Sihi Club Lounge - Happens

Sihi Club Lounge

Ennekuja 2, 02270 Espoo

1-50Tilavuokra alk. 240€

Sihi Club Lounge

Kukapa nyt ei unelmoisi tilaisuudesta, jossa tunnelma on kohdallaan ja puitteet mintissä? Unelmat ovat tehty toteutettaviksi! 

Jos etsit tyylikästä ja lämminhenkistä edustustilaa, suuntaa kohti Sihi Clubin Loungea. Iso tilamme tarjoaa avaran ja valoisan miljöön jopa 50 henkilön yksityistilaisuuksille. Keittiö, sauna, oleskelutila, sikarihuone sekä kokous- ja ruokailutila – monipuolisempaa kokonaisuutta saa hakea! 

Loungemme tilat ovat muokattavissa asiakkaan tarpeisiin ja esimerkiksi valojen sekä verhojen avulla tunnelman saa luotua tilaisuuteenne sopivaksi – aamupäivällä oleilua auringonpaisteessa ja illalla hillittömät tanssibileet loistavan äänentoiston ja ison valkokankaan siivittäminä! 

Pöperöt naamaan ja pulinat sikseen! Sihi Lounge on hyvin varusteltu erilaisten tilaisuuksien varalta ja voit tuoda tilaamme omat ruoka- sekä juomatarjoilut. Tilasta löydät useita eri tarjoiluastioita ja astiastot laseineen 50 henkilölle. Halutessanne voitte varata käyttöönne myös terassilla sijaitsevan grillin tai tilata kauttamme catering-tarjoilut aina pienestä naposteltavasta kattaviin menuihin – kysy lisää tarjouspyynnössä! 

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Suomenojalla. Meillä niin kokoukset ja koulutukset kuin illallistilaisuudet ja häätkin järjestetään arvokkaalla ja ikimuistoisella tavalla juuri sinun toiveidesi mukaisesti! 

Yhteystiedot

Ennekuja 2, 02270 Espoo

Sihi Lounge myyntipalvelu

044 244 3745
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 240€

Tilavuokra ma-to (max. 5 h)

  • 240 € klo 10-17
  • 340 € klo 17-04
  • Lisätunnit 60 €/h

Tilavuokra pe-su ja pyhät (max. 5 h)

  • 340 € klo 10-17
  • 490 € klo 17-04
  • Lisätunnit 80 €/h

Lisäpalvelut

Kiuas sihisemään! Kattokerroksessa sijaitsevan Sihi Clubin saunatilan mukavissa löylyissä nauttii kerrallaan jopa 10 saunojaa. Upeiden maisemien lisäksi kattoterassilta löytyy ulkoporeallas sekä kaasugrilli ja kauttamme voit tilata tapahtumaasi myös esimerkiksi DJ-palvelut. Kuka viihtyy lauteilla ja poreissa pisimpään? Entä kuka grillaa parhaimmat herkut pöytään? Se selviää Sihi Clubin saunatiloissa!

ÄänentoistoAstiastoOmat juomatOmat ruoatTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Sihi Club

Sihi Clubin 130 m2 kokoiset tilat tarjoavat avarat, valoisat ja tunnelmalliset puitteet. Tiloissa on järjestetty monenlaisia tapahtumia - kokousten, koulutusten ja jopa illallistilaisuuksien tai häiden järjestäminen onnistuu arvokkaasti ja sujuvasti. Tervetuloa Espoon kuplivimpaan juhlatilaan!

Katso videoesittely
tarjousTilavuokra alk. 240€
Katso tarjoustiedot