Tapanilan Urheilukeskus - Ammuntalajikokeilu - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-18Ammuntakokeilu alk. 399€/ryhmä

Tapanilan Urheilukeskus - Ammuntalajikokeilu

Ammuntasalin kolme suosikkilajia samassa paketissa!

Ammuntalajikokeilussamme pääsette testaamaan jousiammuntaa, Eco aims -kivääriammuntaa sekä veitsenheittoa saman ohjauskerran aikana. Ei muuta kuin katse tiukasti maalitauluun ja kunnianhimoinen tavoite tähtäimeen! Elämyspäivän kruunaa kilpailu, josta voittajille jaetaan tietysti mitalit! Kuka teistä osuu parhaiten?

Jousiammunnasta vastapainoa kiireiselle elämänrytmille!

Jousiammunta on laji, joka tarjoaa sopivan vastapainon kiireiselle arjelle. Jousiammunnassa harrastajan on pakko keskittyä vain oleellisimpaan: hermojen hallintaan. Toisin kuin yleisesti luullaan, jousiammunta ei ole voimalaji, vaan tekniikkalaji, jossa kyse on kehon ja mielen hallinnasta.

Eco aims testaa todellisen tähtäinsilmän.

Eco aims -ammunta on ehdottoman turvallinen ampumalaji: meluton, luoditon ja laseriton kameratekniikkaan perustuva laji. Se on äärimmäisen hauska tapa kokeilla, kuinka oma tähtäinsilmä toimiikaan! Kun ampuja tähtää tauluun, Eco aims tunnistaa taulun keskellä olevan led-pisteen, muodostaa siitä koordinaatit ja lähettää ne reaaliajassa erilliselle näytölle, josta ampuja näkee omat tähtäys-, osuma- ja tulostietonsa.

Heittoja veitsen terällä!

Veitsenheitto on haastava tarkkuusurheilulaji, jossa heittoveitsiä heitetään maalitauluihin eri etäisyyksiltä. Koska heittoveitset eivät ole kovinkaan teräviä, niitä voidaan heittää niin kahvasta kuin terästäkin useilla eri tyyleillä!

Kapasiteetti

  • Maksimiryhmäkoko on 18 osallistujaa kerrallaan
  • Ammuntalajikokeilun voi yhdistää myös Tapanilan Urheilukeskuksen muihin lajeihin, jolloin ryhmäkoko voi olla suurempi
  • Ammuntasali sijaitsee keilahallin vieressä, joten esimerkiksi keilauksen kanssa vuorotellen ryhmäkoko voi olla 18+18, ja lisää lajeja mukaan tuoden vieläkin isompi!

Lisätiedot

  • Lajit sopivat hyvin myös junioreille, joten lajikokeilun voi varata myös perhejuhliin, kuten syntymäpäiville
  • Ryhmä voi valita myös pelkän jousiammunnan tai eco aims -kiväärit & veitsenheitto -yhdistelmän. Räätälöimme paketin toiveidenne ja halutun keston mukaan!
  • Lajit sopivat yli 8-vuotiaille

Yhteystiedot

Erätie 3, 00730 Helsinki

Tapanilan Urheilukeskus myyntipalvelu

044 767 7812
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Ammuntakokeilu alk. 399€/ryhmä

Ammuntalajikokeilu alk. 399 €/ryhmä

Lisäpalvelut

Sittenkin jotain rennompaa? Ehkä lähdette porukalla virkistäytymään skumppajoogan pariin tai ottamaan erää kuplafutiskentällä! Tapanilan Urheilukeskuksesta löydät yli 50 erilaista aktiviteettia ryhmille, sauna- ja kokoustiloja sekä ravintolapalvelut.

ÄänentoistoSaunaSisälläWifiHiki pintaan

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Tapanilan Urheilukeskus

Tapanilan Urheilukeskuksessa voit järjestää niin firman virkistyspäivän, lasten syntymäpäiväjuhlat kuin osan polttareistakin. Meillä riittää kaikenlaista tekemistä kaiken ikäisille!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme