Bodomin Kartano - Vanha Talli - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
50-120Tilavuokra alk. 3000€

Bodomin Kartano - Vanha Talli

Vanha Talli on valmiina uusille unohtumattomille tilaisuuksille! Luodaanko seuraavat muistot teidän kanssanne?

Bodomin Kartanon Vanhan Tallin tilat soveltuvat loistavasti jopa 120 henkilön hää- ja perhejuhliin sekä kesäisiin kokouksiin, tuotelanseerauksiin tai vaikkapa muotinäytöksiin! Monipuolinen tila tarjoaa takuulla jokaiselle jotakin.

Bodomin Kartano sekä sen pihapiirin Vanha Talli sijaitsevat kuvankauniissa miljöössä, aivan Bodomjärven rannalla.

Haussa unelmien hääpaikka? Haaveena toimiva yritystilaisuus?

Vanha Talli on jo vuosia toiminut suosittuna kohteena erilaisten yksityistilaisuuksien järjestämiselle! Tule viettämään ikimuistoisia kartanohäitä tai ainutlaatuisia kesäjuhlia. Meillä toteutat myös mieleenpainuvat asiakastilaisuudet ja tärkeät henkilöstötapahtumat!

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Kesäkaudella (toukokuu-lokakuu) Kartano on auki päivittäin ja muina vuodenaikoina tilauksesta.

  • Istuvat tilaisuudet 100 henkilölle
  • Cocktail-tyyppiset tilaisuudet 120 henkilölle

Makuelämyksiä kartanotunnelmaan mukautuen!

Meillä ruoka- ja juomatarjoiluista ei tarvitse kantaa huolta – tilaisuutenne tarjoilut ovat ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä. Uniikki makumaailmamme on saanut inspiraatiota ympäröivästä luonnosta ja pihapiirin rakennusten sielua hellivästä tunnelmasta. Kotimaisuus on yksi tärkeistä arvoistamme ja hyödynnämmekin tarjoiluissamme paikallisia toimijoita.

Yhteystiedot

Bodominkuja 7, 02940 Espoo

Bodomin Kartano myyntipalvelu

044 444 4460
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 3000€

Myyntitakuu (pe-la)

  • 4000 €

Myyntitakuu (su-to)

  • 3000 €

Vanhassa Tallissa yksityistilaisuudet hinnoitellaan myyntitakuulla, jonka täyttyessä erillistä tilavuokraa ei veloiteta. Myyntitakuuseen lasketaan kaikki etukäteen ja paikan päältä tilatut ruoka- ja juomatarjoilut. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Lisäpalvelut

Kaipaako juhlasi jotain extraa? Myyntipalvelumme auttaa sinua kaikessa juhlien suunnitteluun liittyvässä! Sopivan tilan löydyttyä mietitään aktiviteetteja ja aloitetaan räätälöidyn menun suunnittelu. Tai aloitetaan prosessi vaikka suoraan elämyspalveluista! Varaamme teille rauhallisen joogatunnin tai suositun golf-kurssin. Joka tapauksessa tilaisuus päättyy esiintyjän merkeissä, eikö?

  • Ohjelmapalvelut
  • Esiintyjät
  • Aktiviteetit
A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringCocktailHenkilökuntaKartanoPöytiintarjoiluSisälläTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Espoo
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Tarjoilut tapahtumaasi:

Bodomin Kartano

Bodomin Kartanon vaiherikas ja kiehtova tarina alkaa satojen vuosien takaa. Bodomin Kartano ja sen ympäristö ovat alun perin toimineet karjatilana, mutta 1900-luvun puolivälissä Bodom siirtyi eri viljojen tuotantoon. Nyt kuvankauniissa miljöössä vietetään toinen toistaan upeampia yksityistilaisuuksia!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme