Järjestä valmistujaiset Happensin kautta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Valmistujaiset

Ne lukuisat lukutunnit, laskemattomat laskutoimitukset, päättömät pänttäykset ja opiskelun puuduttama takapuoli – ne on nyt aika jättää historiaan, sillä valmista tuli! Onnea, onnea ja onnea! Nyt vain valmistujaisia järjestämään, Happensin avulla tietenkin.
Juhlat Rantamakasiini

Happensin kautta lähetät kätevästi ilmaisia tarjouspyyntöjä niin monelle eri juhlatilalle ja pitopalvelulle kuin haluat. Siis yhdellä kerralla! Klikkaat vain suosikkisi tarjouskoriin ja laitat tarjouspyynnöt matkaan niin juhlatilojen kuin cateringpalvelun tarjoajillekin. Seuraavaksi palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä ja pääsette sopimaan yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Helppoa, eikö?

Aloitetaan valmistujaiset juhlatilasta

Tai siis ensin tietysti saadaan todistus käteen, mutta myönnetään: juhlakalun ja juhlaväen ajatukset ovat jo itse valmistujaisten vietossa. Happensin valikoimassa on juhlatiloja ihan joka lähtöön, ihan kaiken kokoisille juhlijamäärille. Mieluisa löytyy varmasti satojen tilojen valikoimastamme. Juhlatiloja on kätevä selata helppokäyttöisen sivustomme avulla. Alle olemme nostaneet muutamia valmistujaisiin sopivia paikkoja kaupunkikohtaisesti. Eiköhän näistä tartu ainakin muutama idea matkaan! Kaikki palvelumme juhlatilat löydät yllä olevasta hausta – etsi helposti joko sijainnin, koon tai lisäpalveluiden perusteella!

Juhlatiloja valmistujaisiin Helsingissä

Oleellisinta tilan valinnassa on tietysti se missä ja miten haluat valmistujaisia viettää. Fiinisti ruokaillen vai rennosti saunoen? Ehkä yhdistelmä molempia? Tässä muutamia erilaisia Helsingistä löytyviä juhlatiloja.

Juhli valmistujaisia Espoossa

Espoo on täynnä mahdollisuuksia! Veneellä saaristoon vai metrolla Keilaniemeen? Tilausravintola vai lounge-henkinen rento juhlatila omilla juomilla ja tarjoiluilla? Espoo on paras, sanoi jokainen Espoossa opiskellut.

Edellinen kuva
Seuraava kuva
HiioHoi Paven