskelutilassa vaikkapa urheilua ja nauti samalla keittiömme tarjoiluista! Omat juomat saat tuoda paikalle itse.

Tilan kapasiteetti ja varustelu

  • Saunakabinettiin mahtuu noin 5-10 henkilöä
  • Oleskelutilassa TV-ruutu HDMI-liitännällä
  • Ilmainen pysäköinti paikan päällä

Polttopuita – ja polttoainetta!

Kuka nyt ilman eväitä jaksaisi saunoa! Wingsit ja ristikkoperunat, tortillat, lasagne vai makkaralajitelma? Kylkeen tietysti kevyempää tai tuhdimpaa salaattia. Tarjoamme ennakkotilauksesta edulliset ja herkulliset noutopöytävaihtoehdot saunaporukoille!

Valitse sopiva vaihtoehto valmiista kokonaisuuksista tai kerro erityistoiveesi. Suunnittelemme mielellämme juuri teidän tilaisuuteenne sopivan menu. Tarjoilun voi järjestää näppärästi kahvilan kabinetin noutopöydästä, jolloin ruokailemaan mahtuu jopa 35 henkilöä.

Hotelli Tikkurila

Hotelli Tikkurilasta löydät kaikki palvelut saman katon alta! Hotellimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä lentokenttää ja juna-asemaa, josta pääset Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa. Lisäksi Hotelli Tikkurilan yhteydessä ja lähiympäristössä on loistavat mahdollisuudet harrastaa erilaista liikuntaa.

Yhteystiedot

Läntinen Valkoisenlähteentie 52 01300 Vantaa

Hotelli Tikkurila myyntipalvelu

043 825 2928
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Saunatila alk. --

Lisäpalvelut

HotelliOmat juomatCateringTV / ValkokangasMajoitusSaunaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Pääkaupunkiseutu
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Hotelli Tikkurila

Hotelli Tikkurilassa majoitut tai järjestät yksityistilaisuuden kätevästi, viihtyisästi ja kohtuuhintaan! Loistavat kulkuyhteytemme lentokentälle, juna-asemalle ja koko eteläiseen Suomeen takaavat onnistuneen vierailun. Hotellimme lähiympäristö tarjoaa myös mahdollisuuden erilaisiin liikunnallisiin aktiviteetteihin.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme