Pitopalvelu Vantaa - Tarjoilut juhlaan & tapahtumaan - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Pitopalvelu Vantaa

Ylppärit, häät, rippijuhlat tai muu tapahtuma tiedossa? On monia juhlia, joihin on oleellista tilata ammattitaitoinen pitopalvelu. Ja voipa pitopalvelun tilata ihan mihin tahansa, missä ruokatarjoilua tarvitaan. Happensilta löydät sinulle sopivan pitopalvelun Vantaalla järjestettävään tilaisuuteen. Tutustu ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä!
Pitopalvelu Vantaa - Varaa pitopalvelu Happensin kautta
Pitopalvelu Vantaa

Miksi pitopalvelu?

Juhlatarjoiluiden idea ei ole vain tarjota juhlien vieraille tai tapahtuman osallistujille hyvää ruokaa. Kun tarjoiluista huolehtii ammattitaitoinen pitopalvelu, voit luottaa siihen, että osaavissa käsissä on ihan kaikki ruokailuun liittyvä. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse huolehtia ruokapuolesta missään vaiheessa ennen tilaisuutta tai tilaisuuden aikana. Suunnittelu, valmistelu, raaka-aineiden hankkiminen, reseptien lukeminen, aikatauluttaminen, esillepano, tiskaaminen – kaikki nämä ovat poissa käsistäsi ennen tärkeää tapahtumaa. Toki sinulle kuuluu yksi oleellinen asia tarjoiluihin liittyen: ylijääneistä ruoista nauttiminen monta päivää juhlien jälkeen. Siis ei ruoanlaittamista hetkeen!

Pitopalvelu hoitaa puolestasi muun muassa seuraavat asiat:

  • Tarjoiluiden suunnittelu
  • Valmistelujen aikatauluttaminen
  • Ruokien esillepano
  • Pöytien kattaminen
  • Tarjoilupöydän koristelu
  • Astioiden ja kalusteiden vuokraus
  • Somistukset ja kukka-asetelmat
  • Tiskaaminen ja ruokien poiskorjaaminen

Minkälaista tarjoilukokonaisuutta olet vailla?

Kahvittelu, salaattibuffet, kotiruokalounas, juhlamenu vai pöytiin tarjoiltu illallinen? Erilaisia tarjoiluvaihtoehtoja on yhtä monta kuin erityyppisiä tilaisuuksiakin. Kokouspäivään tai asiakastapahtumaan sopii jokin ravitseva ja perinteinen, saunailtaan puolestaan tapakset, makkarat ja burgerit. Cocktailtilaisuudessa napostellaan pikkusuolaisia ja makeita sekä haarukkaruokaa ja muistotilaisuudessa nautitaan kakkua ja muita leivonnaisia. Mikäli sinulla ei vielä ole ideaa, voit kertoa tilaisuudesta pitopalvelulle ja he osaavat ehdottaa erilaisia vaihtoehtoja. Loppujen lopuksi sinun tarvitsee vain tietää vierasmäärä, eritysruokavaliot ja se, tarvitsetko tarjoiluiden lisäksi esimerkiksi juomia, astioita tai kalusteita.

Happensin kautta löydät kätevästi pitopalvelun Vantaalla

Oli toiveissasi sitten tarjoilut häihin, saunailtaan, kokoukseen tai yritysjuhlaan, me saatamme sinut yhteen unelmiesi pitopalvelun kanssa. Ovathan täydelliset tarjoilut tie vieraidesi sydämeen. Selaa Happensin pitopalveluvalikoimaa ja lisää sopivat pitopalvelut Vantaalla samaan tarjouskoriin. Tarjouspyynnöt lähetät matkaan yhdellä klikkauksella, jonka jälkeen pitopalvelut ovat sinuun yhteydessä ja pääsette sopivaan tarjoiluiden yksityiskohdista ilman välikäsiä.

Vantaalla sijaitsevia juhlatiloja

Tarjoilut ovat kirsikka juhlatilan päälle. Mutta ensin se juhlatilakin tulee löytää. Mikäli juhlatila Vantaalta vielä uupuu, löydät Happensilta myös parhaat yksityistilat kaikenlaisiin tapahtumiin, juhliin, kokouksiin, saunailtoihin ja häihin. Alla olevasta linkistä pääset suoraan tutustumaan juhlatiloihin Vantaalla.
Juhlatilat Vantaa
Pitopalvelu Vantaa - Varaa pitopalvelu Happensin kautta

Tietynlainen tapahtuma?

Mikäli olet etsimässä pitopalvelua tiettyyn tapahtumaan, kannattaa tutustua alla oleviin sivuihin. Löydät samalla ideoita kyseisen juhlan tai tilaisuuden järjestämiseen sekä vinkkejä tiloista, tarjoiluista ja muista yksityiskohdista.

Kaikki tapahtumat

Tarjoilut ovat vain osa onnistunutta tapahtumaa

Laadukas ja ammattitaitoinen pitopalvelu Vantaalta löytyy Happensin kautta. Kun joku muu huolehtii tarjoilupöydästä, sinä pääset keskittymään muihin järjestelyihin, kuten kutsujen suunnitteluun, asun etsimiseen, kampaajan varaamiseen ja ohjelman miettimiseen. Nämä ovat niitä kivoja juttuja, eikö? Siis pitopalvelua etsimään ja juhlahumusta nauttimaan! Tutustu myös muuhun Happensin tapahtumatarjontaan:

Aktiviteetit | Etäaktiviteetit | Yritystapahtumat | Virkistyspäivä | Pikkujoulut | Vuokratilat Vantaa

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme