Drinkkikoulu ja cocktailkurssi - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Drinkkikoulu

Drinkkikoulut sopivat ohjelmaksi tilaisuuteen aina, kun aihetta juhlaan. Drinkkikoulussa yhdistyy kaikki, mitä voit aktiviteetilta toivoa: yhdessäolo, uuden oppiminen, hauskanpito ja tietysti juhlajuoman nauttiminen! Tältä sivulta löydät erilaisia drinkkikouluja ja cocktailkursseja – löydä suosikkisi ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä Happensin kautta.
Grotesk drinkkikoulu cocktailkurssi
Drinkkikoulut ja cocktailkurssit

Drinkkikurssi, cocktail koulu... rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta monta on vaihtoehtojakin! Valitse mieleinen tai lähetä vaikka kaikille tarjouspyyntö ja katso mikä sopii parhaite teidän aikatauluun esimerkiksi polttareihin, tykypäivään tai muuhun hauskaan illanistujaiseen!

Suunnittele, sekoita ja siemaise. Kulaus hauskoja kokemuksia, kiitos!

Drinkkikoulut ovat suosittu ohjelmanumero niin yritystapahtumiin kuin yksityisiin illanviettoihinkin. Mihinkäs omien cocktailien valmistaminen ei sopisi! Oli tiedossa sitten virkistyspäivä, pikkujoulut, synttärit tai polttarit, drinkkikoulu puree jokaiseen osallistujaan. Valitse sopiva vaihtoehto teeman, ryhmäkoon, ajankohdan ja sijainnin mukaan. Monet yritykset tarjoavat cocktailkursseja myös haluamassasi paikassa, ja alkoholittomat vaihtoehdot huomioidaan tietysti toiveidesi mukaan.

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön yhdelle tai vaikka kaikille drinkkikouluille yhdellä kerralla. Palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan käytännön asioista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa se on!
vip bartenders drinkkikoulu

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme