Purjehduspaviljonki Paven - Juhlatila - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-120Päivätilaisuus alk. 1650€

Purjehduspaviljonki Paven

Miten nauttia tapahtumasta täysin siemauksin?

Järjestämällä sen paikassa, jonka upeuden päivittelyssä riittää puheenaihetta koko tilaisuuden ajaksi! Purjehduspaviljonki Pavenin ainutlaatuisissa puitteissa pääset toteuttamaan vaativatkin yksityistilaisuudet ammattitaitoisen henkilökunnan avustuksella.

Tule nauttimaan tilausjuhlista firman porukalla tai muuten vain omalla jengillä!

Pavenin yli 100-vuotias juhlasali on upea ja monikäyttöinen tila, jonka tunnelmallinen ilme muuntuu hetkessä tapahtumaan kuin tapahtumaan: seminaaripäiviin, kokouksiin, rapujuhliin tai häihin. Lisäksi talon verannalla ja terassilla on ihana jutustella vieraiden kanssa meren kohistessa taustalla. Meillä vietät kesäjuhlia myös pienemmällä porukalla!

Tilan kapasiteetti

  • Istumapaikkoja kokonaisuudessaan 120 henkilölle

Tarjoilut kuntoon

Tilaustapahtumiin voit valita tarjoilut joko A la Carte -menusta tai sitten keittiömme suunnittelee herkullisen juhlabuffetin tai elämyksellisen 3-5 ruokalajin menun. Sinun toiveesi ja tilaisuutesi tarpeet näyttävät suunnan!

Paikalle purjehtien, RIB-veneellä vai omalla veneellä?

Pavenille saavut omalla veneellä, Espoon kaupungin vesibussilla tai Pavenin vesibussikuljetuksella. Kuljetus voidaan järjestää meriteitse esimerkiksi Kauppatorilta, Kaivopuistosta tai Espoon satamista. Ryhmäkoosta riippuen voitte valita vesitaksin, vesibussin, purjeveneen tai RIB-veneen. Kysy lisää tarjouspyynnössä!

Yhteystiedot

Pentala, 02380 Espoo

HiioHoi myyntipalvelu

040 063 8585
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Päivätilaisuus alk. 1650€

Koko talon tilavuokra:

  • Kello 9-16 alk. 1650 € + alv.
  • Kello 16-22 alk. 1950 € + alv.
  • Kello 12-22 alk. 2500 € + alv.

Kuluttaja-asiakkaille hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kesäkaudella (kesäkuu-elokuu) Paven toimii ravintolana, joten yksityistilaisuuksien järjestäminen onnistuu rajoitetusti. Tällöin sovelletaan myös myyntitakuuta.

Lisäpalvelut

Tarjoamme tilaisuuteesi laajan kattauksen erilaisia elämyksiä toiveidesi mukaan toteutettuna! Kysy lisää mm. seuraavista:

  • Esiintyjät
  • Olut- tai viinitastingit
  • Meditaatiotunnit
  • Venesafarit
  • Yhteishenkeä nostattavat kilpailut
Veden äärelläA-oikeudetCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänAstiastoÄänentoistoEsteettömyysBuffetKuljetusHenkilökuntaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

HiioHoi - Merellisiä elämyksiä

Toteutamme mieleenpainuvia yritys- ja yksityistilaisuuksia Helsingin ja Espoon kauneimmissa merellisissä kohteissa. Uskomme vahvasti puhtaan luonnon, yhteisten kokemusten ja aitojen makujen äärellä tapahtuvien kohtaamisten voimaan – olivatpa kyseessä asiakastilaisuudet, kokouspäivät, juhlat tai merkkipäivät.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme