Juhlatila Nygårds

Juhlatila Nygårds

Etsitkö juhlapaikkaa, jonka tunnelma on yhtä arvokas kuin merkkipäiväsi? Juhlapaikkaa, jossa voit toteuttaa unelmasi ja nauttia kauniista hetkistä lunnon helmassa, upeiden pihamaisemien ympäröimänä?

Kuulostaa ihanalta, eikö? Lisätäänpä vielä yksityinen jatkotila, jonne voit illan päätteeksi siirtää bileesi. Nyt on puitteet kunnossa suurenmoisille juhlille!

Nygårds on maalaisidylli, joka kaikessa loistossaan sijaitsee vain 20 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta. Tilakokonaisuuteemme kuuluu 200 vuotta vanha päärakennus, 100 vuotta sitten rakennettu graniittiseinäinen navetta ja sen yläpuolella oleva vintti sekä viehättävä sauna puron varrella.

Maalaisromantiikkaa huokuvat tilamme tarjoavat erinomaisen miljöön häävastaanotoille, yritystilaisuuksille ja kaikelle siltä väliltä. Virallinen osuus ruokailuineen toteutetaan päärakennuksessa tai sen isolla terassilla, jonka jälkeen ilta jatkuu Tanssivintissä ja Kivitaskussa vaikka 02.00 saakka.

Nygårds on kerrassaan ihastuttava juhlapaikka! Päätalossa on tilaa jopa 100 henkilölle ja päätalon yhteydessä on iso osittain katettu terassi. Tanssivintillä navetan yläkerrassa vietät unohtumatonta kesäiltaa rennoissa merkeissä. Tähän kevät-, kesä- ja syyskäyttöön sopivaan tilaan mahtuu ruokailemaan jopa yli 90 henkilöitä. Tila on upea ilman koristeluitakin, mutta koristellakin toki saa. Voit tuoda tiloihimme omat juomat ja ruoat tai tilata catering-palvelun kauttamme.

Alakerran Kivitasku on päärakennuksen tapaan ympärivuotiseen käyttöön sopiva yksityistila. Idyllinen Kivitasku sopii erinomaisesti mm. juhlien jatkoille, kokouksiin, syntymäpäiviin ja muistotilaisuuksiin. Nygårdsin pihapiiristä löytyy myös tunnelmallinen sauna.

Lähetä tarjouspyyntö niin suunnitellaan yhdessä tilaisuudestasi täydellinen!

Yhteystiedot

Juhlatila Nygårds myyntipalvelu p. 040 017 1888
Uunirinne 2, 01200 Vantaa

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Tilavuokra vaihtelee sesongin, vuokrausajan pituuden sekä vuokrattujen tilojen mukaan.

Lisäpalvelut

ÄänentoistoAstiastoOmat juomatOmat ruoatSaunaTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Juhlatila Nygårds

Nygårdsin lumoavat tilat tarjoavat erinomaiset puitteet monenlaisiin tapahtumiin. Rakennuksen ympärillä avautuu poikkeuksellinen maalaisidylli sekä upeat piha-alueet aivan pääkaupunkiseudun sykkeessä.

Tutustu tapahtumapaikkaan
tarjous
Katso tarjoustiedot