Juhlatilat Helsinki - juhlaan ja tapahtumaan - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Juhlatilat Helsinki

Oletko järjestämässä juhlia Helsingissä? Tulit oikeaan paikkaan, sillä meidän kautta löydät parhaat juhlatilat Helsingissä. Kelpaisiko Erottajan Kasino vai sopiiko Vanha Kauppahalli paremmin? Olemme listanneet loistavia vaihtoehtoja valmiiksi tai voit käyttää hakupalkkia kriteeriesi mukaan etsimiseen. Nautinnollisia etsintöjä!
Happens pörssitalo peilisali juhlatila Helsinki
Juhlatiloja Helsingistä – aloita etsinnät tästä!

Miltä kuulostaisi viettää juhlia Itämeren rannalla Soutupaviljongin upeassa auringonlaskussa tai maalaisromanttisessa puutalossa? Nähdä luontoa ikkunoista tai kaupungin valot illan hämärtyessä? Helsingissä juhlat nousevat omalle tasolleen! Meiltä löydät täydellisen juhlapaikan kaikenlaisiin tarpeisiin aina kaupungin ytimestä keskustan sykkeen ulkopuolelle. Selaa Helsingin upeimpia juhlatiloja tästä.

Onko suunnitelmissa pitää pienet pirskeet Helsingin keskustassa vai Stadin isoimmat kemut? Ehkä etsinnässä on edullinen juhlatila Helsingistä? Tai sitten pannaan niin sanotusti haisemaan ja bailataan ilman budjettia! Joka tapauksessa nyt on aika inspiroitua juhlien järjestämisestä! Juhlatunnelman ytimessä on tietenkin itse juhlittavan ja vieraiden lisäksi upea juhlapaikka. Helsinki tarjoaa runsaasti erilaisia vuokratiloja juhlaan kuin juhlaan – pääkaupungin valikoima on vailla vertaa. Halusit sitten tanssahdella Suomenlinnan tai Villa Vuosannan upeissa maisemissa, saunoa Pasilan monipuolisissa saunatiloissa tai juhlistaa Sofia Helsingin historiallisissa tiloissa, löydät varmasti etsimäsi juhlapaikan Helsingin huikeista tiloista. Tuskin yksityinen karaokehuone Sing and Pore karaokestakaan olisi hassumpi vaihtoehto. Nyt vain suodattamaan juhliesi kannalta parhaat vaihtoehdot esiin!

Aventura Plaza

Aventura Plaza on monipuolinen ja viihtyisä tilakokonaisuus, joka soveltuu täydellisesti juhliin ja illanistujaisiin enintään 60 henkilölle. Tilan sijainti on mitä mahtavin: Helsingin ydinkeskustassa Annankadun ja Lönnrotinkadun kulmauksessa, Vanhan Kirkkopuiston kulmalla! Tästä 150 m² tilasta löytyy mm. keittiö astiastoineen, baaritiski sekä huippuluokan tekniikka ja äänentoisto. Enää puuttuu juhlakalu ja juhlavieraat - kaikki muu on valmiina!
Tutustu ja varaa juhlatila »
Juhlatilat Helsingissä pienemmälle porukalle (max. 50 henkilöä)

Jos kyseessä on alle 50 henkilön juhlat, niin tästä löydät parhaat vaihtoehdot juhliasi varten! Löytyy ravintolan takahuoneita, biletiloja, saunatiloja oleskelutilalla, kokoustiloja ja monia muita paikkoja, joista muovautuu erinomaisia tiloja juhlille!