Dylan Marmoripiha - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
50-300Yksityistilaisuudet alk. 1500€

Dylan Marmoripiha

Varaa yksityiskäyttöön Alvar Aallon suunnittelema juhlatila aivan Helsingin ydinkeskustassa!

Klassiset naurisvalaisimet, lähes 70-vuotiaat tammipöydät ja kauniisti liplattava suihkulähde eivät ole tämän tilan ainoat katseenvangitsijat…

Marmoripiha on Alvar Aallon vuonna 1955 suunnitteleman Rautatalon sydän. Tilasta huokuu edelleen sen alkuperäinen arvokkuus ja pelkistetty tyylikkyys. Krumeluurilla klassikkodesignilla koristellut puitteet saavat vastapainoa tilaa reunustavista karkeanrouheista travertiiniseinistä, joita koristaa vehmaat viherkasviköynnökset. Mitä vielä? Atriumin kattoikkunoista tulviva luonnonvalo! Dylan Marmoripihan uniikkia tunnelmaa et muualta löydä.

Tunnelmallinen illallistilaisuus

Valoisa ja väljä tilamme taipuu hyvin monenlaisiin tilaisuuksiin ja marmorilattiallamme onkin ilakoitu monenlaisissa tanssikengissä. Meillä järjestät juhlavat häät, tyylikkään cocktailtilaisuuden, tunnelmallisen illallisen, firman kickoffin, pikkujoulut tai vaikkapa railakkaan tanssitapahtuman! Marmoripihalla juhliessa on helppo unohtaa olevansa vain parin porrasaskelman päässä ydinkeskustan vilskeestä.

– vai biletystä aamunkoittoon saakka?

Älä kuitenkaan säikähdä prameita puitteita – Marmoripihalla on lupa myös bilettää oikein kunnolla, joten meillä voit järjestää vaikka pienimuotoiset festarit tai laulaa karaokea kunnes aamu sarastaa!

Kumpi vain tai molemmat, ruokapuoli on aina kunnossa!

Dylan Marmoripihan keittiössä ruoat valmistetaan suurella sydämellä tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Ihania cocktail-paloja, näyttävät häätarjoilut, raikas kasvismenu vai tuhti burgeribuffet? Valitse yksi valmiista menupaketeista tai kerro meille toiveesi, niin teemme ehdotuksen toiveidesi ja budjettisi mukaisesti.

Psst! Meidän ruokatuotetta voit käydä testaamassa etukäteen lounaalla tai brunssilla!

Tilan kapasiteetti

  • Istuen max. 150 henkilöä
  • Cocktailtilaisuudet max. 300 henkilöä

Yhteystiedot

Keskuskatu 3 A, 00100 Helsinki

Soupster myyntipalvelu

040 189 6333
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilaisuudet alk. 1500€

Yksityistilaisuudet hinnoitellaan myyntitakuulla, jonka suuruuteen vaikuttavat mm. tilaisuuden kesto ja sen ajankohta sekä asiakasmäärä. Tarkka myyntitakuu sovitaan erikseen.

Lisäpalvelut

Tarvittaessa ammattitaitoinen tiimimme huolehtii tapahtumasi järjestämisestä kokonaisvaltaisena palveluna! Lisäpalveluina mm.

  • Somisteet
  • Esiintyjät
  • Valokuvaaja
  • Kutsukorttien lähettäminen
A-oikeudetCateringVarattavissa myöhäänAstiastoÄänentoistoEsteettömyysBuffetCocktailHenkilökuntaPöytiintarjoiluSomistusWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Soupster Catering & Events

Dylan Marmoripihalla tilaisuutesi toteutuksesta huolehtii Soupsterin rautaiset tapahtuma-alan ammattilaiset. Kun haluat järjestää juhlat tai muun yksityistilaisuuden upeissa ravintolatiloissa henkilökunnan ja tarjoiluiden kera, me palvelemme pääkaupunkiseudulla jopa tuhansien henkilöiden tapahtumissa!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme