Dylan & Friends – Pieni sali - Happens.fi
Juhlat Happens
Juhlat Happens

Dylan & Friends – Pieni sali

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

20-100Yksityistilaisuudet alk. 750€

Dylan & Friends – Pieni sali

Dylan & Friends pienemmälle porukalle!

Dylan & Friends on Espoon Keilaniemen historiallisessa Raadenhampaassa sijaitseva tila upealla merellisellä terassilla. Ravintolamme palvelee asiakkaitaan nykyisen Accountor Towerin tiloissa: monipuolinen salimme tarjoaa unohtumattomat puitteet erilaisiin yksityistilaisuuksiin!

Tila keskikokoisiin tapahtumiin

Kun olet liikkeellä hieman pienemmällä juhlaporukalla, saattaa useita satoja vieraita vetävä tapahtumatila tuntua turhan väljältä. Dylan & Friendsin sali on jaettavissa väliverholla pienempiin, noin 20-100 henkilön tapahtumiin. Salin suurista ikkunoista avautuu ainutlaatuiset merinäkymät ja kesäkaudella asiakkaiden käytössä on myös suuri terassi – aivan merenrannassa.

Kapasiteetti

  • Istuen max. 100 henkilöä
  • Cocktailtilaisuudet max. 150 henkilöä
  • Tilan kaikki kalusteet ovat liikuteltavia, eli tila saadaan muokattua juuri teille sopivaan muotoon

Upeat juhlat upeissa puitteissa!

Joustava tilamme soveltuu yritystilaisuuksiin, kuten cocktail- ja asiakastilaisuuksiin, pikkujouluihin, lanseeraustilaisuuksiin ja muihin yksityistilaisuuksiin, kuten valmistujaisiin, häihin, syntymäpäiviin sekä muihin juhliin. Arvokkuutta tilaan tuo 70-luvun rakennuksen sisustus – materiaalimaailma koostuu vaaleasta puusta, raikkaasta vihreästä ja marmorista!

Tilaisuudet arkiaamuisin ja -iltaisin sekä viikonloppuna

Arkisin lounaskäytössä oleva Dylan & Friends on varattavissa aamu- ja iltatilaisuuksiin joustavasti. Viikonloppuisin tila on mahdollista varata täysin vapaasti erilaisiin tapahtumiin.

Yhteystiedot

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Soupster myyntipalvelu

040 189 6333
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilaisuudet alk. 750€

Yksityistilaisuudet hinnoitellaan myyntitakuulla, jonka suuruuteen vaikuttavat mm. tilaisuuden kesto ja sen ajankohta sekä asiakasmäärä. Tarkka myyntitakuu sovitaan erikseen.

  • Aamutilaisuuksien myyntitakuut alkaen 750 €
  • Iltatilaisuuksien myyntitakuut alkaen 1500 €

Lisäpalvelut

Tarvittaessa ammattitaitoinen tiimimme huolehtii tapahtumasi järjestämisestä kokonaisvaltaisena palveluna! Lisäpalveluina mm.

  • Somisteet
  • Esiintyjät
  • Valokuvaaja
  • Kutsukorttien lähettäminen
A-oikeudetÄänentoistoAstiastoBuffetCateringCocktailEsteettömyysHenkilökuntaPöytiintarjoiluSomistusTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Soupster Catering & Events

Dylan & Friendsissä tilaisuutesi toteutuksesta huolehtii Soupsterin rautaiset tapahtuma-alan ammattilaiset. Kun haluat järjestää juhlat tai muun yksityistilaisuuden upeissa ravintolatiloissa henkilökunnan ja tarjoiluiden kera, me palvelemme pääkaupunkiseudulla jopa tuhansien henkilöiden tapahtumissa!

Tutustu yritykseen
tarjousYksityistilaisuudet alk. 750€
Katso tarjoustiedot

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme