Sweet Pepper Catering

Sweet Pepper Catering

Muoti muuttuu ja trendit vaihtuu, mutta rakkaus hyvään ruokaan on ikuista! Sweet Pepper Catering on yksi Helsingin vanhimmista pitopalveluista.

Sweet Pepper Cateringin menut tyylitellään tilaisuuteesi sopiviksi ja ne hurmaavat monipuolisuudellaan vieraasi. Rakkaudesta ruokaan -filosofiamme näkyy vahvasti kaikessa toiminnassamme. Keittiössämme toimitaan raaka-ainelähtöisesti gastronomiaa kunnioittaen, kokataan suurella sielulla ja visuaalisuutta vaalien. Käsityö sekä näkyy että maistuu lopputuloksessa.

Keittiöhenkilökuntamme jatkuva uteliaisuus ja pilke silmäkulmassa mahdollistavat notkeatkin muutokset ja nopeat reagoinnit jännittäviin yhteistyöehdotuksiin.

Erikoisruokavaliot eivät ole meille haaste ja vieraasi kiittävät sinua varmasti maistuvasta menusta. Luotettavat yhteistyökumppanit ja vastuullinen suhtautuminen lopputulemaan ovat keittiömme toiminnan perusta. Keittiömestarimme ennakkoluuloton ja innovatiivinen asenne takaa että saat juuri sinun tilaisuuteesi sopivan menukokonaisuuden.

Moderni ilmeemme kunniottaa vuosikymmenten mittaista ansiokasta työtä ja sukupolven vaihdoksen myötä haluamme tarjota ystävillemme päivitettyä ja luotettavaa osaamista tapahtumaan kuin tapahtumaan. Jokainen tilaisuus on uusi mahdollisuus luoda ainutlaatuiset tarjoilut. Lähetä tarjouspyyntö niin suunnitellaan yhdessä lisää!

Yhteystiedot

Sweet Pepper Catering myyntipalvelu p. 044 444 4461

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Räätälöimme kunkin tilaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lisäpalvelut

AstiastoBuffetCatering

Tarjouspyyntösi

Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Sweet Pepper Catering

Vuonna 1995 perustetun Sweet Pepperin tekemistä on alusta asti ohjannut halu tuoda laadukkaat catering-palvelut kaikkien ulottuville – oli kyse sitten kotijuhlista, yrityksen asiakastilaisuudesta, rokkikonsertin artistiruokailusta, eleganteista häistä, viiden ruokalajin gaalaillallisesta tai mistä tahansa liikkuvista ravintolapalveluista.

Tutustu yritykseen
tarjous
Katso tarjoustiedot