Roba Lounge II - Kokoustila ja juhlatila Helsinki - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
4-50Tilavuokra alk. 580€

Roba Lounge II

Kaksin aina kaunihimpi!

Nimittäin ei vain yksi, vaan kaksi Roba Loungea sijaitsee aivan Helsingin kaupungin ytimessä! Eikä omena kauas puusta pudonnut… Roba Lounge II on sisarloungensa Roba Loungen rinnalla Helsingin tyylikkäimpiä kokous-, edustus-, juhla- ja saunatiloja! Harmoniset materiaalit, kattava varustelu sekä huikeat yksityiskohdat tekevät tilasta ainutlaatuisen.

Roba Lounge II:ssa järjestät kokous-, koulutus- tai jopa illallistilaisuuksia arvokkaalla tavalla. Meillä onkin erilaisten yritystilaisuuksien lisäksi järjestetty mm. ylioppilasjuhlia, rentoja hääjuhlia, rippijuhlia sekä rapujuhlia!

Tilan kapasiteetti

 • Saman pöydän ääressä paikat 20 henkilölle
 • Istumapaikat yhteensä 30 henkilölle
 • Ryhmän maksimikoko 50 henkilöä

Tilan varustelu

Kokoustilamme on tarpeen vaatiessa pimennettävissä sähkökaihtimilla ja tilan neuvotteluryhmän yhteydessä on 80” näyttö sekä sohvaryhmä omalla 70” näytöllä.

Lisäksi käytössänne on hyvin varusteltu keittiö, josta löytyy ruoanlaittovälineet sekä täydellinen astiasto jopa 24:lle ruokailijalle. Omat ruoat ja juomat ovat tilassamme sallittuja, vaikka parhaan saat tilaisuudestasi irti, kun tarjoiluiden järjestäminen ei makaa harteillasi. Catering-palvelu onnistuu helposti myös yhteistyökumppaneidemme kautta!

Saunaosasto

Roba Lounge II:ssa on myös uniikki sisutussuunnittelijan suunnittelema sauna- ja kylpyosasto, jonka esittelemme suurella ylpeydellä! Saunassa rentoudutte takkatulesta ja hyvästä musiikista nautiskellen. Halutessanne saunassa ja kylpytiloissa voitte katsella myös televisiota, joten kisakatsomoa pystyyn! Onneksi huippu-urheilua voi seurata ympäri vuoden, etenkin, kun tiloissa näkyy Elisa Viihde, MTV Total Sport, Ruutu + sekä Viasat Urheilu paketit!

Uutuutena tiloissamme on myös laadukas SINGA-karaoke, jossa laulettavaa voi valita yli 60 000 kappaleen valikoimasta! Mikäli kyseessä on arvokkaampi tilaisuus, sopivampana viihdykkeenä saattaa kuitenkin toimia tilasta löytyvä akustinen piano.

Yhteystiedot

Iso Roobertinkatu 10, 00120 Helsinki

Roba Lounge myyntipalvelu

045 195 1121
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 580€

Kokous- ja edustustilaisuudet

 • Kokouspaketti 4h, (valittavana vapaasti 8-16 välisenä aikana) 380€
 • Kokouspäivä klo 8-16 alk. 580 €
 • Kokousilta klo 17-24 ma-to, su alk. 670 €
 • Kokousilta klo 17-24  pe-la alk. 880 €
 • Kokous- ja virkistyspäivä klo 8-24 ma-to, su alk. 980 €
 • Kokous- ja virkistyspäivä klo 8-24 pe-la alk. 1180 €

Tilan loppusiivous sisältyy hintaan.

Sauna- ja juhlatilaisuudet

 • Sauna- ja juhlailta klo 17-24 ma-to, su alk. 680 €
 • Sauna- ja juhlailta klo 17-24  pe, la alk. 880 €

Tilan loppusiivous sisältyy hintaan. Sauna- ja juhlaillan vuokraan sisältyy myös pyyheliinat (15 kpl). Pyhä- ja juhlapäivinä sovelletaan perjantain ja lauantain hinnoittelua.

Lisäpalvelut

Naposteltavat kuntoon ja ohjelmanumeroksi tilaisuuden teemaan sopiva esiintyjä? Vai ruoaksi Smörrebrödtarjoilu ja kokouspäivän taukojumpaksi erilaisia venytys- ja rentoutusharjoituksia? Roba Lounge tarjoaa monenlaisia lisäpalveluita tilaisuuksien yhteyteen.

 • Aktiviteetit
 • Teemaruokailut ja catering-palvelu
 • Ohjelmakokonaisuudet mm. laulaja ja diplomiviulisti Heidi Mantere

 

Omat juomatCateringOmat ruoatAstiastoÄänentoistoTV / ValkokangasSaunaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Tilaa catering-palvelut yhteistyökumppaniltamme!

Roba Lounge I & II

Helsingin tyylikkäimmät kokous-, edustus-, juhla- ja saunatilat vaativimpaan makuun kaupungin ytimessä! Roba Lounget ovat sisustusarkkitehdin ja sisustussuunnittelijan yhteisellä pedanttiudella toteutettuja luomuksia, jotka ovat jo itsessään näkemisen arvoisia.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme