Kårkaféerna - Catering - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa

Kårkaféerna - Catering

Nauti sinäkin tapahtumastasi ja kokeile pitopalveluamme!

Onko valmistujaisjuhlat, häät tai muut juhlat tulossa? Jännittääkö ruokapuolen hoitaminen isompaan illallistilaisuuteen? Ehkä haluat nostaa konferenssisi tai seminaarisi uudelle tasolle raikkailla ruokatarjoiluilla! Missä ikinä tapahtumasi pidätkin, voit luottaa meihin.

Ruokaa omasta keittiöstä

Huolimatta siitä, minkälaista tapahtumaa olet järjestämässä, räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan paketin. Valmistamme kaikki ruoat rakkaudella omassa keittiössämme, on sitten kyse kolmen ruokalajin illallisesta, pienestä purtavasta tai leivonnaisista kahvitarjoiluineen.

Täydellä palvelulla tai juuri niin kuin sinä haluat

Hoidamme tarvittaessa kaiken suunnittelusta tarjoiluun, mutta voit esimerkiksi myös noutaa tapahtuman tarjoilut meidän ravintolasta etukäteen. Helppoa, eikö? Cateringpalvelumme koostuu kokeneesta henkilökunnasta, joka osaa ottaa toiveet huomion ja loihtia unohtumattomia ruokaelämyksiä parhaimmista raaka-aineista. Kerro lisää sinun tarpeistasi, niin teemme kanssasi tapahtumasta ikimuistoisen!

Yhteystiedot

Hämeenkatu 22, 20500 Turku

Kårkaféerna myyntipalvelu

050 548 6789
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilausmenut alk. --

  • Menu alkaen —
  • Tarjoilija 35 € tunti

Lisäpalvelut

RavintolaCateringAstiastoBuffetCocktailHenkilökuntaSomistus

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Turusta
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Kårkaféerna

Kårkaféerna on monipuolinen ravintolayritys. Ravintolamme sijaitsevat Kårenilla, Arkenilla, ASA-Talossa ja uusin ravintolamme on Aurumissa. Lounasravintolamme ovat avoinna päivittäin ja lisäksi toimintaamme kuuluu juhlapalvelut tiloineen ja pitopalveluineen.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme