Backbyn Kartano – Katso juhla- ja kokoustilat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Backbyn Kartano

Juhli ympäri vuoden tunnelmallisissa saleissa, järjestä vihkiminen kesällä kartanon puutarhassa, vietä unohtumattomat henkilöstöjuhlat, pikkujoulut tai grillibileet, pidä kokous, workshop tai seminaari. Muun muassa nämä tapahtumat järjestetään ikimuistoisesti Backbyn Kartanolla, täyden palvelun tapahtumapaikalla.
Backbyn Kartano - Freymann Sali - Happens

Kaunis ja elämyksellinen Backbyn Kartano

Backbyn Kartano tarjoaa ainutlaatuiset puitteet juhlille ja kokouksille Espoon sydämessä. Kartanolta löytyy yli kymmenen erillistä kokous-, juhla- ja ravintolatilaa, joista voidaan valita sopiva tilaisuuden teeman, osallistujamäärän ja ajankohdan mukaan. Kesäisin on tietysti ihana hyödyntää Kartanon kaunista pihapiiriä, kun taas talvella rentoudutaan mieluummin vain saunan puolella. Backby tarjoilee myös monipuolisen valikoiman erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja ja hyvinvointia sekä majoituksen suuremmallekin ryhmälle. Tutustu tiloihin alta ja varaa Backbyn Kartano Happensin kautta!

Happensin kautta lähetetyt tarjouspyynnöt ovat täysin ilmaisia ja niitä voi lähettää rajattomasti yhdellä kerralla. Backbyn Kartano on suoraan sinuun yhteydessä ja pääsette sopimaan kokouksen tai juhlan yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa se on!

Vuonna 2021 juhlatilaksi kunnostettu Vaunuvaja

Backbyn Kartanon pihapiirissä komeilee Kartanorakennuksen tilojen lisäksi tyylikäs ja idyllinen Vaunuvaja. Väinö Vähäkallion suunnittelema rakennus toimi aikanaan hevosvaunujen säilytyspaikkana kartanon ollessa ratsutila, mutta nyt juhlatilassa järjestetään erityisesti upeita kesähäitä, syntymäpäiviä ja yritysten kesäjuhlia. Lisätilana toimii Kartanon kaunis puutarha!
Katso Vaunuvaja »
Backbyn Kartano - Vaunuvaja Juhlatila - Happens

Tutustu muuhun tarjontaan Espoossa

Selaa myös muita vuokratiloja, hääpaikkoja ja juhlatiloja. Happensin kautta löydät monipuolista tekemistä ja kokemista sekä upeita tapahtumatiloja ympäri Espoota ja pääkaupunkiseutua. Katso saunatiloja, kokoustiloja, esiintyjiä ja selaa tilaisuuden kylkeen erilaisia aktiviteetteja. Oli tiedossa sitten kickoff, workshop tai valmistujaiset, kaikki tapahtumaasi löytyy Happensin kautta!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme