Dylan & Friends – Koko sali - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
100-300Yksityistilaisuudet alk. 750€

Dylan & Friends – Koko sali

Yksityistilaa vailla sinulle ja ”ihan muutamalle kaverillesi”?

Dylan & Friends on Espoon Keilaniemen historiallisessa Raadenhampaassa sijaitseva tila upeilla merellisillä näkymillä. Ravintolamme palvelee asiakkaitaan nykyisen Accountor Towerin tiloissa: monipuolinen salimme tarjoaa unohtumattomat puitteet erilaisiin yksityistilaisuuksiin!

Tila suurempiinkin tapahtumiin

Dylan & Friends on paikka ystäville, yrityksille ja juhlijoille, siis ihan kaikille tapahtumatiloja etsiville! Kokonaisuudessaan salimme on otollisin noin 100-300 henkilön tilaisuuksille. Siis muutamalle kaverille tilaa, toden totta! Salin suurista ikkunoista avautuu ainutlaatuiset merinäkymät ja kesäkaudella asiakkaiden käytössä on myös suuri terassi – aivan merenrannassa.

Kapasiteetti

  • Istuen max. 200 henkilöä
  • Cocktailtilaisuudet max. 300 henkilöä
  • Tilan kaikki kalusteet ovat liikuteltavia, eli tila saadaan muokattua juuri teille sopivaan muotoon

Upeat juhlat upeissa puitteissa!

Joustava ravintolasalimme soveltuu yritystapahtumiin, kuten cocktail- ja asiakastilaisuuksiin, pikkujouluihin, lanseeraustilaisuuksiin sekä muihin yksityistilaisuuksiin, kuten valmistujaisiin, häihin ja muihin juhliin. Arvokkuutta tilaan tuo 70-luvun rakennuksen sisustus – materiaalimaailmassa yhdistelmä vaaleaa puuta, raikasta vihreää ja marmoria!

Tilaisuudet arkiaamuisin ja -iltaisin sekä viikonloppuna

Arkisin lounaskäytössä oleva Dylan & Friends on varattavissa aamu- ja iltatilaisuuksiin joustavasti. Viikonloppuisin tila on mahdollista varata täysin vapaasti erilaisiin tapahtumiin.

Yhteystiedot

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Soupster myyntipalvelu

040 189 6333
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilaisuudet alk. 750€

Yksityistilaisuudet hinnoitellaan myyntitakuulla, jonka suuruuteen vaikuttavat mm. tilaisuuden kesto ja sen ajankohta sekä asiakasmäärä. Tarkka myyntitakuu sovitaan erikseen.

  • Aamutilaisuuksien myyntitakuut alkaen 750 €
  • Iltatilaisuuksien myyntitakuut alkaen 1500 €

Lisäpalvelut

Tarvittaessa ammattitaitoinen tiimimme huolehtii tapahtumasi järjestämisestä kokonaisvaltaisena palveluna! Lisäpalveluina mm.

  • Somisteet
  • Esiintyjät
  • Valokuvaaja
  • Kutsukorttien lähettäminen
RavintolaA-oikeudetCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänAstiastoÄänentoistoEsteettömyysBuffetCocktailHenkilökuntaPöytiintarjoiluSomistusWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Soupster Catering & Events

Dylan & Friendsissä tilaisuutesi toteutuksesta huolehtii Soupsterin rautaiset tapahtuma-alan ammattilaiset. Kun haluat järjestää juhlat tai muun yksityistilaisuuden upeissa ravintolatiloissa henkilökunnan ja tarjoiluiden kera, me palvelemme pääkaupunkiseudulla jopa tuhansien henkilöiden tapahtumissa!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme