Sihi Club Sauna & Lounge - Saunatila Espoo - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-30Tilavuokra alk. 190€

Sihi Club - Saunatila

Kiuas sihisemään!  

Sihi Clubin saunatiloissa vietät niin yritys- kuin perhejuhlia sekä kokouksia ja muita yksityistilaisuuksia lämpimissä tunnelmissa. Kiinteistön kattokerroksessa omassa rauhassaan sijaitsevasta Sihi Clubin sauna- ja kokoustilasta löydät keittiöllisen oleskelu- ja takkatilan, pukuhuoneen sekä kattoterassin upealla maisemalla ja ulkoporealtaalla. 

Saunatilamme tarjoavat upeat puitteet 30 henkilön rennolle illanvietolle kodikkaassa ympäristössä. Tunnelmalliseen saunaan mahtuu nauttimaan kerrallaan jopa 10 saunojaa. Saunan valaistusta on mahdollista säädellä oman olotilan mukaan ja sen sydämessä sykkivä Harvian kiuas ei jätä kylmäksi kovintakaan saunojaa.

Ei saunaa ilman saunamakkaraa!

Vai hifistelettekö mieluummin maistuvien pekoni-herkkusienikääröjen parissa? Porukkanne kokki valmistaa ruoat kätevästi kaasugrillissä tai saunatilan hyvin varustellussa keittiössä samalla, kun juomavastaava huolehtii tilasta löytyvät viini-, skumppa- ja konjakkilasit täyteen illan suosikkidrinkkejä! Kokki – ei paineita. Kylmäaltaassa ja minibaarissa viilenevät juomat virkistävät ruokaa odottavien vieraiden mielet. 

Tästä saunatilasta ei viihdykettä puutu!

Saunanraikkaana, täydellä vatsalla on mukavaa istahtaa television ääreen ja taistella mestaruuksista PlayStation4:n ääressä. Laadukkaat äänentoistolaitteet varmistavat, että ilta päättyy – tai alkaa – tanssibileillä!

Sihi Clubin saunatilat on suunniteltu huolellisesti alusta loppuun, jotta kaikki vieraamme saavat parhaat mahdolliset puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tervetuloa!

Katso ajankohtainen varaustilanne

Yhteystiedot

Ennekuja 2, 02270 Espoo

Sihi Lounge myyntipalvelu

044 244 3745
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 190€

Tilavuokra ma-to (max. 5 h)

  • 160 € klo 10-17
  • 190 € klo 17-04
  • Lisätunnit 60 €/h

Tilavuokra pe-su ja pyhät (max. 5 h)

  • 190 € klo 10-17
  • 290 € klo 17-04
  • Lisätunnit 80 €/h

Poreallas 200 €
Grilli 25 €
Takkapuut 25 €
Karaoke singa 80 €

Lisäpalvelut

Mikäli kaipaat taukoa hellan ääreltä, pyydä catering-palvelumme kautta ammattikokki apuun! Miltä kuulostaisi raikas salaatti- ja keittokattaus vai maistuisivatko teille paremmin kiusaukset sekä liha- ja kalaruoat? Herkullisia kakkuja ja leivoksia ei sovi ainakaan unohtaa!  

Maittavat ruoat tarvitsevat kunnon tilat! Voit varata saunatilan lisäksi erilliset ruokailutilat 30 henkilölle ja halutessanne voitte myös käyttää 18 henkilölle suunniteltua kokoustilaa. Kysy lisää tarjouspyynnössä. 

ÄänentoistoAstiastoCateringOmat juomatOmat ruoatSaunaTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Espoo
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Sihi Club

Sihi Loungen 130 m2 kokoiset tilat tarjoavat avarat, valoisat ja tunnelmalliset puitteet. Tiloissamme on järjestetty monenlaisia tapahtumia! Kokousten, koulutusten ja jopa illallistilaisuuksien tai häiden järjestäminen onnistuu arvokkaasti ja sujuvasti. Tervetuloa Espoon kuplivimpaan juhlatilaan!

Katso videoesittely

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme