Ylioppilasjuhlat onnistuvat Happensin kautta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Ylioppilasjuhlat

Vanhempia itkettää, sukulaiset saapuvat paikalle kauempaa ja lähempää. Juhlakalu fiilistelee edessä kirkkaana loistavaa tulevaisuutta ja juhlatilan täyttää onnellinen puheensorina. On aika viettää ylioppilasjuhlia! Järjestä ylioppilasjuhlat Happensin avulla, niin löydät tilan ja tarjoilut vaivattomasti - eli kaiken, mitä onnistuneisiin ylppäreihin tarvitset!
Ylioppilasjuhlat - Happens

Happensin kautta lähetät ilmaisia tarjouspyyntöjä kerralla niin monelle eri juhlatilalle ja pitopalvelulle kuin haluat. Klikkaat vain suosikkisi tarjouskoriin ja laitat yhdellä klikkauksella matkaan tarjouspyynnöt niin juhlatilojen kuin cateringpalvelun tarjoajillekin. Seuraavaksi palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä ja pääsette sopimaan yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Yli-helppoa yojuhlien järjestämistä, eikö?

Aloitetaan juhlatilasta

Miten Happens.fi sitten auttaa ylppäreiden järjestämisessä? Ensinnäkin: valikoimassamme on juhlatiloja ihan joka lähtöön, ihan kaiken kokoisille juhlijamäärille. Mieluisa löytyy varmasti satojen tilojen valikoimastamme. Tiloja on helppo selata käytännöllisen ja yksinkertaisen sivustomme avulla. Alle olemme nostaneet muutamia ylioppilasjuhliin sopivia juhlatiloja kaupunkikohtaisesti. (Varoitus: saatat inspiroitua!) Kaikki palvelumme juhlatilat löydät yllä olevasta hausta.

Juhlatiloja Helsingissä

Suomenlinnaan, keskustaan vai hieman syrjempään? Tilausravintolaan vai yksityiseen kattohuoneistoon? Helsingistä löytyy paljon ylioppilasjuhliin sopivia tiloja. Selaa muutamia vaihtoehtoja alta!

Juhlatiloja Espoossa

Meriteitse saaristoon vai rentoon loungetilaan? Huvila vai moderni juhlasali? Espoo on täynnä mahdollisuuksia!

Edellinen kuva
Seuraava kuva
HiioHoi Paven