Tapanilan Urheilukeskus - Jousitaistelu - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
6-50Jousitaistelu alk. 340€/ryhmä

Tapanilan Urheilukeskus - Jousitaistelu

Mihin tiiminne tähtää?

Tule kokemaan hauska yhteistyötä vaativa elämys, jossa korostuu tiimin yhtenäisyys, tarkkuus ja pelisilmä. Jousitaistelussa pehmustetut nuolet tähdätään maalitaulun sijaan vastustajiin. Kyllä – nyt pääsette ottamaan toisistanne mittaa todellisen taistelun merkeissä!

Veni, vidi, vici!

Jousitaistelu on joukkueittain pelattava liikuntalaji, jossa adrenaliini virtaa! Paitsi, että nuolien väistäminen ja osuminen vastustajaan on hauskaa ja tuottaa onnistumisia, se myös nostattaa kilpailuhenkisyyden huippuunsa!

Jousitaistelu sopii moniin erilaisiin tilaisuuksiin aina virkistyspäivistä lasten synttäreille. Mikäs sen parempi keino kehittää vaikkapa työtiimiä kuin laittaa heidät taistelemaan leikkimielisesti toisiaan vastaan? Tai olisiko ehkä hyvä antaa tulevalle sulholle mahdollisuus päästellä höyryjä taistelukentällä ennen tärkeää päivää?

Lisätiedot

Pehmustetut nuolet ovat turvallisia, eivätkä satu osuessaan. Kaikilla pelaajilla on lisäksi kasvoja suojaava verkollinen maski.

  • Elämyksen kesto: 1 tunti
  • Osallistujamäärä: max. 20 hlö
  • Onnistuu isommille ryhmille myös 1,5 tunnin mittaisena

Yhteystiedot

Erätie 3, 00730 Helsinki

Tapanilan Urheilukeskus myyntipalvelu

044 767 7812
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Jousitaistelu alk. 340€/ryhmä

Jousitaistelu alk. 340 €/ryhmä

Lisäpalvelut

Sittenkin jotain muuta tekemistä? Ehkä lähdette porukalla tutustumaan skumppajoogaan tai sirkustemppuihin! Tapanilan Urheilukeskuksesta löydät yli 50 erilaista aktiviteettia ryhmille, sauna- ja kokoustiloja sekä ravintolapalvelut.

ÄänentoistoSaunaSisälläWifiHiki pintaan

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Tapanilan Urheilukeskus

Tapanilan Urheilukeskuksessa voit järjestää niin firman virkistyspäivän, lasten syntymäpäiväjuhlat kuin osan polttareistakin. Meillä riittää kaikenlaista tekemistä kaiken ikäisille!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme