Juhlatila AITIO - Kattoterassi Helsinki - Vuokraa - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
50-140Tilavuokra alk. 800€

Juhlatila AITIO

Päivä alkaa maittavalla aamiaisseminaarilla ja villeimmät juhlat jatkuvat yömyöhään ilta-auringon hämärtäessä Helsingin. Tule juhlimaan aitiopaikalle, Helsingin ylle avautuvalle kattoterassille ja nauti ainutlaatuisesta tunnelmasta kellon ympäri!

Tyylikäs Juhlatila AITIO sijaitsee AITIO Business Parkin ylimmässä kerroksessa Helsingin keskustan tuntumassa, Mannerheimintien varrella. Avaran juhlasalin korotetulta tilalta raikaa tunnelmallinen livemusiikki ja happea pääset haukkaamaan koko juhlatilan mittaisen ulkoterassin upeisiin näkymiin. Miltä kuulostaa?

No hyvältä tietenkin! Etenkin sitten, kun olet päässyt haukkaamaan purtavaa oman keittiön herkuilla täytetystä pöydästä. Meiltä löytyy maukkaat tarjottavat suolaisesta makeaan ja tilaamme on sallittua tuoda omat alkoholijuomat. Kokoustilaisuuden yhteydessä nautit puolestaan helposti lounastarjoilustamme. Lounasta voi nauttia joko henkilöstöravintolan buffetista tai kokoustilaan toimitettuna.

Tilan kapasiteetti

  • Tila sopii parhaiten 80-140 henkilön tilaisuuksiin
  • Maksimikapasiteetti 170 henkilöä

Tekninen varustelu

  • Äänentoistolaitteisto
  • Projektori
  • Valkokangas

Toiveet täyttävän kokonaisuuden loihtii Oivadelin ammattitaitoinen henkilökunta, jonka sydämen asiana on tehdä jokaisesta tilaisuudesta ikimuistoinen. Me olemme mukana suunnittelun ensihetkestä tilaisuuden toteuttamisen loppuun saakka. Teille jää vain nauttiminen juhlapäivästä. Tämä sama pätee niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiin.

Yhteystiedot

Mannerheimintie 113, 00280 Helsinki

Juhlatila AITIO myyntipalvelu

044 758 2222
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 800€

  • Tilavuokrat alk. 800 €/8h
  • Koko päivän vuokra 1000 €
  • Juhlabuffetit alkaen 45 €/hlö

Tilavuokra/varausmaksu esim. häätilaisuuteen viikonloppuna on 2000 €. Hinta pitää sisällään tilan käytön juhlapäivänä klo 10.00 -02.00, juhlatilan astiaston käytön, pöytien asettelun haluttuun muotoon, sekä pöytien kattamisen toiveiden mukaisesti. Tilan perussiivous sisältyy myös tilavuokraan.

Lisäpalvelut

Kun tilaisuus järjestetään aitiopaikalla, tulee viimeistelyiden olla sen mukaiset! Aulapalvelut ovat yrityksesi tärkeimpiä käyntikortteja – on tärkeää, että vieraat tuntevat heti ovesta sisään astuttuaan itsensä tervetulleeksi – odotetuksi vieraaksi. Meille voit tuoda omat juomat, catering-palveluista vastaa Oivadeli Oy. Juhlatilaa voi tulla koristelemaan juhlaa edeltävänä päivänä, jos tila on vapaa, ja omat somisteet tulee hakea pois ensimmäisenä arkipäivänä juhlien jälkeen.

  • Aulapalvelut
  • Catering-palvelut
EsteetönRavintolaOmat juomatCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänAstiastoÄänentoistoEsteettömyysTV / ValkokangasBuffetCocktailHenkilökuntaPöytiintarjoiluWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Juhlatila AITIO

Juhlatila AITIO on "Vuoden juhlatila" -finaaliehdokas Love me do 2019 -häätapahtumasta. Eikä syyttä! Juhlatila AITIO catering-palveluineen onnistuu luomaan juuri oikean tunnelman kaikkiin elämän pieniin ja suuriin hetkiin.

Tutustu yritykseen
UKK

Voiko juhlatilaa tulla valmistelemaan hyvissä ajoin ennen tilaisuutta?

Kyllä, juhlatilaa on mahdollista tulla koristelemaan juhlaa edeltävänä päivänä.

Saako AITIO:n kautta tilattua catering-palvelun erikseen?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme