Wonderland - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
50-250Yksityistilaisuudet alk. 3000€

Wonderland

Uniikki juhlatila Helsingissä: heittäydy fantastiseen maailmaan!

Wonderland on teollinen, urbaani ja trendikäs juhlatila – ei ehkä sellainen ihmemaa, johon Liisa tipahti, mutta sellainen ihmemaa, jossa järjestät unohtumattomat juhlat!

Minkälainen on sinun Wonderland?

Pikkujoulut kasinoteemalla? Illallistilaisuus näyttävien ruokalajien äärellä? Vai rennompi lounastilaisuus, cocktailtilaisuus, seminaari, konferenssi tai syntymäpäivät? Oli pukukoodina sitten juhlapuku tai smart casual, Wonderlandissa toteutat nimensä mukaisesti ne hulluimmatkin ideat. Järjestä villit teemabileet ja vuokraa juhliisi vaikkapa laama!

Täydellisen toimiva kokonaisuus

Wonderland on ympäristönä valoisa ja avara. Aulan upeat katosta roikkuvat pyöreät valaisimet valaisevat juhlatilan tyylikkäästi ja luovat vaikuttavan näkymän tilan ylle. Juhlatila taipuu avaruutensa puolesta monenlaisiin tarkoituksiin: yhteisiin ruokailuihin, ryhmätyöskentelyyn, oleskeluun, tanssilattiaksi tai ihan mihin tahansa!

Juomat ja ruoat ovat tietysti näyttävästi esillä, baaritiskillä, pöydissä tai erillisellä buffetpöydällä. Levyjen takana juhlaväkeä viihdyttää tiskijukka tai sitten esiintymään tilataan elegantti pianonsoittaja. Oletko valmis juhlimaan?

Tilan kapasiteetti ja lisätiedot

  • Istuen max. 120 henkilöä
  • Cocktailtilaisuudet max. 250 henkilöä
  • Ruoka- ja juomatarjoiluista huolehtii tilan ravintola
  • Keskeinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella
  • Saatavilla äänentoisto sekä esitystekniikka

Yhteystiedot

Konepajankuja 1, 00510 Helsinki

Soupster myyntipalvelu

040 189 6333
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityistilaisuudet alk. 3000€

Yksityistapahtumat alkaen 3000 € myyntitakuulla. Hinnoittelu riippuu ajankohdasta sekä tapahtuman kestosta – kysy lisää!

 

Lisäpalvelut

Tarvittaessa ammattitaitoinen tiimimme huolehtii tapahtumasi järjestämisestä kokonaisvaltaisena palveluna! Lisäpalveluina mm.

  • Somisteet
  • Esiintyjät
  • Valokuvaaja
  • Kutsukorttien lähettäminen
RavintolaA-oikeudetCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänAstiastoÄänentoistoEsteettömyysTV / ValkokangasBuffetCocktailPöytiintarjoiluSomistusWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Soupster Catering & Events

Wonderlandissa tilaisuutesi toteutuksesta huolehtii Soupsterin rautaiset tapahtuma-alan ammattilaiset. Kun haluat järjestää juhlat tai muun yksityistilaisuuden upeissa ravintolatiloissa henkilökunnan ja tarjoiluiden kera, me palvelemme pääkaupunkiseudulla jopa tuhansien henkilöiden tapahtumissa!

Katso tilan 3D-esittely

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme