Juhlatilat Espoo - Löydä juhlatila Espoosta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Juhlatilat Espoo

Espoo on täynnä mitä upeampia juhlatiloja juhlaan kuin juhlaan. Bodomin kartano vai ehkä legendaarinen Kino Tapiola? Isolle jengille vai pienemmälle piirille? Häihin vai polttareihin? Järjestä onnistuneet juhlat vaivatta ja etsi juuri sinun juhlille sopiva juhlatila Espoosta.
Happens - koiviston huvila juhlatila espoo
Espoo juhlatilat – katso upeita vaihtoehtoja

Onko tarkoituksena viettää juhlia ylellisessä kartanossa, tyylikkäästi kaupungissa tai vaikuttavissa merimaisemissa? Virkistyä luonnon läheisyydessä tai vuokrata oma idyllinen villa? Espoossa on mahdotonta olla viihtymättä! Meiltä löydät täydellisen juhlatilan kaikenlaisiin tarpeisiin aina kaupungin ytimestä keskustan sykkeen ulkopuolelle.

Onko suunnitelmissa pitää pienet pirskeet tai elämäsi isoimmat kemut? Hurraa, aika inspiroitua juhlien järjestämisestä! Juhlatunnelman ytimessä on tietenkin itse juhlittavan ja vieraiden lisäksi upea juhlatila. Espoo tarjoaa runsaasti erilaisia tilavaihtoehtoja juhlaan kuin juhlaan – pääkaupungin kupeesta löytyy ainutlaatuinen valikoima niin edullisia juhlatiloja kuin hieman hulppeampiakin vaihtoehtoja. Halusit sitten juhlistaa merellisessä Suvisaaristossa (esim. HERRÖ Juhla- ja kokoustila), Espoon sydämessä (esim. Backbyn Kartano), modernissa Keilaniemessä (esim. Villa Helmi) tai eläväisessä Leppävaarassa (esim. BowlCircus Sello Tapahtumatila), löydät varmasti etsimäsi Espoon huikeista juhlapaikoista.

Villa, huvila tai kartano?

"Juhlatila Espoo" tuo varmasti monelle mieleen huvilan luonnossa. No tässä niitä on!

Ohjenuora juhlatilan vuokraajalle Espoossa

Ennen sopivan juhlapaikan valitsemista kannattaa hahmotella muun muassa seuraavia asioita:

  • Päätä budjetti. Mieti etukäteen, paljonko haluat käyttää tilavuokraan. Viihtyisiä juhlatiloja löytyy Espoosta budjettiin kuin budjettiin! Pienet kestit pikkurahalla vai vuosisadan pirskeet suuremmalla summalla? Rajaamalla etsintöihin heti omaan hintahaarukkaan sopivat tilat saadaan hyvä käsitys siitä, millaista valikoimaa on tarjolla juuri sinun juhliisi.
  • Laadi alustava vieraslista. Onko tarkoituksena järjestää tiivis tapahtuma läheisten kesken vai kutsutaanko hauskoja juhlia viettämään kaikki tutut ja tuttujen tutut? Laskemalla vieraiden lukumäärä saadaan kuva siitä, lähdetäänkö tällä kertaa juhlistamaan tiiviiseen saunatilaan vai valtavaan messuhalliin. Saunatiloista puheen ollen: löydä tästä saunatilat Espoosta »
  • Pohdi teemaa ja ohjelmaa. Haluatko järjestää villin hauskat teemabileet? Vai onko juhlan aiheena vappu, rippijuhla tai kihlajaiset? Mieti erityisiä tarpeita juhlan suhteen ja tarvittaessa tee lista siitä, mitä vuokratilassa on pakko olla. Haluatko palkata yllätysesiintyjän tai pitää puheen vieraille? Tässä tapauksessa esiintymislava voi olla paikallaan. Entäpä viihtyisä sauna tai säihkyvä tanssilattia? Videotykki tai täysin varusteltu keittiö? Kesän juhliin loistava lisä voi myös olla terassi tai muu ulkotila, jossa vieraat voivat nautiskella lämpimästä säästä. Tarkempien kriteerien avulla voit karsia vaihtoehtoja pienempään joukkoon.
  • Käy katsastamassa parhaat vaihtoehdot. Kuvamateriaalista saa hyvän käsityksen juhlatilasta, mutta usein tila herää todella henkiin vasta paikan päällä. Saunailtoja varten tilaa ei välttämättä aina ole tarvetta käydä tarkastamassa etukäteen, mutta varsinkin isojen merkkipäivien kohdalla tila on hyödyllistä nähdä ennen varausta. Tämä auttaa myös itse juhlien ja koristeiden suunnittelussa.

Psst! Happensin kautta löydät juhlapäivään paljon muutakin kuin vain juhlatilan. Häitä järjestävä voi suoraan suunnata etsimään hääpaikkoja Espoosta ja sinne tietysti tarvitsee esiintyjänkin. Toki live-esiintyjä sopii juhlaan kuin juhlaan. Tekemisen täyteinen päivä puolestaan vaatii aktiviteetteja, kun taas kauempaa saapuvat vieraat haluavat ehkä jäädä tutkimaan Espoota vaikkapa koko viikonlopuksi.

Varaa juhlatila hyvissä ajoin

Ja näin! Olet tässä vaiheessa todennäköisesti löytänyt yhden jos toisenkin potentiaalisen vaihtoehdon Espoon juhlatiloista. On aika tehdä varaus ja varmistaa, että saat unelmien juhlatilan tapahtumallesi. Jos haluat juhlia juuri tiettynä päivänä tai suosittuna yleisenä juhlapäivänä, on hyvä olla mahdollisimman ajoissa. Aikainen lintu madon nappaa! Mikään ei ole kurjempaa, kuin löytää täydellinen juhlapaikka, joka menee sivu suun. Tässä vaihtoehtoja paikoista, jotka sisältävät saunan.

Täyden palvelun pirskeet –

Jokainen juhlatila on omanlaisensa kokonaisuus, jota tutkiessa kannattaa ottaa muutamia asioita huomioon. Yksi tärkeimmistä liittyy juhlien tarjoilupuoleen – saako tilaan tuoda omat ruoat ja juomat vai järjestetäänkö catering tilan kautta? Jos olet innokas kokki (tai onnekkaasti tunnet sellaisen), ja haluat tuoda omat tarjoilut tapahtumaan, rajautuvat vaihtoehdot jonkin verran. Usein tilaan kuin tilaan järjestyy valmiit tarjoilut, jos haluat keskittyä viettämään juhlaa supliikisti seurustellen tai tyylikkäästi tanssahdellen.
Tutustu Espoon pitopalveluihin »
Happens juhlat synttärit syntymäpäivät ilmapallot

vai omat juomat ja jatkot?

Jos tarkoituksena on juhlia pidemmän kaavan kautta, on tärkeää ottaa huomioon myös vuokrausaika ja tilasta poistuminen. Saako tilassa juhlia railakkaasti yötä myöden vai täytyykö seurueen siirtyä yökerhojen puolelle jo hyvissä ajoin? Kuuluuko täysi siivous tilavuokraan vai täytyykö kestien keskellä muistaa laittaa myös paikat kuntoon?
Happens - Tilat, tarjoilut ja tekemiset tapahtumaan ja juhliin meiltä.

Nauti juhlista täysin rinnoin!

Näillä eväillä olet nyt valmis löytämään mahtavan juhlatilan Espoosta elämäsi tapahtumiin. Ah, onko mitään hauskempaa kuin juhlat? Mieti sitä kutkuttavaa tunnetta, jonka saat vieraita odotellessa. Järjestelyt ovat valmiita ja juhlat ovat pian alkamassa. Kaikki tuntuu täydelliseltä ja kaikki hauskuus on vielä edessä! Sen tunteen saat varmasti näistä tiloista. Nyt on aika juhlia!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme