Menut alk. --,-- €/hlö

Catering Ganache

Nuolaise ennen kuin tipahtaa – koska tämä on niin hyvää, ettei mitään saa mennä hukkaan!

Catering Ganache on innovatiivinen ja ammattitaitoinen juhlapalvelu. Panostamme tuotteissa ja palveluissamme korkeaan laatuun ja haluamme luoda tärkeästä tilaisuudestanne ikimuistoisen.

Tee tapahtumastasi elämys! Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineemme varmistavat ainutlaatuisen makuelämyksen sekä mieleenpainuvan kokemuksen. Teemme ruokaa suurella rakkaudella ja pitkällä kokemuksella. Meille tärkeää on itse alusta alkaen tehty puhdas ruoka ja tarjoammekin erilaisia tarjoiluvaihtoehtoja laidasta laitaan – vai pitäisikö sanoa lautasesta lautaseen.

Runsas buffet-pöytä on kätevä tapa hoitaa ruokatarjoilu joustavasti isoille ryhmille. Buffetista löytyy kaikille vieraille mieluista syötävää. Buffet-pöytä sisältää valintasi mukaan pientä suolaista purtavaa, salaattia ja lämmintä ruokaa.

Mikäli haluat tarjota näyttävän, maistuvan ja monipuolisen tarjoilun, cocktail-tarjoilu on tällöin sopiva ratkaisu. Tilaa juhlahetkeen suolaista ja makeaa naposteltavaa maistuvien juomien kera!

Jälkiruokaa ei tietenkään sovi unohtaa, ja meiltä Ganachelta voit tilata suositun herkkupöydän, joka on jo itsessään kuin hauska ohjelmanumero! Snack bar, Candy bar, Dessert bar, Popcorn bar, Ice cream bar, Cookie bar. Suunnittellaan yhdessä herkut tilaisuuteesi!

Haluamme tarjota teille herkullisen kokonaisuuden olipa kyseessä pieni tai suuri perhejuhla, häät, yritystapahtuma tai muu tilaisuus. Toimitamme paitsi menut ja tarjoilut, myös astiat, pöytäliinat, somisteet, tarjoiluhenkilökunnan ja ohjelman kokonaispalveluna tai omien toiveidesi mukaan räätälöitynä. Huomioimme aina erityisruokavaliot ilman eri veloitusta.

Meiltä löydät myös sopivat tilat kokouksiin, häihin, juhlaan tai muuhun tapahtumaan. Catering-palvelut voi tottakai tilata myös haluamallesi juhlapaikalle!

Yhteystiedot

Catering Ganache myyntipalvelu p. 040 081 3152
Ensi Linja 1, 00530 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Menut alk. --,-- €/hlö

Lisäpalvelut

Älä juokse pää kolmantena jalkana! Meidän kauttamme saat tilattua kaiken henkilökunnasta koristeisiin, somistuksiin ja kalusteisiin. Poppia, rockia, komiikkaa vai toimintaa? Tilaa myös viihdyttävät esiintyjät ja hauskat ohjelmapalvelut vaivattomasti. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Tarvitsetko tilaisuudellesi sopivan paikan?

Tapahtumat

Catering Ganache

Ruoka- ja juomaelämyksiä mittatilaustyönä! Teemme ruokaa rakkaudella innovatiivisesti ja ammattitaidolla. Catering Ganachelta saat kaiken, mitä tarvitset onnistuneen tilaisuuden järjestämiseen. Kauttamme tilaat tarjoilut, astiat, pöytäliinat, somisteet, tarjoiluhenkilökunnan ja ohjelman kokonaispalveluna tai omien toiveidesi mukaisesti. Lisäksi tarjolla on muutamia valmiita juhlatiloja.

Tutustu yritykseen
tarjousMenut alk. --,-- €/hlö
Katso tarjoustiedot