Pitopalvelu Espoo juhliin ja tapahtumiin - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Pitopalvelu Espoo

Joko unelmien juhlapaikka löytyi? Aika viimeistellä se unelmiesi tarjoiluilla. Onhan onnistuneiden juhlien pääasia se, että joku muu huolehtii tarjoilupöydän täyttämisestä. Siis pitopalvelua etsimään ja ilmaisia tarjouspyyntöjä lähettelemään!
Happens pitopalvelu häät

Sen sijaan, että aiheuttaisit itsellesi harmaita hiuksia tarjoiluhässäkän parissa, suuntaa kampaajalle laittamaan juhlahiukset minttiin ja palkkaa pitopalvelu hoitamaan muut hommat! Onnistuneen tapahtuman kruunaa laadukas ja ammattitaitoinen pitopalvelu. Ja kysehän ei ole vain tarjoiluiden valmistamisesta ja pöydän kattamisesta. Pitopalvelu on juhlissasi huolehtimassa kaikesta kahvitarjoilun ajoittamisesta tilan siisteyteen. Unohda valmistelut, astioiden vuokraus ja suunnittelu ylipäätään – pitopalvelu luo menuehdotuksen toiveidesi mukaan ja tuo paikalle kaiken kylmäastioista servietteihin!

Ravitseva lounas henkilökunnan kehityspäivään, huoliteltu menu romanttiseen hääjuhlaan vai rennompi buffet synttäri-iltaan? Olit sitten tapahtuman järjestäjä tai itse juhlakalu, ansaitset nauttia vapautuneesti vieraidesi seurasta. Kun palkkaat tilaisuuteesi pitopalvelun, sinun ei tarvitse selata suvun reseptikirjaa kymmenettä kertaa jotain spesiaalia tarjottavaa etsien. Jääköön mummon perinnevoileipäkakku tällä kertaa historiaan! Pitopalvelu – heitä idiksiä!

Priimaa ennen tilaisuutta, sen aikana ja sen jälkeen!

Kukapa nyt haluaisi aloittaa juhla-aamun astioiden kantamisella tai päättää hauskan illan likaisten lautasten korjaamiseen? Parasta on, kun omasta tapahtumasta jää käteen tiskirumban sijasta vain herkulliset rääppiäiseväät! Kun luotat tapahtumasi toteuttamisen laadukkaan pitopalvelun käsiin, voit huoletta nauttia paitsi tärkeästä päivästäsi, myös leppoisasta ajasta tilaisuuden jälkeen.

Hyvässä pitopalvelussa riittää hyviä puolia. Nimensä mukaisesti palveluun kuuluu kokonaisvaltainen suunnittelu, ideointi ja räätälöityjen tarjoiluvaihtoehtojen laatiminen. Mitä tarjota gluteiinitonta ruokavaliota noudattavalle vieraalle? Kuinka monta suolaista piirakkaa pitää valmistaa 50 vieraalle? Kokenut pitopalvelu osaa hetkessä vastata pulmiisi!

Usein suuriin juhlatilaisuuksiin valikoituu ne kaikista perinteisimmät tarjoilut, jotta mahdollisimman monen vieraan makumieltymykset onnistuttaisiin täyttämään. Lohta ja perunaa, salaatteja ja tuoretta leipää. Juustokakku, täytekakku ja keksilajitelma. Kaikki kerrassaan loistavia vaihtoehtoja, mutta pitopalvelulta löytyy hihasta kikka, jos toinenkin, joilla tavallisetkin tarjoilut saadaan maistumaan ripauksen herkullisimmilta!

Jos kuitenkin olet valmis antamaan pitopalvelulle vapaat kädet tarjoilupöydän antimien suunnitteluun, saatat törmätä vaihtoehtoihin, jotka eivät olisi tulleet mieleesikään. Ainahan voit kuitenkin muuttaa menusta sen, mistä et pidä ja ehdottaa tilalle luottoherkkujasi! Onhan sinun ja pitopalvelun yhteinen tavoite ennen kaikkea se, että vieraasi nauttivat onnistuneista tarjoiluista. Ja hei, sinullehan he ruokia tulevat kehumaan, olit sitten valmistanut ne tai et!

Unohtumattomia elämyksiä

Tapahtuma on aina kokonaisuus, josta pitopalvelu on vain yksi osa, jollei kuitenkin yksi tärkeimmistä! Kun ruokapuolta on hoitamassa pitopalvelu, voit itse keskittyä muista osa-alueista huolehtimiseen. Joillekin se on puheiden pitämistä, joillekin rentoa seurustelua. Joku tykkää toimia DJ:nä omissa juhlissaan, kun taas toinen haluaa nauttia paikalle tilaamastaan bändistä. Kaikkia näitä yhdistää se, että kun keittiössä häärää ammattitaitoinen henkilökunta, on tilaisuuden järjestäjän taakka kevyempi.
Happens buffet joutsela

Nautinnollisia hetkiä

Oli kyseessä mikä tahansa tilaisuus tai juhla, on paikalle kokoonnuttu tärkeiden ihmisten kanssa. Kaikki tarvitsevat hetkiä pois kiireisestä arjesta, ja mikä sen parempaa olisikaan kuin juhlat, joissa saa nauttia jonkun muun tekemästä ruoasta, itse valitsemassaan seurassa! Anna siis sekä vieraillesi että itsellesi mahdollisuus nauttia ainutlaatuisesta hetkestä, herkullisten tarjoiluiden äärellä.
Happens pitopalvelu catering

Näyttävä pöytä on maittava pöytä

Paras ruoka paitsi maistuu hyvältä, myös näyttää hyvältä. Pitopalvelu tietää, miten luoda viimeisen silauksen tarjoilupöytään. Onhan visuaalinen ilme tärkeä osa tapahtumaa, oli kyseessä sitten 30-vuotishääpäivä, yrityksesi seminaari tai kuopuksesi rippijuhlat! Pitopalvelu leikkaa persiljan salaatin päälle ja koristelee kakun päivänsankarin toiveiden mukaan. Näpertäminen tilaisuutta edeltävänä iltana on pahin juhlatunnelman pilaaja, siis välty siltä palkkaamalla luotettava pitopalvelu!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme