Kokouspaketit alk. --,--€/hlö

Ravintola Haukisali

Älä lähde merta edemmäs kalaan! Haukisali hoitaa tilaisuutenne järjestelyt alusta loppuun ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Ravintola Haukisali on varattavissa yksityiskäyttöön iltaisin ja viikonloppuisin. Juhlaan ei tarvita erityistä syytä – suosittelemme juhlimaan aina, kun tarvitaan hyvää mieltä! Meiltä saat kaiken, mitä tarvitset ikimuistoisen tilaisuuden tai tapahtuman toteuttamiseen.

Herkullinen ruoka ja viihdyttävä ohjelma luovat tunnelman, jota on vaikea unohtaa! Tule viettämään häitä, perhejuhlia, valmistujaisia ja merkkipäiviä. Tarjoamme myös kokouspaketteja ja -palveluita kaikenlaisiin yritystapahtumiin.

Juhlien luoma rento tunnelma kasvattaa henkistä pääomaa ja auttaa jaksamaan arjessa. Olipa kyse sitten omasta, yrityksesi tai yhdistyksesi tilaisuudesta, suunnittelemme tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Luodaan yhdessä mieleenpainuva tapahtuma!

Yhteystiedot

Ravintola Haukisali myyntipalvelu p. 040 081 3152
Ahventie 4, 02170 Espoo

 

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Kokouspaketit alk. --,--€/hlö

Lisäpalvelut

Miksi juoksisit pää kolmantena jalkana? Meidän kauttamme saat tilattua kaiken henkilökunnasta koristeisiin, somistuksiin ja kalusteisiin. Tilaa myös viihdyttävät esiintyjät ja hauskat ohjelmapalvelut vaivattomasti. Poppia, rockia, komiikkaa vai toimintaa? Kysy lisää tarjouspyynnössä! 

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Ravintola Haukisali

Lounas- ja tilausravintola Haukisali toimii Espoon Ahti Business Parkissa. Haukisali tarjoaa yrityspalvelut Ahti Business Parkin yrityksille sekä kaikenlaiset tarjoilut kokouksiin, tapahtumiin, vierastarjoiluihin ja juhliin. Haukisalin pitopalvelu, Catergin Ganache, suunnittelee palvelut aina mittatilaustyönä, juuri sinulle.

Tutustu yritykseen
tarjousKokouspaketit alk. --,--€/hlö
Katso tarjoustiedot