Ravintola Blue Peter - Merisali - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-200Myyntitakuu alk. 1 500€

Ravintola Blue Peter - Merisali

Tuulta purjeisiin ja tunnelmaa tapahtumaasi!

Blue Peterin Merisalissa voit viettää niin syntymäpäiviä kuin pienemmän seurueen brunssitilaisuuksia ja illallisia. Perinteikkäässä Blue Peterissa järjestät myös kokoukset, workshopit, kickoffit, seminaarit ja muut suuremmat tapahtumat – meren tuoksussa tietenkin!

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Merisalin voi yhdistää Klubiin, jolloin tilat muodostavat upean juhla- ja kokoustilan. Tilaa jätetään totta kai myös livebändille! Salissa on mahdollisuus juhlia jopa yön pikkutunneille saakka bändin tai DJ:n tanssittamana sekä nauttia auringonlaskusta omalla terassialueella.
  • Merisali max. 100 henkilöä
  • Merisali ja Klubi yhdessä max. 150 henkilöä

Makuhermoja hivelevät menut

Blue Peterissa tilaisuutesi tarjoilut eivät jää taka-alalle! Päinvastoin – vieraat jäävät illan päätteeksi pää pyörällään arpomaan, mikä tapahtumassa oli parasta: ruoka, miljöö vai seura!

Meren kuohua tunnelmassa

Lauttasaaren Blue Peterissa ei odotella myötätuulta, vaan kääritään hihat ja palvellaan antaumuksella, kun teille loihditaan tapahtumaa! Perinteisen pursiseura- ja merenrantaravintolan menestyksen salaisuus ei ole hifistely, vaan konstailematon ja monipuolinen ruoka sekä palvelu.

Yhteystiedot

Vattuniemen puistotie 1, Helsinki

Ravintola Blue Peter myyntipalvelu

010 424 9801
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Myyntitakuu alk. 1 500€

Lisäpalvelut

A-oikeudetÄänentoistoBuffetCateringEsteettömyysHenkilökuntaPöytiintarjoiluRavintolaSisälläSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Blue Peter

Perinteikäs pursiseura- ja merenrantaravintola Blue Peter on toiminut HSK:n pursiseuralla vuodesta 1976 asti. Blue Peter palvelee asiakkaitaan ympäri vuoden lounaan, bistron ja erilaisten tilaisuuksien muodossa. Tarjoamme puitteet järjestää juhlatilaisuuksia ja kokouksia isommillekin ryhmille!

Tutustu ravintolaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme