Nygårds Juhlatila Vantaa - varaa juhlia varten - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-120Tilavuokra alk. --,--€/tunti

Juhlatila Nygårds

Etsitkö juhlapaikkaa, jonka tunnelma on yhtä arvokas kuin merkkipäiväsi? Juhlapaikkaa, jossa voit toteuttaa unelmasi ja nauttia kauniista hetkistä lunnon helmassa, upeiden pihamaisemien ympäröimänä?

Kokous- tai virkistyspaikkaa, jossa ammennat maalaismaisemasta uusia ideoita, energiaa ja inspiraatiota liiketoimintaan?

Maalaisidylli 20 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta!

Nygårdsin vehreä maalaisidylli sijaitsee vain 20 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta. Tilakokonaisuuteemme kuuluu 200 vuotta vanha päärakennus, 100 vuotta sitten rakennettu graniittiseinäinen kivinavetta (Kivitasku) ja sen yläpuolella oleva tanssivintti sekä viehättävä sauna puron varrella.

  • Maalaisidylliä huokuvat tilamme tarjoavat erinomaisen miljöön moniin erilaisiin tapahtumiin, kuten esim.
    yritystilaisuuksiin
  • kesäjuhliin, pikkujouluihin
  • hää- ja syntymäpäiväjuhliin
  • lakkiaisiin, ristiäisiin, muistotilaisuuksiin

Päätalossa on tilaa jopa 100 henkilölle ja päätalon yhteydessä on iso osittain katettu terassi. Tanssivintillä navetan yläkerrassa vietät unohtumatonta kesäiltaa rennoissa merkeissä tai haet maalaismaisemasta uusia ideoita, inspiraatiota ja energiaa liiketoimintaan. Tähän kevät-, kesä- ja syyskäyttöön sopivaan tilaan mahtuu ruokailemaan jopa 90 henkilöä.

Alakerran Kivitasku on päärakennuksen tapaan ympärivuotiseen käyttöön sopiva tila. Uniikki graniittiseinäinen Kivitasku sopii erinomaisesti mm. juhlien jatkoille, kokouksiin, syntymäpäiviin ja muistotilaisuuksiin. Nygårdsin pihapiiristä löytyy myös tunnelmallinen sauna.
Kaikki tilamme ovat niin sisältä kuin ulkoa hienossa kunnossa ja kokonaisuuden kruunaa rakennusten ympärillä avautuvat upeat ja hyvin hoidetut, laajat piha-alueet vehreine istutuksineen.

Voit tuoda tiloihimme omat juomat ja tilata catering-palvelun kauttamme.

Yhteystiedot

Uunirinne 2, 01200 Vantaa

Juhlatila Nygårds

0400 171 888
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. --,--€/tunti

Tilavuokra vaihtelee sesongin, vuokrausajan pituuden sekä vuokrattujen tilojen mukaan.

Lisäpalvelut

TarjoilutKartanoMaalaisromanttinenOmat juomatCateringOmat ruoatTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänAstiastoÄänentoistoEsteettömyysTV / ValkokangasBuffetCocktailSaunaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Juhlatila Nygårds

Nygårdsin lumoavat tilat tarjoavat erinomaiset puitteet monenlaisiin tapahtumiin. Rakennuksen ympärillä avautuu poikkeuksellinen maalaisidylli sekä upeat piha-alueet aivan pääkaupunkiseudun sykkeessä.

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme