Roba Lounge - Happens

Roba Lounge

Iso Roobertinkatu 10, 00120 Helsinki

10-50Tilavuokra alk. 580€

Roba Lounge

Haluatko tehdä vaikutuksen vieraisiisi puitteilla, joita he eivät uskoneet tältä sijainnilta edes löytyvän?

Tee tilaisuudestasi tuliteräluomus ja suuntaa ainutlaatuiseen Roba Loungeen! Sisustusarkkitehdin ja -suunnittelijan yhteisellä pedanttiudella toteutetussa tilakokonaisuudessamme on harmoniset materiaalit, kattava varustelu sekä huikeat yksityiskohdat.

Roba Loungessa järjestät kokous-, koulutus- tai jopa illallistilaisuuksia arvokkaalla tavalla. Meillä onkin erilaisten yritystilaisuuksien lisäksi järjestetty mm. ylioppilasjuhlia, rentoja hääjuhlia, rippijuhlia sekä rapujuhlia! Suuren pöydän äärellä mahtuu kokoustamaan tai ruokailemaan jopa 20 henkilöä ja kokonaisuudessaan istumapaikkoja löytyy 30 henkilölle. Ryhmän maksimikooksi suosittelemme 50 henkilöä.

Tiedäthän sen Hollywood-elokuvien kohtauksen, missä salaisen tiedotustilaisuuden vetäjä pimentää neuvotteluhuoneen kaukosäätimellä ja kävelee mysteerisesti ympäri modernia tilaa, materiaaleja suurelta näytöltä esittäen? Kyllä. Kokoustilamme on tarpeen vaatiessa pimennettävissä sähkökaihtimilla ja tilan neuvotteluryhmän yhteydessä on 80 ” näyttö sekä sohvaryhmä omalla 70 ” näytöllä.

Lisäksi käytössänne on hyvin varusteltu keittiö, josta löytyy ruoanlaittovälineet sekä täydellinen astiasto jopa 24:lle ruokailijalle. Omat ruoat ja juomat ovat tilassamme sallittuja, vaikka parhaan saat tilaisuudestasi irti, kun tarjoiluiden järjestäminen ei makaa harteillasi. Mutta kukapa sinulle pitopalvelun löytäisi, ellet sinä itse? No me tietenkin! Mikäli haluat tilaisuuteesi catering-palvelut, se onnistuu helposti yhteistyökumppaneidemme kautta.

Roba Loungessa on myös uniikki sisutussuunnittelijan suunnittelema sauna- ja kylpyosasto, jonka esittelemme suurella ylpeydellä! Saunassa rentoudutte takkatulesta ja hyvästä musiikista nautiskellen. Halutessanne saunassa ja kylpytiloissa voitte katsella myös televisiota, joten kisakatsomoa pystyyn! Onneksi huippu-urheilua voi seurata ympäri vuoden, etenkin, kun tiloissa näkyy Elisa Viihde, MTV Total Sport, Ruutu + sekä Viasat Urheilu paketit!

Uutuutena tiloissamme on myös laadukas SINGA-karaoke, jossa laulettavaa voi valita yli 60 000 kappaleen valikoimasta! Mikäli kyseessä on arvokkaampi tilaisuus, sopivampana viihdykkeenä saattaa kuitenkin toimia tilasta löytyvä akustinen piano.

Lähetä tarjouspyyntö ja suunnitellaan yhdessä lisää!

 

Yhteystiedot

Iso Roobertinkatu 10, 00120 Helsinki

Roba Lounge myyntipalvelu

045 195 112
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 580€

Kokous- ja edustustilaisuudet

  • Kokouspäivä klo 8-16 480 €
  • Kokousilta klo 17-24 ma-to, su 580 €
  • Kokousilta klo 17-24  pe-la 780 €
  • Kokous- ja virkistyspäivä klo 8-24 ma-to, su 980 €
  • Kokous- ja virkistyspäivä klo 8-24 pe-la 1180 €

Tilan loppusiivous sisältyy hintaan.

Sauna- ja juhlatilaisuudet

  • Sauna- ja juhlailta klo 17-24 ma-to, su 580 €
  • Sauna- ja juhlailta klo 17-24  pe, la 780 €

Tilan loppusiivous sisältyy hintaan. Sauna- ja juhlaillan vuokraan sisältyy myös pyyheliinat (15 kpl). Pyhä- ja juhlapäivinä sovelletaan perjantain ja lauantain hinnoittelua.

Lisäpalvelut

Naposteltavat kuntoon ja ohjelmanumeroksi tilaisuuden teemaan sopiva esiintyjä? Vai ruoaksi Smörrebrödtarjoilu ja kokouspäivän taukojumpaksi erilaisia venytys- ja rentoutusharjoituksia?

Roba Loungessa on mahdollista järjestää monenlaisia aktiviteetteja sekä teemaruokailuita tilaisuuksien yhteyteen. Ohjelmakokonaisuudet, äänentoisto ja valaistus suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti tilaisuuden luonteeseen sopivaksi. Kysy lisää tarjouspyynnössä mm. laulaja ja diplomiviulisti Heidi Mantereen erilaisista sooloesityksistä aina James Bond –potpurista Phantom of the Opera –sikermään!

 

ÄänentoistoAstiastoCateringOmat juomatOmat ruoatSaunaTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:
Tilaa catering-palvelut yhteistyökumppaniltamme!

Tapahtumat

Roba Lounge I & II

Helsingin tyylikkäimmät kokous-, edustus-, juhla- ja saunatilat vaativimpaan makuun kaupungin ytimessä! Roba Lounget ovat sisustusarkkitehdin ja sisustussuunnittelijan yhteisellä pedanttiudella toteutettuja luomuksia, jotka ovat jo itsessään näkemisen arvoisia.

Tutustu yritykseen
tarjousTilavuokra alk. 580€
Katso tarjoustiedot