Löydä sopiva pitopalvelu tapahtumaasi Helsingistä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Pitopalvelu Helsinki

Älä polta päreitä keittiössä vaan säästä paukut juhlimiseen! Oli kyseessä sitten arvokas merkkipäivä tai rennompi iltatilaisuus, ovat tarjoilut tapahtuman sydän. Happensin kautta etsit ja varaat ammattimaisen pitopalvelun! Tutustu ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä.
Happens pitopalvelu häät

Kaikki maistuu paremmalta jonkun muun tekemänä, eikö? Vaikka olisit kuinka innokas kokkailija ja järkkäilijä, kyllä oman juhlatilaisuuden kruunaa kunnon pitopalvelu! Kun luotat tapahtumasi toteuttamisen laadukkaan pitopalvelun käsiin, voit huoletta nauttia tärkeästä päivästäsi. Pitkät illat suunnittelun parissa ja tapahtumaa edeltävät päivät hellan ääressä? Ei jatkoon. Unohda valmistelut, roudaamiset ja stressaaminen – etsi ja palkkaa Happensin kautta pitopalvelu!

Pitopalvelut pitävät huolen paitsi vieraiden kylläisyydestä, myös tilaisuuden järjestelyistä ja nimensä mukaisesti laadukkaasta palvelusta. Pitopalvelu ottaa vastuulleen sen, että tarjoilut ovat näyttävästi ja toimivasti esillä sekä sen, että sinä nautit päivästä ilman keittiön ja ruokapöytien välillä juoksemista! Kun huomaat fetapiirakan loppuneen pöydästä, pitopalveluhenkilökunta on jo jääkapilla nostamassa esille seuraavaa!

Tilaan sopivat tarjoilut ja tapahtuman mukainen palvelu!

Joko paikka tilaisuudelle on löytynyt? Hienoa! Aika etsiä juuri sinulle sopiva pitopalvelu. Oli tiedossa sitten häät Helsingin saaristossa, kokous keskustan tuntumassa tai lanseeraustilaisuus suuressa huvilassa kaupungin reunalla, löydät takuulla kauttamme kokeneen pitopalvelun tarjoiluita hoitamaan! Helsingissä riittää erilaista tunnelmaa huokuvia miljöitä ja tarjoiluita suunnitellessa tulee huomioida paitsi tapahtuman teema, myös minkälainen tila on valikoitunut. Pitopalvelu, help!

Ei pahaa sanottavaa – eikä ainesosaa!

Hyvissä tarjoiluissa ja hyvässä pitopalvelussa riittää hyviä puolia. Tässäpä niistä muutama:

  1. Koska herkullisesta ja runsaasta tarjoilupöydästä riittää keskusteltavaa, ei tarvitse pelätä, että juhlissa syntyy kiusallisia hiljaisuuksia toisilleen tuntemattomien vieraidenkaan välille!
  2. Voit pukea päällesi sen kaikista hienoimman ja kalleimman juhla-asun, sillä ei tarvitse huolia sen sotkeutumisesta keittiössä!
  3. Pitopalvelu hoitaa kaiken menun suunnittelusta siivoamiseen ja astioiden tuomisesta tiskaamiseen.

Ole siis kuin vieras omissa juhlissasi!

Minkälainen kakku sopisi syntymäpäiväjuhlille? Mistä aineksista syntyy parhaat vaihtoehdot gluteiinittoman ja vegaanisen ruokavalion ilmoittaneelle vieraalle? Mikä on sopiva alkupala juhlavaan yritystapahtumaan? Näihin kaikkiin kysymyksiin saat vastauksia ja ideoita pitopalvelulta. Kerro vain hyvissä ajoin tapahtumasi teema ja vierasmäärä, ja yksityiskohdista alkaa nopeastikin muodostua juuri sinun näköisesi onnistunut tilaisuus!

Mitäs laitetaan?

Mausteinen salaattipöytä tuoreine leipineen vai fiini kolmen ruokalajin illallinen? Juhlava buffet vai ”Kokoa itse” -tacobaari? ”Ei ei, mennään sittenkin blinit edellä, cocktail-paloilla säestettynä”, huokaat, kun et osaa tehdä päätöstä. Ei hätää, anna vain ammattilaisen luoda ehdotus tarjoilukokonaisuudesta ja pääset suunnittelun tuskasta helposti askeleen eteenpäin!

Tilaisuudesta viis

Juhlat, tapahtumat, seminaarit, synttärit, häät… mitä ikinä! Ethän halua, että paikalle tilaamasi ohjelmanumero menee ohi, koska olet juuri täydentämässä tyhjenevää tarjoilupöytää? Tai unohdat puheenvuorosi kahvia keittäessä tai kuppeja kattaessa? Huh, mikä sekamelska siitä tulisi. Ei kiitos!
Happens ruokatarjoilu pitopalvelun kautta

– pitopalvelua pliis!

Joko olet vakuuttunut, että pitopalvelu on ehdoton osa onnistunutta tapahtumaa? Kerta olet päättänyt järjestää tapahtuman, ovat vieraasi todennäköisesti tulleet paikalle joko juhlistamaan sinua tai muuten vain nauttimaan tilaisuudesta – ja herkullisista pöydän antimista – kanssasi. Tarjoa siis osallistujille läsnäoloasi, älä palveluasi ja kiireessä valmistettuja ruokiasi, vaikka ne varmasti hyviä olisivatkin.
Happens tarjoilija wanda’s kitchen

Visuaalinen ilme viimeisenä silauksena!

Mikä on 2020-luvulla juhlien tärkein yksityiskohta? No se, että visuaalinen ilme täyttää täydellisen somekuvan standardit, myös tarjoilupöydän suhteen! Pitopalvelu huolehtii, että kakun kuorrute sopii juhlakalun asuun, servietit ovat yrityksen brändivärin mukaiset ja tavallisempi salaattikin näyttää siltä, että pilkottujen kasvisten sijaan on loihdittu kulhollinen taidetta! Klik, klik vaan ja sitten herkuttelemaan!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme