Loisto Catering - Rakkaudella valmistettu - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
2-3000Menut alk. 32,00 €/hlö

Loisto Catering

Raikasta ja ruokaisaa, rakkaudella valmistettu. Loisto Catering on pitopalvelu, jonka muistat vielä pitkään!

Miksi tehdä kärpäsestä härkänen, kun pitopalvelun tilaaminen erilaisiin juhliin tai yritystapahtumiin on mitä loistavin tapa helpottaa järjestelyjä! Loisto Catering tarjoaa raikasta ja mehevää ruokaa, simple as that!

Valmistamme ruoat erilaisiin tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin asiakkaan toiveen ja tapahtuman luonteeseen sopien. Tarvitsetpa sitten maukkaita cocktail-paloja taikka viiden ruokalajin illallisen, voit kääntyä pitopalvelumme puoleen.

Loistoa häihin, perhejuhliin ja yritysjuhliin!

Täysi vatsa, parempi mieli – ja tyytyväiset vieraat! Hyvin suunniteltu ja onnistunut pitopalvelu saa vieraasi viihtymään ja muistamaan tilaisuuden entistäkin paremmin. Onhan ruokailu keskeinen osa juhlia ja tapahtumia.

Me Loisto Cateringilla tarjoamme alan parasta kokemusta aina pienten illallisten järjestämisestä isompiin koti- ja yritysjuhliin asti; kanssamme hoituvat niin häät, pikkujoulut, edustusillalliset kuin tuhansien henkilöiden buffetkin!

Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun tilaisuuteesi sopivat ruokatarjoilut aina alkupaloista aveciin. Lisäksi kauttamme järjestyy myös kaikki tarvittava henkilökunta. Fine dining -tilaisuus on mahdollista toteuttaa esimerkiksi yhteistyönä keittiömestari Kari “Kape” Aihisen kanssa.

Haluamme olla Helsingin paras catering. Siksi tarjoamme aidosti laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua tilauksesta toteutukseen saakka!

Yhteystiedot

Energiakatu 3, 00180 Helsinki

Loisto Catering myyntipalvelu

09 448 441
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Menut alk. 32,00 €/hlö

Lisäpalvelut

AstiastoBuffetCateringCocktailHenkilökuntaPöytiintarjoilu

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Loisto Catering

Loisto Catering on pitopalvelu, joka toimii Helsingin Salmisaaressa. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja toimitamme ruoat ja juomat juhliin ja tapahtumiin pääosin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Varaa tapahtumaasi juhla- ja pitopalvelu, jonka haluat tilata uudelleen!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme