Juhlatilat Helsinki - Löydät tilat kauttamme - Happens.fi

Juhlatilat Helsinki

Oletko järjestämässä juhlia Helsingissä? Tulit oikeaan paikkaan, sillä meidän kautta löydät parhaat juhlatilat Helsingissä. Kelpaisiko Erottajan Kasino vai sopisiko paremmin Allas Sea Pool tai Vanha Kauppahalli? Täytä alla omat kriteerit ja löydä kaikki parhaat vaihtoehdot juuri teidän juhlia varten. Nautinnollisia etsintöjä!
Happens hääpaikat Helsinki Ravintola Sipuli

Onko suunnitelmissa pitää pienet pirskeet Helsingin keskustassa vai Stadin isoimmat kemut? Nyt on aika inspiroitua juhlien järjestämisestä! Juhlatunnelman ytimessä on tietenkin itse juhlittavan ja vieraiden lisäksi upea tapahtumatila. Helsinki tarjoaa runsaasti erilaisia tilavaihtoehtoja juhlaan kuin juhlaan – pääkaupungin valikoima on vailla vertaa. Halusit sitten tanssahdella Erottajan kattojen yllä tai juhlistaa Suomenlinnan historiallisissa maisemissa, löydät varmasti etsimäsi Helsingin huikeista juhlatiloista. Nyt vain suodattamaan juhliesi kannalta parhaat vaihtoehdot esiin!

Helsingin upeimmat juhlatilat

Miltä kuulostaisi viettää juhlia Itämeren rannalla Soutupaviljongin upeassa auringonlaskussa tai ylvään ravintolalaivan kannella? Pulahtaa Allas Sea Pooliin juhlahumun lomassa tai nauttia kaupungin ykköshotellien ylellisestä tunnelmasta? Helsingissä juhlat nousevat omalle tasolleen! Meiltä löydät täydellisen juhlatilan kaikenlaisiin tarpeisiin aina kaupungin ytimestä keskustan sykkeen ulkopuolelle.

Ohjenuora juhlatilan vuokraajalle Helsingissä

Ennen sopivan tilan valitsemista kannattaa hahmotella muun muassa seuraavia asioita:

  • Päätä budjetti. Mieti etukäteen, paljonko haluat käyttää tilavuokraan. Viihtyisiä juhlatiloja löytyy Helsingistä budjettiin kuin budjettiin! Pienet kestit pikkurahalla vai vuosisadan pirskeet suuremmalla summalla? Rajaamalla etsintöihin heti omaan hintahaarukkaan sopivat tilat saadaan hyvä käsitys siitä, millaista valikoimaa on tarjolla juuri sinun juhliisi.
  • Laadi alustava vieraslista. Onko tarkoituksena järjestää tiivis tapahtuma läheisten kesken vai kutsutaanko hauskoja juhlia viettämään kaikki tutut ja tuttujen tutut? Laskemalla vieraiden lukumäärä saadaan kuva siitä, lähdetäänkö tällä kertaa juhlistamaan tiiviiseen saunatilaan vai valtavaan messuhalliin.
  • Pohdi teemaa ja ohjelmaa. Haluatko järjestää villin hauskat teemabileet? Vai onko juhlan aiheena vappu, rippijuhla tai kihlajaiset? Mieti erityisiä tarpeita juhlan suhteen ja tarvittaessa tee lista siitä, mitä tilassa on pakko olla. Haluatko palkata yllätysesiintyjän tai pitää puheen vieraille? Tässä tapauksessa esiintymislava voi olla paikallaan. Entäpä viihtyisä sauna tai säihkyvä tanssilattia? Videotykki tai täysin varusteltu keittiö? Kesän juhliin loistava lisä voi myös olla terassi tai muu ulkotila, jossa vieraat voivat nautiskella lämpimästä säästä. Tarkempien kriteerien avulla voit karsia vaihtoehtoja pienempään joukkoon.
  • Käy katsastamassa parhaat vaihtoehdot. Kuvamateriaalista saa hyvän käsityksen juhlatilasta, mutta usein tila herää todella henkiin vasta paikan päällä. Saunailtoja varten tilaa ei välttämättä aina ole tarvetta käydä tarkastamassa etukäteen, mutta varsinkin isojen merkkipäivien kohdalla tila on hyödyllistä nähdä ennen varausta. Tämä auttaa myös itse juhlien ja koristeiden suunnittelussa.
Varaa tila hyvissä ajoin

Ja näin! Olet tässä vaiheessa todennäköisesti löytänyt yhden jos toisenkin potentiaalisen vaihtoehdon Helsingin juhlatiloista. On aika tehdä varaus ja varmistaa, että saat unelmien juhlatilan tapahtumallesi. Jos haluat juhlia juuri tiettynä päivänä tai suosittuna yleisenä juhlapäivänä, on hyvä olla mahdollisimman ajoissa. Aikainen lintu madon nappaa! Mikään ei ole kurjempaa, kuin löytää täydellinen tapahtumapaikka, joka menee sivu suun.

Pitopalvelu hoitamaan tarjoilun

Kaikki tietää, että juhlien järjestäminen on iso työ. Jos pystyy ulkoistamaan joitain osa-alueita, niin taakka kevenee kummasti. Pitopalveluyritykset voivat hoitaa koko ruoanlaiton ja tarjoilun sekä pitää huolen, että paikat ovat siisteinä ja puhtaita astioita löytyy koko illan läpi. He myös pitävät huolen, että pöydät notkuvat herkkuja juhlien edetessä ja vaihtavat tarjoilut kahvitteluun kun niiden aika on. Tämä jos jokin on huoletonta juhlimista! Selaa Happensin kautta juuri sinun juhlillesi sopiva pitopalvelu!
Happens pitopalvelu häät

Musiikki ja muu media

Lisäpalveluina juhlatilalla saattaa olla mahdollisuus tarjota videotykki ja valkokangas jotain ohjelmanumeroa varten. Monien palveluntarjoajien kautta voi saada jopa DJ:n pitämään huolta vieraiden viihtyvyydestä tai jos DJ löytyy omasta takaa (Spotify), niin juhlatilalta saattaa löytyä hyvät äänentoistojärjestelmät. Muista vain pyytää sitä lisäpalveluna, niin viet juhlasi seuraavalle asteelle!
Happens DJ musiikki juhlatilan äänentoisto

Kaikki juhliin samasta paikkaa!

Nyt kun olet saanut kattavan käsityksen siitä mitä kaikkea voit juhlatilojen lisäksi saada Helsingissä Happensin kautta, niin on aika summata koko hoito: Juhlatila, tarjoilut ja aktiviteetit, kaikki nämä on mahdollista saada Happensin kautta helposti. Se vaatii muutaman klikin ja ilmaiset tarjouspyynnöt on lähtenyt matkaan. Sitten vain suunnittelemaan somistuksia ja kutsukorttia juhlia varten. Hauskaa juhlimista!