Tyhypäivä - Järjestä tiimille hauska tyhypäivä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Tyhypäivä

Taas on painettu pitkä putki tuloksekkaan työn merkeissä. Mikko ja Minna takoivat exceliin firman historian parhaan tuloksen, mutta toisiaan he eivät tunne sitten lainkaan. Aika vaihtaa vapaalle ja viettää aikaa tiimin kanssa – siis tyhypäivä kehiin!
Happens melonta solvalla

Tyhypäivässä samalla viivalla ovat niin työntekijät kuin pomokin. Silloin saa ottaa astetta rennommin ja unohtaa toimiston hierarkiat! Onnistuneen tyhypäivän aikana kaikki voivat oppia toisistaan uutta. Hauskan yhteisen tekemisen tai kisailun parissa saattaa pomokin oppia työntekijöistään jotain, joka ei välttämättä työpaikalla ilmene. Ehkä rautainen paineensietokyky onkin toimistoassistentin vahvuus? Ylennystä kehiin!

Happensin kautta löydät parhaat vaihtoehdot onnistuneeseen tyhypäivään. Kiva päivä tulossa, siis miksi sen järjestämisen pitäisi olla hankalaa! Kuplafutista vai hohtokeilausta? Asetetaanko tiimi vastakkain lasertaistelussa, pakopelissä vai jousitaistelukentällä? Katsotaanko ensi-ilta ennakkoon esimerkiksi BioRexin elokuvateattereissa? Kaikkea löytyy!

Aivotauot ja yhteistyö ovat hyvän työympäristön kulmakiviä. Jos toimistolla vain raadetaan vuodesta toiseen, alkavat takuulla toisten naamat ärsyttämään. Tyhypäivät luovat hauskoja muistoja, joita voidaan sitten lounaspöydässä kertailla. Mikäs sen parempaa tiimihengen kohottamista kuin yhteiset onnistumiset paitsi toimistolla myös vapaa-ajalla!

Liikuntaa, workshoppeja ja muuta hauskaa ohjelmaa

Suosituimmat tyhypäivän ohjelmat sisältävät usein jonkin toiminnallisen elämyksen. Löytyykö porukastanne kulinaristeja, sporttaajia, taitelijoita tai hurjapäitä? Kauttamme löydät niin erilaiset kokkauskurssit kuin luontoretketkin! Tehdäänkö oma luonnonkosmetiikkasarja vai otetaanko erää bilispöydän äärellä? Burleskitunti, lettukestit vai akrobatian alkeet? Meiltä löydät runsaasti vaihtoehtoja jokaiseen teemaan, budjettiin ja aikatauluun sopivaksi. Tyhypäivä on aina osallistujiensa näköinen!

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla

Happensilta löydät useita palveluntarjoajia, joiden valikoimasta löytyy koko päivän mittaisia tyhypaketteja. Aamupäivä kehitystyön merkeissä modernissa kokoustilassa ja iltapäivä vaikkapa vankilan arvoituksia ratkoen? Aina työn ja huvin sekoittaminen ei toimi, mutta jos yhdistät tyhypäivän aktiviteettiin hieman kevyemmän kokousaiheen, voi lopputulos olla yllättävänkin onnistunut! Sitä paitsi tutusta ympäristöstä poistuminen tunnetusti synnyttää uutta virtaa ja uusia ideoita. Kun vielä yhdistetään mieltä virkistävää, yhteistyötä vaativaa toimintaa, niin huh! Firmahan hyppää tyhypäivän johdosta uusiin sfääreihin!

Tutut hitit yllättävällä twistillä

Jos pakohuoneet on koettu, kokeilkaa mobiilipakopeliä metsässä! Ruokakurssit koettu? Suunnatkaa pullanleipomiskurssille! Sopiva tekeminen valitaan oma työporukan koon ja toiveiden mukaan. Kun lähdet järjestämään tyhypäivää, kysele ihmeessä henkilökunnan aiempia kokemuksia ja ideoita. Jos yhteistä linjaa ei löydy, ei sekään ole maailmanloppu! Happensin kautta voit varata erilaisia palveluita samalle päivälle kätevästi ilmaisten tarjouspyyntöjen avulla. Etenkin pienemmällä porukalla on helppo liikkua paikasta toiseen muutamaakin eri elämystä kokeillen!

Ohjattua vai omatoimista?

Jousiammuntaa, CrossFit -kurssi vai fatbike- tai lumikenkäretki? Ohjatussa ja omatoimisessa tekemissä on molemmissa hyvät puolensa. Omatoiminen puuhailu on usein rennompaa, kun taas ohjatussa toiminnassa on yleensä kyse erilaisiin taitoihin tutustumisesta. Ohjattua toimintaa on helppo tilata myös omalle toimistolle täysin etänä, mutta erilaisia vaihtoehtoja löytyy takuulla työpaikkanne läheltäkin. Jos pitää lähtee kauemmas, niin tyhypäivän bussia vaan varaamaan – ajomatka se paras matka!
Happens tilausaktiviteetti ammuntalajikokeilu

Rohkeasti erilainen tyhypäivä!

Tyhypäivää suunnitellessa kannattaa rohkeasti harkita hieman erikoisemmaltakin kuulostavia vaihtoehtoja. Varaa vaikkapa jokin äärimmäisen haastavalta kuulostava aktiviteetti ja tarjoa henkilökunnallesi mahdollisuus oppia uutta! Tyhypäivässä tärkeintä on yhteishengen kehittäminen ja parhaat kokemukset usein syntyvätkin, kun hyppää ulos boksista ilman ennakkoluuloja. Mutta ei paineita – joskus se kaikista tutuin ja turvallisinkin vaihtoehto synnyttää ikimuistoisen tapahtuman!
Happens tennistä biitsillä

Tyhypäivän järjestämisen ei tarvitse olla työn ja tuskan takana

Etsi ideoita samalla haulla ja klikkaile vaan tarjouspyynnöt menemään! Happensin kautta tyhypäivän järjestäminen on niin helppoa, että teet sen samalla, kun kuuntelet palaveria! Myönnä vain – selailisit kuitenkin päivän uutisia.

Viimeisenä, mutta yhtenä tärkeimmistä: muista kysyä myös ruokailuvaihtoehdoista! Monet palvelut tarjoavat elämyksen yhteyteen erilaisia ruokailuvaihtoehtoja ja mikäs sen kätevämpää olisikaan, kun ruokailla yksityistilassa toiminnallisemman aktiviteetin yhteydessä!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme