Dylan & Friends – Pieni sali - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
20-100Yksityistilaisuudet alk. 750€

Dylan & Friends – Pieni sali

Dylan & Friends pienemmälle porukalle!

Dylan & Friends on Espoon Keilaniemen historiallisessa Raadenhampaassa sijaitseva tila upealla merellisellä terassilla. Ravintolamme palvelee asiakkaitaan nykyisen Accountor Towerin tiloissa: monipuolinen salimme tarjoaa unohtumattomat puitteet erilaisiin yksityistilaisuuksiin!

Tila keskikokoisiin tapahtumiin

Kun olet liikkeellä hieman pienemmällä juhlaporukalla, saattaa useita satoja vieraita vetävä tapahtumatila tuntua turhan väljältä. Dylan & Friendsin sali on jaettavissa väliverholla pienempiin, noin 20-100 henkilön tapahtumiin. Salin suurista ikkunoista avautuu ainutlaatuiset merinäkymät ja kesäkaudella asiakkaiden käytössä on myös suuri terassi – aivan merenrannassa.

Kapasiteetti

  • Istuen max. 100 henkilöä
  • Cocktailtilaisuudet max. 150 henkilöä
  • Tilan kaikki kalusteet ovat liikuteltavia, eli tila saadaan muokattua juuri teille sopivaan muotoon

Upeat juhlat upeissa puitteissa!

Joustava tilamme soveltuu yritystilaisuuksiin, kuten cocktail- ja asiakastilaisuuksiin, pikkujouluihin, lanseeraustilaisuuksiin ja muihin yksityistilaisuuksiin, kuten valmistujaisiin, häihin, syntymäpäiviin sekä muihin juhliin. Arvokkuutta tilaan tuo 70-luvun rakennuksen sisustus – materiaalimaailma koostuu vaaleasta puusta, raikkaasta vihreästä ja marmorista!

Tilaisuudet arkiaamuisin ja -iltaisin sekä viikonloppuna

Arkisin lounaskäytössä oleva Dylan & Friends on varattavissa aamu- ja iltatilaisuuksiin joustavasti. Viikonloppuisin tila on mahdollista varata täysin vapaasti erilaisiin tapahtumiin.

Yhteystiedot

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Soupster myyntipalvelu

040 189 6333
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilaisuudet alk. 750€

Yksityistilaisuudet hinnoitellaan myyntitakuulla, jonka suuruuteen vaikuttavat mm. tilaisuuden kesto ja sen ajankohta sekä asiakasmäärä. Tarkka myyntitakuu sovitaan erikseen.

  • Aamutilaisuuksien myyntitakuut alkaen 750 €
  • Iltatilaisuuksien myyntitakuut alkaen 1500 €

Lisäpalvelut

Tarvittaessa ammattitaitoinen tiimimme huolehtii tapahtumasi järjestämisestä kokonaisvaltaisena palveluna! Lisäpalveluina mm.

  • Somisteet
  • Esiintyjät
  • Valokuvaaja
  • Kutsukorttien lähettäminen
A-oikeudetÄänentoistoAstiastoBuffetCateringCocktailEsteettömyysHenkilökuntaPöytiintarjoiluRavintolaSomistusTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Soupster Catering & Events

Dylan & Friendsissä tilaisuutesi toteutuksesta huolehtii Soupsterin rautaiset tapahtuma-alan ammattilaiset. Kun haluat järjestää juhlat tai muun yksityistilaisuuden upeissa ravintolatiloissa henkilökunnan ja tarjoiluiden kera, me palvelemme pääkaupunkiseudulla jopa tuhansien henkilöiden tapahtumissa!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme