Bodomin Kartano - Rantasauna yksityiskäyttöön - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
12-20Kokouspaketit alk. 41€/hlö

Bodomin Kartano - Rantasauna

Missä tehdään parhaat päätökset? Missä ratkotaan riidat ja koetaan yhdessä elämän riemut? Missä rentoudutaan, eletään hetkessä ja unohdetaan ulkona odottava todellisuus? Saunassa tietenkin!

Historiallisen Bodomin Kartanon pihapiiristä löytyvässä kauniissa mökissä sijaitsee tyylikäs Rantasauna. Täysin uusittu sauna sekä sen yhteydessä oleva kokoustila tarjoaa puitteet jopa 20 henkilön tilaisuuksien järjestämiseen.

Etsikö paikkaa kaveriporukan illanviettoon, polttareille tai virkistyspäivälle?

Bodomjärven rannalta sen löydät! Rantasaunan tilat soveltuvat erinomaisesti rentoihin tilaisuuksiin ja pihapiirissä teitä odottaa luonnonkaunis miljöö, upeat historialliset rakennukset sekä viihtyisä ilmapiiri. Rantasaunalla vietät vaikkapa loppukesän iltaa rapujuhlien merkeissä!

Elämyksiä lauteilla ja lautasella!

Meillä ruoka- ja juomatarjoiluista ei tarvitse kantaa huolta – tilaisuutenne tarjoilut ovat ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä. Uniikki makumaailmamme on saanut inspiraatiota ympäröivästä luonnosta ja pihapiirin rakennusten sielua hellivästä tunnelmasta. Kotimaisuus on yksi tärkeistä arvoistamme ja hyödynnämmekin tarjoiluissamme paikallisia toimijoita.

Tilan kapasiteetti

Rantasaunan suuren diplomaattipöydän ympärille mahtuu istumaan 12 henkilöä. Seisten tila soveltuu jopa 20 henkilön tapahtumiin.

Yhteystiedot

Bodominkuja 7, 02940 Espoo

Bodomin Kartano myyntipalvelu

044 444 4460
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokouspaketit alk. 41€/hlö

Myyntitakuu (pe-la)

  • 600 €
  • min. 12 henkilöä

Myyntitakuu (su-to)

  • 400 €
  • min. 12 henkilöä

Yksityistilaisuudet hinnoitellaan myyntitakuulla, jonka täyttyessä erillistä tilavuokraa ei veloiteta. Myyntitakuuseen lasketaan kaikki etukäteen ja paikan päältä tilatut ruoka- ja juomatarjoilut. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Lisäpalvelut

Kaipaako tilaisuutesi jotain extraa? Myyntipalvelumme auttaa sinua kaikessa juhlien suunnitteluun liittyvässä! Sopivan tilan löydyttyä mietitään aktiviteetteja ja aloitetaan räätälöidyn menun suunnittelu. Tai aloitetaan prosessi vaikka suoraan elämyspalveluista! Varaamme teille rauhallisen joogatunnin tai suositun golf-kurssin. Joka tapauksessa tilaisuus päättyy esiintyjän merkeissä, eikö?

  • Ohjelmapalvelut
  • Esiintyjät
  • Aktiviteetit
A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringCocktailKartanoSaunaSisälläTV / ValkokangasWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Espoo
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:
Tarjoilut tapahtumaasi:

Bodomin Kartano

Bodomin Kartanon vaiherikas ja kiehtova tarina alkaa satojen vuosien takaa. Bodomin Kartano ja sen ympäristö ovat alun perin toimineet karjatilana, mutta 1900-luvun puolivälissä Bodom siirtyi eri viljojen tuotantoon. Nyt kuvankauniissa miljöössä vietetään toinen toistaan upeampia yksityistilaisuuksia!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme